Idolbilder

Hello, jag har nog inte svinsjukan. Jag mår bättre idag, inte bra men bättre. Det värsta är bara att jag hostat så mycket så jag fått träningsvärk i magen.. Haha 😀 Känner mig riktigt pigg faktiskt. Gud så glad jag är 😀 Iiih!

Sen så har jag försökt med ”jag är bra”-lappar osv.. För ibland så mår även jag lite dåligt.. Så min plastpappa har skrivit ut en massa idolbilder som jag håller på att sätta upp i mitt rum. För vad passar bättre än att ha en massa bilder på sig själv överallt som ni underbara läsare faktiskt har tagit eran tid och gjort. Där det bara står bra saker. Sen så håller jag på med Victoria Beckham också. För det är också en av mina största förebilder, inte lika klyschig som Paris Hilton. Men skitsnygg och jätteball. Kankse lite egovarning? Hihi.. Me <3 läsare

öööööh 028öööööh 026

Ja, det är dom enda jag orkat göra. Så om era idolbilder inte kommer upp på min blogg, så kommer dom garanterat upp i mitt rum.

Posted in: Idolbilder
Kommentarer (33)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *