Lite väl många tråååkiga inlägg nu. Bara en massa skit. Jag såg att ”Kissie” tog min bild, skulle vilja fråga henne om det var en komplimang eller nedvärderande? Jag vet själv att jag är både smalare och mindre än Kissie, så jag tar nog det som en komplimang 😀

Tycker faktiskt att hon är rätt rolig. Hum, tur att hon inte jämnförde mig med den där andra tjejten på bilden brevid i hennes blogg. Anledningen till att hon och Kissie började bråka var för att hon inte ville länka henne och då började ämmi höra av sig till skvallerbloggar? Hum.. Det finns ju rätt taskiga vänner ibland också. Nu börjar jag låta som en skvallerblogg ? Nej tack tycker inte om sånt.. Folk som startar en blogg anonymt och ängnar fleeeera timmar om dagen till att skriva skit om människorna dom ”hatar”?

Aja kul att någon engagerar sig i alla fall, vissa ägnar sitt liv åt andra? Säkert en sån som om 10 år kommer sitta i Björn Gustafssons buskar och sälja bilden till SE&HÖR för en ynka hundralapp…

Allt det här med skolan och sånt? Man går i skolan från sexårs till 9:an från 9:an till 3:an sen högskola om man inte vill jobba på donken i hela sitt liv.Visst jag har aldrig direkt skött skolan, men jag har fortfarande gått i skolan och har betyg i 4a ämnen och det räcker, men så kommer jag ju att åka räkmacka på bloggen, eller hur? Om det fortsätter att gå så här bra som det gör nu och om bloggar är lika stort om typ 1 år? Kanske inte lika, men fortfarande stort I think- I HOPE…

Men nu ska jag sova, känner att jag tagit lite för mycket meduciiin.. Okej då, hostmedicin. Det är ju typ morfin i det? Usch känner mig jättesnurrig. Kankse är hög? Whatever, God Natt (tur att jag har ännu en hemmadag imorgon så kan typ sova hela dagen, skönt ”jippie”).

Posted in: Livsstil
Kommentarer (75)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *