Det suger verkligen

Jag tror faktiskt inte att jag har grissjukan. Alla jag känner har vart så nojiga med den medans jag inte brytt mig. Visst jag jag bacillskräck och är allmänt rädd för att bli sjuk. Så har jag alltid varit. Så fort jag blir lite sjuk så mår jag jättedåligt och knarkar Alvedon tills jag kräks. Inte för att jag mår så dåligt, utan för att jag inte vill må dåligt typ.. Men nu mår jag verkligen skit, eller inte just nu för har tagit två Alvedon, men snart så mår jag nog skit igen.

Men som sagt, alltid när jag inte bryr mig så blir jag alltid sjuk. Som när alla hade löss i typ trean så brydde jag mig inte och sa, ” äsch jag får ändå inte det” men det slutade med att jag var nästan den enda i klassen som fick det. Eller som när min gayvän sa till mig för ett par dagar sedan att vi ”måste gå till Vårdcentralen och vaccinera oss” och jag bara rynkade på näsan och sa ”Äsch whatever, hur hemskt kan det vara? Eller hur stor är risken..?” Så det förvånar mig inte, men nu ska jag gå och skriva mitt testamente. Bye!

Vi börjar med – Vem vill ha min blogg?

Ungjävel :@

Posted in: Livsstil
Kommentarer (49)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *