Varför snor du, varför gör du så yadatadatada…

Jag vet inte vad som är grejen, så fort jag lånar någons bild så blir det väääääärsta grejen och jag är såååå omogen?  Men när folk lägger upp en bild på mig som dom tagit från min blogg?  Så skriver folk ingenting. Om vi säger såhära, den dära 95:an som uppgav massa falska ”uppgifter” om mig bara för att jag knuffade ut henne från en bild? Liksom, dom ville ha kort på mig, och bara mig, så kommer hon in där från ingenstnas. Vill inte visa mig med någon som ser ut så ju!

Och som sagt så vet jag hur stolt hon blir när jag lånade hennes bilder. Fast källan till det var att jag googlade på – goodiebag Blog Awards, för att jag inte hade någon kamera? Och hon hotar med att anmäla mig, jag säger bara öööööh? Jag är duktig på att retas , det är endast därför.Då blir det lite liv i luckan. Är lite trött på all positiv respons. Det är inte för att jag inte har någonting att blogga om utan enbart för att jävlas. Och det verkar ju funka?

Posted in: Livsstil
Kommentarer (47)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *