Ett osammanhängande inlägg med lite skvaller, skola o.s.v…

Lite väl många tråååkiga inlägg nu. Bara en massa skit. Jag såg att ”Kissie” tog min bild, skulle vilja fråga henne om det var en komplimang eller nedvärderande? Jag vet själv att jag är både smalare och mindre än Kissie, så jag tar nog det som en komplimang 😀

Tycker faktiskt att hon är rätt rolig. Hum, tur att hon inte jämnförde mig med den där andra tjejten på bilden brevid i hennes blogg. Anledningen till att hon och Kissie började bråka var för att hon inte ville länka henne och då började ämmi höra av sig till skvallerbloggar? Hum.. Det finns ju rätt taskiga vänner ibland också. Nu börjar jag låta som en skvallerblogg ? Nej tack tycker inte om sånt.. Folk som startar en blogg anonymt och ängnar fleeeera timmar om dagen till att skriva skit om människorna dom ”hatar”?

Aja kul att någon engagerar sig i alla fall, vissa ägnar sitt liv åt andra? Säkert en sån som om 10 år kommer sitta i Björn Gustafssons buskar och sälja bilden till SE&HÖR för en ynka hundralapp…

Allt det här med skolan och sånt? Man går i skolan från sexårs till 9:an från 9:an till 3:an sen högskola om man inte vill jobba på donken i hela sitt liv.Visst jag har aldrig direkt skött skolan, men jag har fortfarande gått i skolan och har betyg i 4a ämnen och det räcker, men så kommer jag ju att åka räkmacka på bloggen, eller hur? Om det fortsätter att gå så här bra som det gör nu och om bloggar är lika stort om typ 1 år? Kanske inte lika, men fortfarande stort I think- I HOPE…

Men nu ska jag sova, känner att jag tagit lite för mycket meduciiin.. Okej då, hostmedicin. Det är ju typ morfin i det? Usch känner mig jättesnurrig. Kankse är hög? Whatever, God Natt (tur att jag har ännu en hemmadag imorgon så kan typ sova hela dagen, skönt ”jippie”).

(Visited 185 times, 1 visits today)

75 Comments

 1. malin oktober 22, 2009 at 6:13 f m

  planerar du att plugga upp dina betyg någonting?

  Reply
 2. Kristiina oktober 22, 2009 at 6:31 f m

  Snälla plugga, för din egen skull! Kan säga av egen erfarenhet att jag ångrar mig djupt idag att jag inte pluggade alla kärnämen och fick bästa betygen på gymnasiet. Man ska alltid gardera sig.

  Reply
 3. MADDE oktober 22, 2009 at 7:13 f m

  Hoppas att du får en bra torsdag! 😀

  kramar

  Reply
 4. olivia oktober 22, 2009 at 7:23 f m

  hihi ok!

  Reply
 5. caroline oktober 22, 2009 at 7:24 f m

  haha, shit jag såg också att hon tog din bild men hon är nog bara avundsjuk 😉

  Reply
 6. E oktober 22, 2009 at 7:34 f m

  ha en bra dag 🙂

  Reply
 7. Therese oktober 22, 2009 at 8:26 f m

  Hej! Nu ska jag vara ärlig. Förut så satt jag och min kompis och skrattade åt dig och dessie för länge sen när ni båda var jättefjortisar oså. För när du var med henne så blev du lika ”hej, jag är bäst. alla älskar mig för jag har blogg” som hon är. Och jag tycker att Kissie är likadan, men helt plötsligt blev du lite mer naturlig och blev på något sätt en egen stil, en tjej som har en blogg, som är söt och inte behöver photoshopa allt på en bild och inte sminkar sig som en docka. Du är dig själv nu, och nu tycker jag att du har en bra blogg utan att du behöver göra som kissie och dessie! Ett stort plus till dig tjejen! Kör hårt 🙂

  Reply
 8. Ida oktober 22, 2009 at 8:30 f m

  Hahahaha skaffa dej en utbildning, du lär ju inte kunna leva på bloggen hela livet.

  Reply
 9. sandra oktober 22, 2009 at 9:01 f m

  4 ämnen!? det räcker inte långt :S

  Reply
 10. Anonym oktober 22, 2009 at 9:18 f m

  Så du påstår att om man inte pluggar på högskola så har man inge chans till jobb? Du är så korkad och folk kommer börja tröttna på, vänta bara

  Reply
 11. elin oktober 22, 2009 at 9:44 f m

  gillar verkligen sånnahär inlägg 🙂

  Reply
 12. Hanna oktober 22, 2009 at 9:55 f m

  Betyg i 4 ämnen?!?! Jag kan säga att du kommer inte få något arbete om du inte har kompletta betyg och dessa betyg är väl bara grundskolebetyg? Inte bra. Arbetsgivaren kollar inte ens på grundskolebetygen. VARFÖR kan du inte bara börja ett gymnasium????? Det finns ju IV och tjejgymnasium, om du inte vill/kan gå i ett ”vanligt” gymnasium. Fy fan vilken ångest att bara skita i allt. Har kompisar som gjort detta och jag kan säga att de inte har fått något arbete och nu ångrar nog dom sig att de inte sökte in till IV. Jag lovar att du kommer ångra dig. Kan du inte säga varför du inte vill börja på till exempel IV?

  Reply
 13. Haneys oktober 22, 2009 at 10:08 f m

  Om du inte har några gymnasiebetyg så kommer du inte få ett jobb på donken heller. Ha inte så stora förhoppningar på bloggen, du är stor nu, men det finns ett liv efter bloggen också. Jag menar inte att vara elak på något vis, men tänk efter riktigt noga.

  Reply
 14. Ämmii oktober 22, 2009 at 10:08 f m

  Åh så patetiskt PAOW!
  Du vet ingenting om mitt och kissies bråk.. Du har säkert suttit och lyssnat på hennes underbara historier som inte ens är SANNA … Börja inte snacka när du inte vet hela sanningen. väx upp för fan din duma fjortis!

  Reply
 15. Caroline oktober 22, 2009 at 10:45 f m

  Alltså, om du tror att det räcker med betyg i 4 ämnen, då är du helt fel ute. Det är svårt att komma in nånstans på dem betygen, både gällande skola och arbete. Det är så illa att det till och med är svårt att få jobb med att städa toaletter om man inte har fullständiga betyg. Det är inte alltid betygen det handlar om heller, det handlar också att de ser att man är skötsam och kan ta ansvar. Kan säga att arbetsgivare skiter fullständigt i betyg från grundskolan, dem kan man ju i princip kasta sen. Det som gäller är fullständigt betyg från gymnaiset, annars kommer man ingenstans här i livet. Och jag kan säga så här… Jag själv sitter här med fulltändiga betyg från både grundskolan (de gäller inte ens…), gymnasiet + komvux och högskola/universitet. Till och med vi som har examen från högskola/universitet har svårt att få arbete. Och du kan ju gissa vilka som får arbeten av alla oss som har gått i skolan… Jo, det blir vi med högskole/universitetsutbildning, framför er som inte ens har fullständiga betyg från grundskola och eventuellt ni som gått färdigt gymnaiet.

  Det är dags för er att ta tag i era liv och er utbildning, ni som bara skiter i allt. Annars får ni faktiskt problem i framtiden. Vill ni ha jobb och inkomst, eller vill ni sitta på era feta arslen och få socialbidrag? (Inget ont mot socialbidrag, men det är inte så bra att bara dra in bidrag hela tiden…).

  Reply
 16. Johan oktober 22, 2009 at 10:54 f m

  haha knarka mediciiin 😉

  Reply
 17. Isabella oktober 22, 2009 at 10:55 f m

  om jag ska vara ärlig så tror jag inte att du kommer kunna söka jobb med hjälp av bloggen. man måste ha betyg i allt, och då är det gymnasiebetygen eller högskolebetygen som gäller, det är dom man söker med, inte grundskolebetygen. Om du är smart så borde du faktiskt börja utbilda dig nu, även om du har en blogg som du tjänar pengar på nu och slipper oroa dig för tillfället, så vore du ju bra om du tänkte på framtiden lite också.. lycka till

  Reply
 18. Anonym oktober 22, 2009 at 10:56 f m

  Börja plugga! Du kommer ingenstans med betyg i fyra ämnen!

  Reply
 19. clara oktober 22, 2009 at 11:00 f m

  Men herregud era jävla pundare ovanför, DET RÄCKER MED 4 BETYG FÖR ATT KOMMA IN PÅ GYMNASIET! Senare i livet spelar det ingen som helst roll vad hon hade för betyg i högstadiet, det är först o främst gymnasiet som gäller och senare hennes universitetsutbildning..

  Reply
 20. JessiCa oktober 22, 2009 at 11:03 f m

  Helt seriöst, ”Johan skriver: haha knarka mediciiin ;)”
  Vad fan spelar det för roll?! Du har inte tänkt på att hon kanske bara råkat trycka på fel tangent, eftersom u & i ligger jämte varandra!
  Som om du aldrig gjort något stavfel eller?

  Bögjävel, det är såna som du som man inte kan annat än hata!

  Idiot!

  Reply
 21. Anonym oktober 22, 2009 at 11:14 f m

  jag tror att hon menade något dumt, hon verkar inte så snäll :S

  Reply
 22. Anonym oktober 22, 2009 at 11:17 f m

  Vilket datum åker du till Thailand? 🙂

  Reply
 23. sofia oktober 22, 2009 at 11:24 f m

  haha såg åxå att det var dej på bilden hos pissie. nåja det ger väl bara dej fler läsare och du är smal och fin så om du säger, ta det som en komplimang. du behöver iaf inte photoshoppa dej smal 😛

  Reply
 24. Felicia oktober 22, 2009 at 11:35 f m

  haha krya!
  Kolla gärna in min blogg med 😀 Släng in en kommentar vetja 😀
  Nya bilder och inlägg varje dag 🙂

  Reply
 25. fia oktober 22, 2009 at 11:37 f m

  varför går du inte bara till sjukhuset istället för i ligga hemma o blogga?

  Reply
 26. fia oktober 22, 2009 at 11:38 f m

  HAHAH leva på bloggen i hela ditt liv? åka på en räckmacka? inget e gratis här i livet, du kommer ångra dig när du måste läsa ikapp flera år medan dina vänner har bra jobb o utbildning

  -Kanske det… Men fram till dess har jag nog roligare än många andra 😛

  Reply
 27. ELIN - JULBLOGGEN oktober 22, 2009 at 12:06 e m

  Ja det är lustigt att Kissie som är äldre än du överhuvudtaget bryr sig om er (dig och Dessie) hon är uppenbarligen avundsjuk på din kropp iaf… Eftersom hon lägger upp en bild på den.. Samt härmar er och kopierar vissa inlägg…

  Reply
 28. M oktober 22, 2009 at 12:15 e m

  Jag har en fråga till dig, som jag hoppas att du tar upp i ett inlägg, då jag inte har någon blogg som du kan svara till. Har du tatueringar? Tycker att jag har sett en fjäril (?) på ditt ben på flera bilder, och nu senast något på ryggen också? Är de riktiga? I så fall, när gjorde du dem och hur gick det till med tanke på att du är typ 15 år nu? Vore trevligt om du svarade! Tack för en bra blogg!

  Reply
 29. Anonym oktober 22, 2009 at 12:20 e m

  hon menar att du var tjock..

  Reply
 30. jennny oktober 22, 2009 at 12:36 e m

  STACKAN HOPPAS DU BLI BÄTTRE!
  Du få krya pådig !

  Reply
 31. kissiepojken oktober 22, 2009 at 12:51 e m

  min blogg är bättre än din, biatch

  Reply
 32. Anonym oktober 22, 2009 at 1:04 e m

  bli vän me amir igen, din blogg va mkt roligare att läsa då..

  Reply
 33. Anonym oktober 22, 2009 at 1:05 e m

  bli vän me amir igen, din blogg va mkt roligare då

  Reply
 34. EMMA - EMMATOPIA oktober 22, 2009 at 1:22 e m

  Fyra ämnen? Du kommer inte få ett jobb, om inte du blir anställd hos någon släkting förstås. Din blogg kommer att dö ut, så småningom. Om det inte är din högsta dröm att leva på soc hela livet förstås!

  -Du har nog rätt, jag kommer att få min lön från dig eftersom du är så duktig och pluggar och betalar skatt sen. Härligt. Tack för det. Alltså, seriöst, det går nog fint att få jobb ska du se, jag tror att vilja kommer man långt med och jag är bara 16 så det finns tid. Gott om tid. 😉

  Reply
 35. Anonym oktober 22, 2009 at 1:27 e m

  Försök plugga så gott det går även om du har bloggen, den kommer inte att rädda dig liksom.. Det är för jävla tråkigt att plugga men try i allafall:)

  Vad har den coola sthlms-bruden för sig en dag som denna? Find it out! Häng med på den rosa, kaxiga och tjejiga bloggen! Här hittar du allt ifrån vardag och shopping till jakten på den nya karriären i Sthlm:) Bra uppdateringar! Lämna en söt kommentar och du får en tillbaka!
  Vad väntar du på? Puss puss

  Reply
 36. jaqueline oktober 22, 2009 at 1:37 e m

  nej .. men de roliga är NÄR FOLK KOPIERAR ANDRA RAKT AV!

  Reply
 37. lalala oktober 22, 2009 at 1:39 e m

  hej paow, bra att du inte är som dessie ! Hennes blogg besöker man när man vill skratta, för den tjejen är pinsam.

  Du är mer mogen, och beter dig annorlunda när du är utan henen! you go girl!

  Reply
 38. Juliaa oktober 22, 2009 at 1:47 e m

  krya på diiig =)

  Reply
 39. sara oktober 22, 2009 at 2:15 e m

  Blondin eller brunett?, rösta på min blogg!

  Reply
 40. Caroline oktober 22, 2009 at 2:18 e m

  Läs och diskutera gärna om maten med tillsatser på min blogg! Är de bra eller inte?

  Reply
 41. bunny oktober 22, 2009 at 2:21 e m

  jag tyck der facktiskt inte att alla dom långa inläggen e tråkiga! 😀 dom e så ”äkta” lixom (eh fattar typ inte ens själv va jag menar, så jag förstår om ingen annan gör det) 😛 🙂

  Reply
 42. emilia oktober 22, 2009 at 2:21 e m

  DAGENS FRÅGA: ställer samma fråga som till dessie, hur känns det att bli utpekad i kissies blogg som både mensmage,fjortis som inte kan sätta i löshår och som bara ljuger om statestik? hmmm, aja. tycker i alla fall bättre om dig, verkar lite midre fejk än desspan. pusspåre

  -”Mensmage” har vi väl alla till och från (i Kissies fall permanent till), får väl sluta med löshåret då 😉 och min statistik är nog minst lika verifierad som hennes.

  Reply
 43. L I S A oktober 22, 2009 at 2:29 e m

  skönt inlägg 😀

  Reply
 44. darja oktober 22, 2009 at 2:50 e m

  Du är så himla fin Paulina, mycket bättre människa än alla andra storbloggare, och roligare än dom tråkiga 😀

  Hoppas du blir frisk snart!

  Reply
 45. anonym oktober 22, 2009 at 2:57 e m

  kan inte du lägga upp ngnbild på din (dina?) tatuering(ar) ? 🙂 skulle vara coolt

  Reply
 46. Anna oktober 22, 2009 at 2:58 e m

  Oj Paow, de är inte bra att du inte läser i skolan ordentligt..
  Jag var tvungen att sluta skolan förra året för att jag inte skötte den som man borde, fanns visserligen vissa saker som gjorde så jag inte gick till skolan men ändå..
  Jag går första året på gymnasiet nu och ska egentligen gå andra men läser ändå samma program och är väldigt nära att de ska sluta likadant igen.. :s
  Försök kämpa och sköta skolan ;p
  http://annibananix.blogg.se

  Reply
 47. Just Another Crazy Blonde - With Just Another Stupid Blog oktober 22, 2009 at 3:31 e m

  Sköt skolan så länge som du får BETALT för det och slipper betala själv. Man kommer nästan ingenstans utan utbildning i Sverige framöver.

  Så ta vara på skolan medan du kan och sköt den 🙂

  Jag tror inte att bloggen är så bra i framtiden, ju äldre man blir desto mindre ”fjortisar” som läser – och det är de som drar mest läsare.

  Kram Carro

  Reply
 48. maya oktober 22, 2009 at 3:32 e m

  hej paow, jag vet inte om du kommer läsa det här men det skulle betyda så sjukt mycket. igår så dog en av mina närmsta vänner. hon tog sitt liv. alla här i umeå är väldigt ledsna, tänk att alla här visste om det på en timme. och du vet ju hur hemskt det var när t.ex malin dog. verkligen sjukt hemskt. så jag undrade om du kunde skriva t.ex någonting ba: r.i.p frida, du kommer alltid att finnas i våra hjärtan /maya&sandra. skulle betyda jätte mycket!

  Reply
 49. maya oktober 22, 2009 at 3:52 e m

  Gå med i denna facebook grupp och hjälp min kompis Alexander (han som syns i blondinbellas senaste inlägg med rött/grönt hår;)) att vinna en resa till Berlin som hans skola anordnar!!!

  http://www.facebook.com/group.php?gid=149561087643&ref=ss

  Tack snälla ni! (paow, gå gärna med du också eller länka! Alexander måste verkligen vinna denna utmaning (att skapa en sån stor facebookgrupp som möjligt). Hans konkurrent leder just nu med ynka 2 medlemmar! HJÄLP OSS.

  Puss och kram!

  Reply
 50. Linn - säljer svarta UGG Australia Cardy på Tradera. St.36 oktober 22, 2009 at 3:52 e m

  Säljer mina HELT NYA och OANVÄNDA UGG Australia Cardy Black på Tradera. Köpte fel storlek (36) och det är nu försent att byta dem. Vill du ha säsongens SNYGGASTE och SKÖNASTE UGGs till ett mycket billigare pris än hos exemplvis Brandos.se, (där nypriset ligger på 1799kr), så rekommenderar jag dig att kika in min annons! Skadar ju inte att kika iaf… 🙂

  http://www.tradera.com/Helt-nya-Ugg-Australia-Classic-Cardy-Black-St-36-US-5–auktion_100957951

  Reply
 51. Anonym oktober 22, 2009 at 4:01 e m

  grundskolebetygen spelar ingen roll. Jag kan ha mvg i allt i grundskolebetyg, men jag kan ändå inte söka jobb med dem betygen. dem har man bara för att söka till gymnasiet

  Reply
 52. Marija oktober 22, 2009 at 4:07 e m

  Grejen är att det här med bloggar och att bloggare får lön kommer dö ut om typ 2 år. Och vart står du då? Utan pengar, utan betyg, utan jobberfarenhet.. Smart val lille vän.. Snälla tänk längre fram än bara en månad, tänk på din framtid.

  Reply
 53. Jasmine oktober 22, 2009 at 4:28 e m

  Grejen är ju att du tar lika mycket inlägg som andra tar av dig, och du din lilla äckliga racist jag tar fan och skiter i dig och att du kastar iväg ditt liv för när du är typ 20 kommer ingen följa din blogg för ingen kommer följa en ful gammal wannabee fjortis utan liv
  /puuss <3

  -Fniss. Det är ju verkligen inte så, men tack för att du läser min blogg! Kram!

  Reply
 54. fanny oktober 22, 2009 at 4:35 e m

  trevligt trevligt ..

  Reply
 55. Malin oktober 22, 2009 at 4:35 e m

  DU är en jävla fjortis, get a life!

  fissy.blogg.se

  Reply
 56. Gratis oktober 22, 2009 at 4:40 e m

  fan vad misslyckad jag skulle känna mig att sova bort hela dagarna, Inte gå i skolan, Va så dum i huvudet att skylla allt på sin bästa vän fast det är du som är ”boven” ja herregud…

  Reply
 57. madde oktober 22, 2009 at 4:43 e m

  Hej!

  Alltså du borde verkligen tänka mer på skolan om du planerar högskola. du kommer knappast in på bara fyra ämnen. det är ju poängen som räknas och det är konkurans att komma in precis som på gymnasiet.
  Dessutom borde du gå lite mer på svenskan i skolan. Att ha frågetecken efter meningar som inte är frågor..Varför?

  Reply
 58. Anonym oktober 22, 2009 at 4:49 e m

  bara för ”din karriär” går bra nu behöver det inte betyda att det går bra sen för dej paow. har du dåliga betyg så får dukanske inget bra jobb? och du kan inte blogga hela livet.. tänkte bara ge dej det som tips, puss.

  Reply
 59. Linnea oktober 22, 2009 at 5:16 e m

  Betyg i 4 ämnen från grundskolan?! Stackars flicka…

  Reply
 60. PaoLoverforsure oktober 22, 2009 at 7:51 e m

  hihi tänk på skolan gumman 😀 fu vet bloggen kmr du inte ha kvar hela ditt liv 😀

  Reply
 61. Anonym oktober 22, 2009 at 8:42 e m

  I 4a ämnen? hahahhahahahahahah. Och du tror att du kommer kunna komma någon annan vart än ett jobb på donken? Knappast. Haha

  Reply
 62. jomabivi89 oktober 23, 2009 at 10:34 f m

  Inte ofta jag kommenterar, men… 4 ämnen? Det räcker kanske idag, från 9:an till gymnasie, men inte mer än så… och inte länge till.
  Från och med nästa år (2010) så kommer behörigheterna att ändras till både gymnasiesök och högskola. Till gymnasiet måste man idag bara godkänt i kärnämnena för att rent teoretiskt kunna söka. 2010 kommer man att behöva godkänt i -13 ämnen- för att kunna få söka till gymnasium.

  Idag behövs grundläggande behörighet till alla högskoleutbildningar. På högskoleverkets hemsida kan man läsa att det är definierat som ”90 % godkänd gymnasieutbildning.” Men från och med 2010 så omfattar grundläggande behörighet inte bara 90% utan även godkänt i de tre kärnämnena svenska, engelska och matematik.

  Skolan är viktig.

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *