En sanning..

Vet ni att..?

Ni kommer väl ihåg att Dessie skrev i sin blogg att vi bråkade samma dag som Awards? Hon fick allting att låta som mitt fel här är sanningen… Vi fixade oss typ hela kvällen innan, eller ja, skulle bara testfixa mig typ.

Så drog vi till någon bar och stannade där tills hon ringde dit sin otroligt äckliga ,dräggiga och fula kille som kom dit skyhög och aspackad. Anledning till att jag gick ut den kvällen var för att Dessie lovade att sova hos mig, jag ville egentligen bara vara hemma och ladda inför morgondagen. Vi hade bestämt att fixa oss tillsammans på dagen så hon lämade nästan allting hemma hos min pappa och det var planerat att vi skulle sova hos min mamma och fixa oss där.

Men då vi skulle åka till Mcdonalds med Dessies dräggiga pojkvän, då säger Dessie ”jag har ont i huvudet jag går hem.” Så jag sa ”ah okej anledningen till att jag gick ut ikväll var för att vi skulle sova tillsammans”‘? – men vad kunde jag mer göra än att acceptera det.

Jag kom hem kvart i två. Somnade kl 4 och vaknade kl halv 9 och då skulle jag hem till min mamma i Tyresö. Ringde och försöka väcka Dessie, men hon ringde till mig kl 11 och sa att hon måste åka hem till mig och hämta sina saker inför Blog Awards.

Jag sa att jag inte kunde och lalalalalal. Så pratade vi och då frågade jag varför hon inte svarat ” Jo jag sov hemma hos Leo inatt så min mobil laddade ur…”. Blev aslack på henne och la på, och bestämde mig för att gå till teapartyt själv om så behövdes, men så ljög hon om att hon hade dumpat sin pundare till pojkvän bara för min skull.

Men hon ljög..? Förlåt Dessie jag vill inte ta någonting genom bloggen, men jag kan inte, och jag vill inte vara vän med dig längre. Du är ingen bra vän. Förlåt, vi får träffas och byta saker imorgon. Du påverkar mig negativt. Jag är inte mycket bättre jag heller. Så bevisa det genom att inte skriva någonting tillbaka – men jag vill inte längre.

mammamiaa 024

Posted in: Livsstil
Kommentarer (206)
 • jaqueline

  HATAR som tar pojkvänner FÖRE vänner

 • Sophie

  OMG det här kommer att bli stort!
  Iallfall så tyckte jag att bilden var söt!

 • bbaramin

  det är bra paow ! skit i henne <3

 • louie

  Du är nog den sämsta vännen man kan ha, jävla häxa. puss

 • mirribell.blogg.se

  jag vet sanningen! mirribell.blogg.se

 • Chell-Ann

  lika bra det eller hur?
  Gör som du känner, HEJA DEJ! 😀

 • jaqueline

  palla skriva de i bloggen.. dessie är sårad. call her! det är inte moget!

 • Anonym

  du ska vara 16år? du beter dig verkligen inte som en! Du kanske inte vill vara hennes vän mer men du behöver inte skriva ut det på din blogg? Varför inte bara ringa henne? eller smsa henne ta det med henne för det är jävligt omoget att skriva detta till henne genom din blogg.. och om hon nu inte svarar när du ringer så kan du skickat ett sms och då ser hon det och det vet hon det.. men nu vet hon det och alla dina läsare.. tycker att det är väldigt omoget du om någon borde veeta bättre! När ni två tydligen har gått igenom så mycket.. Tro mig din blogg blir bara tråkigare när ni ska hålla på och tjaffsa ah du kanske får lite mer läsare men hur tror du dem läsare som t.ex. jag som följer din blogg varje dag reagerar? man tröttnar!

 • Anonym

  kom igeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen.. ni skriver att ni ALLTID hittar tillbaka till varandra.. det här börjar bli tjatigt.. kan ni inte bara försöka lösa det istället för att avsluta eran vänskap varje gång ni bråkar?

 • Vicky

  SHiit du verkar vara en riktigt obehaglig människa.. riktigt elak vafan :S skulle inte orka lägga ner tid på att vara vän med dig!

 • Anonym

  GO PAOW, STÅ PÅ DIG ! MAN TAR INTE SÅNT.
  hon e sjukt mkt snyggare än dig, därför måste du verkligen visa att hon inte ska stampa på dig.

  JAG GILLAAR DIG SJUKT MKT MER ÄN DESSIE.

  DU VERKAR VARA ÄKTA OCH SMART, HON KOMME INTE LÅNGT.

 • jaqueline

  hahaha ja orkar inte mer 😀 ni är bra på att roa oss läsare

 • J-

  Ni kommer lösa det, man kan lätt vara för impulsiv när man e sur.
  kan inte du berätta var klänningen du hade på blogawards e ifrån ?

  🙂

 • Anonym

  jag ser upp dig till, men verkligen inte till henne.
  hon är pinsam och hon leker något så otroligt när det egentligen är du som är något att ha tillskillnad från henne!

 • Loola

  det finns nästan inga som helst att lita på, vänner är ingenting längre. jag tycker du ska bevisa att du skiter i Dessie och sluta rätta till saker hur mycket hon än skriver att det verkar som om att allt är ditt fel. skit i va fan folk tycker om dig för du vet sanningen, att sitta och skriva så här förstår jag att du gör kanske för att du inte vill att dina läsare ska dömma dig för något som inte ens är sant . låt dom bara love it or hate it . för vad man än säger så kommer folk ändå tänka, tycka och dömma hur som helst.

  tycker iallafall att du verkar vara en skön brud, riktigt fin 🙂 !

 • Anonym

  woohoo din blogg är underhållande 😀

 • Malin

  Sluta bete er som småbarn. Varför skriva skiten i bloggen? Ingen kommer orka läsa om det är de enda du har att komma med. Vi skiter i vad du och Dessie bråkar om var och varannan dag. Bjud ut henne på en fika och gör upp där som två mogna tjejer. Antingen beter ni er som äkta vänner eller så gör ni slut på allt ni har mellan er. Svårare än så är det inte.

 • alex

  ni är vänner om 1 vecka igen (=

 • sara

  moget att bråka genom bloggen. vem vill skvallra helt öppet om sin bästa kompis? och dessutom skriver att hon är dum om hon skriver något i sin blogg som försvar. du S U G E R. här sjönk du i mina ögon och det var sista gången jag läste din blogg.

 • Anonym

  Men ska du ge dig nån gång?

 • fia

  hahahaha fyfan du är så jävla sjuk 😛 om jag va din polare, skulle jag försökt banka lite vett i dig. fattar inte, har du någon riktig vän eller gillar du att slänga ut skit om alla dina så kallade vänner på bloggen? bete dig paulina.. det här kan varit bland det roligaste jag läst på din blogg, for fuck sake dude! dessie är ändå typ 14 bast,94a de coolt lixom(fast som ändå inte hänger ut dig på sin blogg). men en 16 åring som fortfarande byter vänner som trosor, väx upp. sånt höll man på med på lågstadiet. haha weard_paow_mogen_sthlms_tjej_93

 • jaqueline

  alltså…. ska ni avlsuta er vänskap för en sån liten skit grej? seriöst! det märks att ni är 15 år .. FORTFARANDE

 • Malin

  Tråkigt! Jag måste säga att jag tycker ni är så söta ihop, även fast jag inte alltid förstår mig på er. Ni är ju så himla härliga båda två. Tycker det låter så sorgligt när du säger ni inte ska vara vänner längre. Jag hoppas att det löser sig. Kram!

 • Julia

  Fan va tråkigt ! Ni verka så himla bra ihop, men hoppas de löser sig. 🙂

 • Anonym

  Haha ni är ju sjuka

 • Anonym

  Wow, chockerande att ni ska bråka igen.

 • Jenny

  Men SLUTA! Nu får ni fan ge er. Orka med er. Ska ni sluta vara vänner igen nu så pallar jag inte med era värdelösa bloggar längre.

 • mk

  börjar verrkliiiigeeen bli stentrött på er. Ni är så himla barnsliga, jag menar obeskrivligt barnsliga. Ni bråkar så himla ofta och sedan när den ena av er blir sviken av en vänn så hittar ni tillbaks igen, bara för att fylla tomrummet. Man kan knappt tro att ni är så pass gamla som ni är. Fyfan.

  SISTA GÅNGEN JAG BESÖKER DIN BLOGG KAN JAG LOVA. DESIREES MED FÖR DEN DELEN. VÄX UPP SNORUNGAR

 • Herregud..

  Visa att ni är mogna och inte 12 längre? ”HON E SÅ DUM! JEVLA FITA! SKA ALLDRI VA VÄNN ME HENNE IGEN NONSINN!!!” Träffas och ta det face to face och försök lösa det som vettigt folk? Jävligt taskigt av dig att hänga ut henne förresten. Ni kommer inte kunna undvika varandra i all framtid, så det kommer sluta upp med att ni träffas asfulla på nån jävla fjortisfest, hånglar upp varandra i nån skabbig jävla soffa hos en turk och börjar snacka om hur fånig hela den här skiten med bråket var. Tänk före INNAN ni gör något för fan! Sen att du säger att hon är en dålig vän.. Jag tycker att hon verkar vara dubbelt så mycket snällare och schysstare mot sina vänner än vad du verkar vara. Du skiter ju bara i dina vänner och tror att du kan få så mycket bättre. Du byter ju för fan vänner som andra byter underkläder! Vem ska du nu börja hänga med som du sen slänger åt sidan för att ta tillbaka Dessie igen? Ond jävla cirkel det där, du! Fjortis 4-lajjf!!! =)=)=))=907064o2n HAHAHAHA!

 • sandra

  Vad söt du var med mörkt hår! Färga tillbaka:)

  Haha, bli fan inte vän med henne igen heller då.

 • hinken

  Åh, det borde du ha gjort för längesen! Du är en klass över henne 🙂
  jäklar vad du var vacker i mörkt hår btw!

 • mk

  en vän är någon man litar på och ni två verkar ju helt klart ha för lite av det i eran vänskap. alla kompisar tjafsar. försök lösa det och framför allt ge det lite tid. logga inte in på datorn det första du gör och skriv att du inte pallar vara hennes vän.
  ring henne åk hem till henne smsa eller gör vad sjutton som helst. lös det utanför bloggen och nämn inte någonsin att ni har bråkat. för om ni aldrig tar upp det på bloggarna blir det inte på långa vägar lika stor grej. men nu har iaf jag fått nog av era bloggar. adjö omogna flickor

 • fia

  HAHAHAH hur orkar ni? ni kommer bli vänner sen igen iaf.
  men iofs ni är bara 15, man vet inte mycket då. uch

 • angelica

  Jag har jävligt talat enormt svårt att ta kända blondinbloggare på allvar. På något sätt upplevs allting bara som pr-trick eller ett rop på kommentarer.

  Håller med ovanstående. Mörkt hår gör dig bättre.

  Däremot känns Dessie mer instabil.

 • elinor

  dessie är inte bra för dig, du förtjänar bättre hjärtat 🙂

 • Thasina

  Paow ! Att ni ens orkar ! Varför bråka om massa jävla småsaker ? Diggar din blogg enormt men ni är ovänner precis lika mycket som ni byter underkläder , extremt utmattande för oss som läser ,eller vad vet jag ? folk kanske gillar när ni bråkar andra inte . Ni borde ta detta face to face som vuxna människor skulle göra som ni nu tycker att ni är . Det handlar om mognad att ta det så . Inte hacka på varandra genom bloggen så fjortis .

 • Anonym

  men vad ska man göra sån är kärlek

 • Anonym

  JÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄVLAR VA FIN DESSI VA I BRUNT HÅR !!! FÄRGA HÅRET!!!!

 • Sara

  Jag vet vad problemet är. Era egon är ENORMA. Som tur är är det lätt att ändra på 🙂 Försök i alla fall. Det jag har märkt hos unga människor är att de alltid ser sin sida av situation, och då uppstår konflikter (med unga menar jag folk under 40, inklusive mig själv då ;)). Jag kan lova att du skulle bli lyckligare om du tränade på din självkänsla. Sen så ska man ju självklart inte umgås med människor man mår dåligt av att vara med. 🙂 Kram

 • Anonym

  dessie liknade ju amandavardet lite grann.. hehe
  bortsett från det så är bilden jättesöt! 🙂

 • ellie

  Hanna säljer ett par grymt snygga högklackade skor! Klicka in på min blogg så hittar ni inlägget till hennes blogg! Kan säga så här om skorna hade varit i min storlek hade jag lungt köpt dom!

 • Anonym

  Mogna Paow…. Jojo…. Ja, en läsare till som inte kommer att besöka dig igen…

 • Anonym

  Du Är ju jätteFIN i svarthår , 🙂

 • Anonym

  nej fy fan va tråkigt, ena lite elakt också. but you choice

 • becka

  Bra sagt!
  Men sluta skriv skit om henne för det är inte kul att läsa om era bråk -.-
  Bara så du vet, DU ÄR BÄST 🙂

 • :)

  asså dessie är inte värd dej.

  o klart att du skriver det på bloggen ?
  vem skulle inte ?

 • Ellen Schutz

  ni passade mk mkt bättre i mörkt hår !

 • Anonym

  skit bra skriver paow! men bli inte kompis med henne igen då det är så jävla patetiskt :s

 • Anonym

  HAHA är dessie ingen bra vän? Det är Du som är en mardrömm. Korkade häxa.

 • Gratis

  du är ju verkligen så jävla äcklig PAOW och avundsjuk på DESSIE! väx upp för fan sluta spela ”mognare” än vad du är äckel

 • Gratis

  ahhahh alltså GET A LIFE PAOW! du vet att alla är så jävla avundsjuka på Dessie och så är du med! shiat!!!

 • Lina

  Hur fan orkar ni????? man orkar ju inte läsa din jävla blogg pga av sånt här! Väx upp paow! såklart dessie är kär det måste du ju fatta. Å direkt ni bråkar över nånting skriver du att du inte vill vara hennes kompis. Jävla idiot paow!!!

 • Gratis

  Det dina läsare inte vet är att du är så jävla omogen som person utanför och äcklig och virdrig, men dom ser inte något sånt utan hackar bara på dessie pågrund av Avundsjuka!!

 • Just Another Crazy Blonde - With Just Another Stupid Blog

  Det är tråkigt när det blir så.

  Men samtidigt så växer man något otroligt i den där åldern och man behöver inte människor i sin närhet som är energitjuvar.

  Har du läst boken ”Energitjuvar” förresten? Ett tips annars.

  Det är dock bättre att ta det här face-to-face och inte starta något ”bloggkrig” – ta tjuren vid hornen och prata ut med varandra om allting. Avsluta det som vänner.

  Inte som ovänner.

  Det kan få konsekvenser att avsluta något så intimt som erat förhållande med tanke på hur mycket hemligheter ni innesitter om varandra.

  Kram Carro

 • Filippa

  men herregud. Försök att lägga den energin som du lägger på bråk på att försöka komma in i en skola eller något

 • melina

  jag är på din sida, faktiskt…

 • elin

  Det var bra skrivet paow , du är mycket mer mogen än henne!

 • k

  det låter som det du skriver är sant, jag vet inte varför. men det känns verkligen som att du är den man bör lita på. fortsätt såhär paow, du kommer vinna mycke!

 • Baby

  Bra skrivet Paow! Dessie är absolut inte bra för dig. Hitta en vän du kan lita på.

 • emelaaj

  Man vet inte riktigt vad man ska tro på .. , alla skriver olika saker hela tiden .
  som nu tillexempel ser du det sådär och dessie skriver ju att det var du som lämnade henne . Men jag tror på dej , gör oftast det eftersom du verkar vara ganska smart om man gämför med henne. Du har även helt rätt om att du växer upp snabbare än henne ! Lixom kolla bara och jämför era klänningar ! Dessies klänning var skit snygg , men kanske inte där ! Din klänning var mer vuxen och fin för en sådan där kväll . Hörde också på vakna med the voice i morse att Dessie tydligen var packad eftersom hon hade satt sig på en ask kopp och trott att det var en stol och efter ett tag skrikit att det brinner på stolen eller något liknande . Lite konstigt , vet inte om du bara skyddar henne lite kanske ?
  i alla fall är du bättre än dessi 😉
  kramkram

 • Minna

  Du snackar jämt om hur mycket mognare du är än dessie, men bevisa det då genom att inte skriva allt detta strunt. Ta det med henne face to face istället.
  Det här bevisar ju bara att du inte är ett dugg bättre än henne.
  Ni kommer ju ändå vara vänner om 1 vecka igen, o en vecka efter det får man läsa ett nytt inlägg där du säger upp vänskapen.

  Du verkar kasta skit på alla dina vänner.
  Tröttnat på din blogg nu, kopierar från andra hela tiden o snackar skit om dina vänner framför hur många människor som hellst.

 • Anonym

  Nemen vadfan håller ni på med 🙁

 • Clara

  Jag tycker verkligen att du verkar mycket smartare och mognare, men liksom dessie har ju faktiskt också känslor. Jag vet att hon inte kommer att visa det, men jag menar, hur länge har liksom ni varit bästavänner?
  Men jag tycker fortfarande att det är sjukt starkt av dig att göra någonting sånt här. Dessie har gjort fel, riktigt jävla fel.

  ps. bilden på er var otroligt söt och både du och dessie passade jävligt bra i brunt hår, men som många säger: det är insidan som räknas…
  ha en bra dag, kram 🙂

 • em

  paow jag älskar dig o så men man tröttnar på dig varje gång du säger ”vi kan inte va vänner längre blablablabl”. alla vet att ni kommer att bli vänner om en vecka. menmen .. bra att du skiter i henne nu för hon är ingen bra för dig.

 • Tres

  Ville bara säga att du passar mkt bra i mörkt hår, hoppas du färgar det så igen för att sticka ut från de andra fjjortisbloggarna.

 • yenie

  fan vad synd att de tblev sådär. :/ men hjärta dig. Bra att du är dig själv paow ! puss på det ! Heja !

 • marielle

  Tycker jag låter som en bra idé:) Skit i henne du har bättre vänner dessutom:)

 • Karin

  GOOD GIRL!
  Bra Paow.

  Vänner som får en själv att må dåligt är inga vänner att ha! Så är det bara. Du förtjänar inte att bli överkörd. Ingen förtjänar att bli överkörd, så bra gjort! Håll fast vid det nu!!!

 • Anonym

  ännu ett fejkbråk -.-

 • Sessa, 15, gravid, callgirl

  Du passar mkt bättre med sånt där mörkt hår.

 • emma

  asså ni som säger att ni ska sluta läsa hennes blogg och att deras bloggar är värdelösa, vrf läser ni då ? vrf lägger ni ner energie på att orka komentera ? är ni så jävla mogna då om ni ska trycka ner dom efter varje jävla inlägg, bloggen är till för att skriv vad man känner och vad man gör om dagarna så låt hon skriva vad hon känner det är paows blogg inte era ! så lägg ner och låt dom fixa det själva, ni har inget med det att göra, men väljer dom att skriva det i bloggen så har inte ni rätt att trycka ner henne och säga att ni ska sluta läsa bloggen. för det gör ni iaf inte ni vill bara trycka ner dom hela tiden så ni också ska ha något att göra och det är inte heller moget. .

 • KOLLA HIT!

  alla har vi svåra dagar i livet med vänner och sådant , jag förstår att man blir lack på en sådan som gör något dumt!
  men ibland är det värt att kämpa för vänskapen för det kanske är så att ni igentligen verkligen hör ihop ,
  och vet du paulina? jag läst din blogg ett bra tag och jag tänker inte skriva som alla andra jag älskar dig skit i dessie massa men jag tror på er två och att ni hör ihop det kan vara jobbigt men om man verkligen älska någon kämpa man för den!

  och jag tror att ni hör ihop!
  jag tror på er ,
  sköt om dej!

 • Caroline

  Skit i varandra nu, snälla. Man kan ha mycket bättre vänner och ett bättre liv än så där 🙂

  Och förresten… Ni var finare förut, som på den där bilden 🙂

 • jennie

  Oj bråk på G igen?
  Fan man ska alltid ta vänner före pojkvännen och att sen ljuga om att hon har dumpat honom är ju inte mkt bättre!

 • Maya

  Dessie låter som min kompis. För att sammanfatta allt kort – ”Livet leker med henne så länge man är med på HENNES villkor och HENNES åsikter. men om man har två olika åsikter så blir det världskrig”

  Kolla gärna i min blogg just det inlägget. det heter ”as we go on we remember..” inte får du säkert kommer göra det men det vore jätte schysst. jag har läst din blogg i evigheter verkligen. 🙂

 • Inget namn

  Guud vad elak dessie är hon är så jävla dum .. om jag hade varit henne hade jag inte glömt att jag skulle sova hos dig SÅ JÄVLA OMOGEN DESSIE ÄR!!!!

 • Anonym

  lolollolollolollolollolollolollolollolollolollolollolollolollolollolollolollolollolollolollolollolollolollolol

 • cajjjjo

  HELT seriöst. Fan va förbannad jag blir på dig hela tiden, shit. När ska du sluta smutskasta dina vänner? Bruka tycka att du har rätt när det gäller dig och dessie men nu är det fan inte du. Tycker synd om dessie som hela tiden försöker göra grejer för dig men du bara smutskastar henne och skriver skit om henne på bloggen.. VÄX UPP

 • Alice

  Ni bråkar ofta. Det känns faktiskt lite tröttsamt att läsa om det i bloggen hela tiden. Om ni bråkar, om du tycker Dessie är förjävlig, säg det till henne då. Det är mycket elakare, och mer omoget att skriva om det i bloggen. Om du vill vara vuxen så måste du ta tag i dina problem. Säg det direkt till henne, eller ring om du tycker att det är svårt. Men det är taskigt att bara slänga ut sig allt på bloggen. Om Dessie inte är världens bästa kompis så kanske ni inte ska vara vänner, och då är det så. Men eftersom ni säger ”aldrig mera vänner” varje gång ni bråkar, så blir det så konstigt när ni sen blir bästisar igen. Det är egentligen bara att välja, ska ni vara vänner eller inte? Men att en gång i månaden börja bråka och snacka skit om varandra, för att sedan bli vänner igen, det funkar inte i längden.
  Vänner kan vara taskiga och snacka skit, och då kanske man inte ska vara vän med den personen.

 • Sara

  Vänner kommer och går, du är fortf i tonåren dom riktiga vänner kommer senare i ditt liv, nu snackar alla bakom ens rygg och gör falska saker, men sen kommer dom inse vad dom går miste. skit i alla som håller på och dumma sig mot dig. dom är bara falska visst vänner men inte för nära.
  och du paow du som har en känd blogg och så. lita inte på någon den ända duhar är familjen! puss och kram

 • Natalia

  ni båda är fett patetiska små snorungar. sluta skriv ner erat fjant bråk på bloggen, ingen bryr dig

  -Äh? Det är MIN blogg så skit i att läsa om du inte har lust att läsa om vad som händer i mitt liv. Mycket enkelt.

 • Jennifer

  Såhär är det, när man bloggar så är bloggen en del av ens liv. Folk kan tycka att det ör pissigt att man tar det genom en blogg och att man är falsk. Men jag tycker inte att du gör fel. Bloggen är ens liv, varför får man då inte skriva om bråk i sin blogg? Ska man gömma undan en del av sanningen för att folk tycker att man kör en dålig stil för att man är helt ärlig?
  Nej verkligen inte, stå på dig Paulina.

  Hur som haver så verkade det vara Dessies fel när ni bråkade första gången och det verkar vara det den här gången också. Att välja pojkvänner framför vänner när man lovat är inte okej, och sedan ljuga. Nej sådana vänner klarar du dig utan gumman 🙂

  Kram!

 • Felicia

  Du passar i mörkt hår. Tycker du borde skaffa mörkare igen 🙂

 • Josan

  Bra paow. Har varit me om samma sak, det e sjukt jobbigt i början men du kommer gå vidare och bli starkare utav det. Det kommer bättre tider även om det är jobbigt dom första månaderna

 • AHHAHA

  Ofta man skriver såi sin blogg!! H… det e tredje gången ja går in på din blogg i hela mitt li o du skriver om dessie en!!! Tjejen ett halvår har gått senast ja va nne innan.. Asså snälla hitta på ngt annat att skriva om!

 • Anonym

  hennes blogg, hon skriver vad hon vill ! right ?!

 • E

  HAHAHAHHAHA, skrattretande!

 • nona

  skit i dessie hon ser ut som en hora bredvid dig på blogawards och hon beter sej också som en hora

  DU har STIL! men om du verkligen umgås me såna som dessie e jag orolig över att du blir likadan.

  ha de så bra för du e bäst

 • Anonym

  bros before hoes?
  kanske inte är så för brudar…

 • sofia

  Men paow skit i dessie hon beter sig som en barnunge! älskar din blogg! <33

 • Emma

  Paulina. Hoppas verkligen att du är seriöst den här gången.
  Dessie är så omogen som det bara går. Lägg inte ner tid på henne, du har andra.
  Go you girl!

 • Johanna

  okej, även om det där var elakt av henne. fyfan vad omoget att hela tiden skriva det på sin blogg? kom igen! kan ni inte ta det mellan 4 ögon istället. ni båda verkar så jävla falska så det är skrattretande, trodde du var en smartare tjej men men 😉

 • Anonym

  man ska inte ta pojkvänner före kompisar, då är man bara dum!
  jag gillar er båda men LÄTT att jag står på din sida paow 😉
  du förtjänar nån bättre 😀
  men fortsätt med videobloggandet? det var oootrooligt lääänge sen 😀

 • Mimmi

  Ditt snack om att ”du är så ärlig i bloggen” börjar bli tröttsamt. Så här gör man inte mot sina vänner. Du försöker verka som en liten ängel på bloggen, men det är du inte. Du är en häxa som är elak mot sina vänner och gör allt för att verka bättre än dom. Det funkade i början, men nu så lyser det igenom. Du är genomfalsk och jag äcklas av att läsa vad du gör gång på gång. Fatta, du har inga kompisar kvar, det har Dessie. Vem är det egentligen som måste växa upp? Väx upp och sen kan du ta en funderare och fråga vem som egentligen har gjort fel. Du skyller på alla andra för dina misstag, men det är du själv som dras ner i skiten.

  Du kommer knappast ha några vänner kvar om du fortsätter såhär, fast det har du ju inte nu heller. Så försök ändra dig och se felet hos dig själv. Inte hos andra.

 • Janniké

  Förut gillade ja inte dig, eller rättare sagt jag gillade inte den personen du är i bloggen den du spelar dvs om du sperlar. Men det är inte det ja vill komma fram till utan alla er efterblivna monk människor som säger såhär! men fan va omogen du är som tar det i bloggen! Va tror ni, som dessie sjävl skrev ja svarade inte för mobilen va utladdad, paulina har skrivit typ tusen gånger att dessie oftast aldrig har laddat sin mobil och frågar sig själv varför hon har den.

  Tänk om tänk rätt, paow vet ju att dessie läser hennes blogg, och får man inte tag i personen det handlar om på sms, msn eller när man ringer då kanske bloggen är ett bra sätt att förmedla det, så era monk människor tänk om tänk rätt för ni har ingen anledning att dömma, 16 år är inte mycket, för säg hur mogna är ni själva som lägger tid på att klanka på paulina? Säg det? Nej just det ja för er är det okey hur gamla är ni själva 18 och ni klankar ner på henne och berättar hur hon skall bete sig men come on, tror hon kan lösa det rätt bra själv

  tycker ni illa om henne och så hon beter sig, skriv det inte utan behåll de för er själva tror ändå inte hon kommer ändra på sig, shit ni är verkligen efterblivna ni som klgar

 • Anonym

  haha men herregug
  du förtjänar inte desiree! vad är du för jävla kompis? du försöker verkligen få empati från läsare men dom som är något normalt funtade förstår ju att det är hon som är en vanlig bra kompis, medans du är en jäkla skit!

  man ger väl inte upp en vänskap så? väx upp! märks inte alls att du är äldre än henne

 • Emssh

  Bra paow. skit i dessie. du är så mycket bättre än henne!

 • sofia

  hur gammal e du ?
  2 ?
  asså när du & dessie blivit vänner igen så sa ni att ni aldrig skulle lägga ut ett nytt bråk på bloggarna!
  har du glöm ?
  I THINK SO.
  säg det face mot face istälelt för på bloggen ? .
  ni var bästisar DOM PERFEKTA BÄSTISARNA.
  titta tillbaka i din blogg och se bilderna / videosen
  när ni skrattar & har det kul tillsammans.
  tror båda saknar tiden BÅDA skriver jag.

 • CB

  starkt tjejen! detta visar verkligen på att du har växt något enormt och klarar av detta. Du kommer bli en riktigt bra tjej! <3

 • fia

  Snälla du klarar dig bättre utan den där pinsamma dessi, kolla bara hur hon såg ut på blogawards, mer fjortis än någonsin, en riktig B*jsunge, hennes nya smeknamn =) du såg iaf mogen ut i håret åtminstonde!

 • Anonym

  MEN VAAA?
  va fan hände nu?

 • Anonym

  ojoj.. paow bra sagt att du inte vill va kompis med henne och är ärlig!
  hoppas ni kan snacka ut iallafall =/

 • Sofia

  jag förstår dig <3. man behandlar inte en vän så ..

 • Amanda

  dessie är så taskig mot dig, hon skrev ju ett inlägg att hon hade en ful klänning på sig. och då hade DU varit snäll och lånat ut den bläää på henne! den lilla skitungen

 • Anonym

  jag tror inte att du läser det här men endå 🙂 : jag tkr att du och dessie passar i hop. haha, den dära vid bloggen när dessie sjunger och du filmar, haha jag har nog aldrig skrattat så mkt i hela mitt liv. prata om saken, red ut det. det är aldrig roligt att förlora en vän 🙂

 • Anonym

  man orkar inte alltd, jag tycker du gör rätt!

 • gäävle ffs

  Dessie är dum i huve !!

  Du är såå fin Paow !:D

 • Anonym

  de du har skrivit om dessie, ” hon påverkar mej bara ner i skitet” JA de kommer hon göra.. ifall du fortsätter att umgås med henne. Du är en jävligt vacker och verkar smart tjej. Välj rätt personer att umgås och dela dig sj me, inte sånna fjortis&horstämplade tjejer som dessie.

 • Anonym

  Du har rätt me ” hon påverkar mej bara negativt”.
  Okej de kanske inte är rätt o skriva de på bloggen, och som ja ser på alla kommentarer har du gjrot de flera gånger. Du är jävligt vacker, och verkar smart tjej, sluta dela med dig me människor som dessie och andra smutts, IFALL du inte vill bli stäplad som henne. & glöm aldrig att bara vara dig själv.
  Ja diggar dig paow 🙂

 • olivia

  neej ni borde vara bfs! 🙁

 • Gratis

  asså, nu känns det mer som att du är svag och inte vill få skit för det du och dessie gjort tsm, du säger att du inte vill vara kompis med henne längre för att ”alla ser er som en person” kasnke för att ni är ganksa lika och gör mycket tsm, så nu skyller du allt på henne och försöker få henne att se ut som den dålig som gjort fel.
  I detta fall är det du och ingen annan, sluta lämna henne hela tiden, iaf sluta ge henne skulden för allt när du inte är ett skit bättre själv, snarare sämre!
  Känns också som du söker problem ist för att vara glad och va kompis med henne, aja ditt liv dina problem

 • Gratis

  Ditt snack om att ”du är så ärlig i bloggen” börjar bli tröttsamt. Så här gör man inte mot sina vänner. Du försöker verka som en liten ängel på bloggen, men det är du inte. Du är en häxa som är elak mot sina vänner och gör allt för att verka bättre än dom. Det funkade i början, men nu så lyser det igenom. Du är genomfalsk och jag äcklas av att läsa vad du gör gång på gång. Fatta, du har inga kompisar kvar, det har Dessie. Vem är det egentligen som måste växa upp? Väx upp och sen kan du ta en funderare och fråga vem som egentligen har gjort fel. Du skyller på alla andra för dina misstag, men det är du själv som dras ner i skiten.

  Du kommer knappast ha några vänner kvar om du fortsätter såhär, fast det har du ju inte nu heller. Så försök ändra dig och se felet hos dig själv. Inte hos andra.

 • Malin

  Paolina jag har faktiskt på allvar börja tycka om dig mer och mer, det känns sm du börjar bli en mogen och sjysst tjej. Du har börjat se så snygg och glaourös ut det senaste. Att du är med Dessie som fortfarande är en liten fjortis är inte bra för dig och ditt rykte. Ärligt, typ hennes hår på Blo Awards, alla skrattar åt det.
  Nej stå för dig sj istället du är SÅ mkt bättre Paow.

 • hanna

  onej ! 😮

  inte ett bråk till , asså ni passar ihop ju :(((( <3

 • Linn

  Har ni färgat håret? )

 • sara

  fyfan vad fin dessie va med den hårfärgen!

 • lala

  jag känner inte dig eller något sånt, men jag har från ett tag tillbaka läst både din och dessies blogg, och jag har alltid tyckt att du verkar mognare och allt. så keep up the good work paow! du är bra =)

 • hanna

  MEN PAULINA HERREGUD?
  tänk vad ni gått igenom tillsammans, du saknar henne efter ett tag. du skriver att du inte vill umgås med henne, sen så blir du vän med henne? ni hör ihop det är bara så .. även bästavänner akn bråka och det gör ni, men detdär med att inte vara vän det är bara för mycket. snälla någon .. du lär känna desiree efter allt ni varit med om. ge henne en chans! jag vet att hon ahr fått många, men det här är inget stort bråk. BLOGG BRÅK igen? snälla paulina tänk om .. ni hör ihop det är bara så! det här är en pytteliten grej, snacka med desiree om det istället för att srkiva all skit på bloggen?! ni kan väl göra upp om det utan att ca 70.000 människor läser era bloggar varje dag? eller har jag fel ?

  Jag evt jag är inte din mamma eller nått, men tänk efter .. jag ahr gjort det misstaget många gånger. men tänk efter nu paulina.. ska erat bråk bröja igen som ett bloggbråk.. ni är 2 &2 i hand föralltid, släpp inte bara det där paulina. du betyder så otroligt mycket för henne och hon betyder för dig. klart du är sur men tänk efter vill du verkligen ha henne borta från ditt liv??

  Jag vet att du kanske inte lyssnar på en vanlig bloggläsare som jag, och du har dina egna beslut. men snälla jag ber dig vekligen. ÄR DET VÄRT DET? tänk igentligen igenom nu. desiree skriver i bloggen om bråket eftersom en läsare har skirvit du srkiver aldrig; ”vill ni veta” ” en hemlighet” osv längre .. hoon kommer inte på något så hon srkiver om det LILLA bråket. hons rkiver inget taskigt eller något sånt. utan att det avr ett bråk men att hon älskar dig ändå. hon har mognat och fattat att det bara är skämmigt och bröja .. sen så kommer du ut med det här? jag är på din sida helt klart. emn tänk efter.. jag har gjort felet för många gånger ..

 • Anonym

  skit bra skrivet!<33

 • Anonym

  du är så mycket, bättre, snyggare, mognare, finare och underbarare än dessie, hon är usch bara!:D du är bäst. GO PAOW!

 • Anonym

  du är verkligen falsk paow. jag trodde faktiskt att du var bättre än dessie, helt ärligt. Men nej, du har verkligen sjunkt i mina ögon… usch. det är hemskt hur omogen du är. Hur många har du kvar nu? Tänk efter innan du handlar så kommer du att bli belönad i slutändan.
  Du kan också göra fel, du måste tänka på dig själv. hur är du? inte bara vad den,den och den har gjort mot dig.
  DU kan faktiskt vara anledningen ibland, har du inte fattat det?

 • Anonym

  men shiiiiiiiiiiiiit! så ska ni bråka IGEN och bli sams om nån månad eller.. sen bråka och bli sams och bråka och bli sams… osv omg tröttnar ni aldrig? om ni inte vill vara kompisar med varandra från och med nu så behöver ni inte bli sams igen sen!! herregud va irriterad jag är.

 • amanda

  Fyfan vad omoget att skriva om sånahär privata saker i bloggen , SJUKT omoget och barnsligt, vad tänker du med? Och när ska du och Dessie sluta bete er som småbarn och växa upp?! Ni är så jävla pinsamma.

 • Anonym

  FYFAN VILKEN RUTTEN VÄN DUUUUUUUUUU ÄR!

 • Johanna

  Tråkigt att ni började bråka men jag förstår dej,men det var hennes pojkvän som förstörde tycker jag,gillar dej och dessie,men hoppas ni kanske löser det 🙂

 • Jag

  guuuuuuuuuuuud vad ni håller på! ena stunden är ni as-tighta sen är ni ovänner nästa dag. väx upp.

 • Anonym

  fett fin du va med mörkt hår 🙂

 • Emma

  Var mogen och ring henne istället -.-

 • Therese

  Äh, inom någon vecka kommer ni vara ”bff”‘s igen.. du borde dumpa henne för alltid.

 • caroline

  men gud ;o förvånande 😮
  frågan är bara om det är ÄKTA eller fejkbråk igen -.-

 • Sabiiz

  Ibland är det tyvärr så att man inte tänker efter det ända man kan prata om är killen man är kär/tsm med eller nått sånt.. Har själv gjort det men inget jag fick sota för…

 • sandraa

  hahahahha 😀 alltså ni två måste ju vara dom mest töntiga människorna! seriöst 😀 hahahaha!!!!!!!!!

 • Milla

  Dessie var ju nästan finare i brunt hår ,)

 • Sanna

  Hej paulina =) tycker din blogg har blivit jättesöt med den här designen och allt, inte så omogen som andra fjortisbloggare (: men min fråga var: bilden i inlägget jag kommenterar under, är det dessies riktiga hårfärg på den bilden? (:
  xoxo

 • Anonym

  paow. snälla läs det här och ta åt dig (inte kritik)!

  du såg sååååååååå mycket snyggare och coolare ut när du hade svart hår!
  svart hår är så snyggt och du passar verkligen i det, INTE blont! du ser ut som 12 då.
  du verkar vara en tjej som är mogen för sin ålder, cool, går sin egen väg och tar ingen skit. du ska va svarthårig.

  jag var själv blond förut. hade aldrig testat på mörkt förutom ljusbrunt. jag är en rätt kaxig tjej som skiter i vad folk tycker och fick precis som dig nån jävla jag-är-less-på-folk-och-allt-omkring attack och färgade håret svart en dag (hade funderat på det länge). och det var nog det BÄSTA jag gjort i hela mitt liv!!! jag trivs så jävla bra i det! och DET är sååå JAG! haft det i 3 år nu och blir aldrig less. bara tanken på brunt eller blont gör mig spyfärdig.
  och eftersom jag känner igen mig så mycket i dig och tycker att du är en sån cool och egen tjej så tycker jag att du skulle färga tillbaka håret till svart för både ditt utseende och inres skull. GÅ MOT VÄRLDEN! visa vem du är! SKIT i alla andra äckliga människor! människor är skit och man kan inte lite på nån.

  du är mycket snyggare, coolare och söater i svart, jag lovar.
  färga om det till det igen.

 • Lisa

  Paulina din blogg är super , och jag tycker du gör rätt i att inte umgås med dessie mer .
  Men kommer du verkligen inte bli sams med dessie mer ? ni har ju gått till och från varandra hela tiden eller vad man kan kalla det.
  Go girl !

 • Miranda

  MEN PAULINA VÄX UPP FÖR I HVETE? Ring henne, vad fan är problemet? Är säker på att du bara tog tbaka henne för att Amir lämnat dig, hon e för fan ditt tredje hjul. Din reserv. Saker händer, man tjafsar?

 • nathalie

  Det märks att ni är små! blir ovänner och säger upp vänskap för sånna grejer. alla gör misstag… så är det bara.

 • tilda

  ni är så mycket snyggare på bilden än vad ni är nu med era silverblonda hår!

 • Anonym

  du borde inte ta sånt här på bloggen!!

 • Anonym

  OMG! varför har hon inte brunt hår? herreguud ._.

 • Anonym

  Men Paow.. 🙁 Det kan inte sluta såhär mellan dig och Desireé. Dessie är en jätte gullig tjej och du med! Men ibland måste man erkänna att man har gjort fel. Du verkar ha gjort fel. Det är bara sjukt moget att säga att det var ditt fel. Moget.

 • lisa

  va fint med mörkt hår ( :

 • Alexandra

  ahhahahahahahhah fan vad pinsam ni är, inte nå bara för att få uppmärksamhet va?

 • alexandra

  dessie har ju värsta potatis näsan HAHAH

 • amanda

  hej paow , vill först säga att tycker du är mycket bättre och naturligare än kissie och dessie tex . du är inte alls lika bitchig osv .
  tycker därför det är bra att du inte är vän med dessie , hon verkar inte vara bra för dig ändå .

 • HAHA

  HAHAHAHAAH FJOLLA! snälla. snälla lägg ner din blogg. du verkar ju verkligen vara 16 år, jo det märks ju. lite rädd o ta en konflikt face to face 🙂 hört talas om nåt som heter ”samsas” inte avsluta vänskapen. fyfaaaaaaaaan o va din vän 😀 tur att du inte kommer ha nån till sist då:)

 • Anna

  you go girl!
  hon ser dessutom ut som crap, både på denna bild och på hennes bilder.

 • Anna

  Asså shit vilken bitch du är mot dina vänner, även om man avslutat en vänskap så gör man det inte genom att skriva ut det i sin blogg?! Vad är ditt fel? Har man varit bästa vänner som ni nu ska ha varit så gör man det öga mot öga , det är att respektera varandra, något du uppenbarligen inte vet vad det är. Hon har ju åtminstone nog respekt mot dig för att inte skirva ett hat brev tillbaka. Shit, sluta upp och leka som att du är något och lös det med din vän, eller be fan om ursäkt för hur du beter dig!

 • J

  Mkt finare i mörkt än blondt om jag ska vara ärlig:)

 • jonna

  gillar inte dessie, men dig börjar jag gilla mer.

 • E

  ni mår kanske bättre utan varandra, tråkigt tycker jag!

 • Frida

  fyfan vad lågt att skriva namnet på hennes pojkvän.

 • Anonym

  efter att ni har skrivit hur mkt ni älskar varandra och även fast ni alltid bråkar så är ni varandras älsklingar så kmr det alltid va ni

  VAFAN OFTA DETTA HÄNDER LIKSOM

  palla inte lika kul att läsa bloggarna om ni inte är vänner och ofta
  ni ska ju va bffs
  det ska ju vara dessie o paow fan
  🙁

 • lovisa

  aw, ni passar så jäkla bra tillsammans jue! Men förtstår dig, typ. verkar som att Dessie inte är en så bra vän? <3

 • emelie

  du passade riktigt bra i mörkt! 🙂
  ni såg äldre ut, båda två

 • a

  Du skriver att Dessie sa att hennes mobil var urladdad när du ringde och Dessie säger att den blev stulen, går inte ihop??

 • anoschkin;)

  Du var jätte fin i svart hår!
  det borde du ha igen!!

 • Anonym

  De är bra Paow, man ska inte vara kompis med nån som påverkar en negativt? det är bra verkligen!

 • ida

  men guuuuuuud. vi vill inte höra om era små fjortis omogna bråk hela tiden. hur ska ni ha de egentligen. skaffa riktiga vänner och väx upp istället för att ha massa omogna bråk. bloggarna har växt er över huvet. eran såkallade vänskap består ju bara av avundsjuka rakt igenom. skaffa nya vänner eller lägg allt gammalt tjafs bakom er och beté er som normala vuxna människor. ni är ju för helvete 16 men betér er som om ni vore 12-13, minst. åh blir så irriterad.

 • -Matilda-

  HÖR NI! Alla ni som skriver ”väx upp…blabla” Vet ni ens själva hur det känns när någon väljer pojkvännen före? Kanske inte alla här va? För då kan jag förklara att det inte är roligt! Amen visst, klart man ska få tid med sin pojkvän! Men jag menar att när någon bara ”Aah sorry jag glömde vi kan inte träffas på lördag för asså jag ska vara med min pojkvän” Säkert har det hänt er 1 endaste gång! Och ni tänker bara ”amen .. lugnt det händer inte igen” … men för mig så hände det hela tiden! Varenda gång jag och min bästis hade planerat att vi skulle träffas så hon ba ”Åh gud jag glömde jag ska va me min kille, någon annan gång kanske?(A)” Det sårar verkligen! En sån kompis kan man lika bra slänga i papperskorgen! För en riktig vän ska kunna ha tid och lyssna på en när man är ledsen och blabla! .. Ja och en dag hade vi ett riktigt stort gräl (jag och min bästis, jag förklarade hur jag kände) och hon ba ”Åh gumman, jag ska göra slut med honom” men det gjorde hon inte! Efter några dagar såg jag dem på stan de gick hand i hand!
  Så ni kan ju tänka efter! (jag vet kanske att detta inte hör så mycket till Dessies o Paows gräl) TACK!

 • alice

  jag förstår att du inte orkar såna som hon, har haft det precis likadant med en av mina bästa vänner. vi är fortfarande kompisar men vi kan aldrig ha kul tsm, det är bara så spänt. jag tycker ni borde snacka med varandra och förklara lite mer vad ni tycker oså..
  vad var det för sjukdom du hade i julas förresten? för nån vecka sen skrev du typ ” hon har stöttat mig genom den svåra tiden jag hade med min sjukdom i julas” eller nåt sånt.
  puss.

 • anna

  asså, STÅ PÅ DIG!
  du är på riktigt, dessie e FEJK!
  du är vacker, hon är slampig.
  ta mig på allvar. DU ÄR VERKLIGEN INTE VÄRD HENNE! ;o

 • Anonym

  JAG HÅLLER MED -MATILDA- till 110%, sitter i den sitsen nu och det suger. ens bästa vän gör fane mig inte så.

 • Anonym

  färga håret brunt, NU. ser mycket mycket bättre ut.

 • linnea

  pojkvännen har man bara förstunden,
  en äkta vän stannar där föralltid.

 • Anonym

  Låter som om det är småtjejer som bråkar. Du borde lagt ner längesen! avslutat vänskapen menar jag då…

 • anna

  jag tycker du gjorde helt rätt! inte för att vara elak, men du har alltid verkat mer narturlig och schyst än dessie! 🙂 // http://www.annasw.blogg.se

 • Anonym

  fan vad fint i mörk skit skit skit skit !!!!!!!!!!!!1
  du ser mycket snällare ut i det också 🙂 riktigt fint paowo 🙂

 • Frida ♥

  du var riktigt snygg i mörkt hår minsann 🙂

 • Anonym

  you goo sister!!

 • olivia

  asså helt seriöst, av alla dom är du den acceptabla. du är den som ser bäst ut eftersom du ser så jävla naturlig ut jag tror inte du har ngt äckligt silikon i läpparna och om du skulle ha de så syns de ju inte. och jag har inte sett dej skriva så som dom gör som om vi vore mkt sämre en alla andra. Du är den bästa blogggaren utav typ baby senoritah, kissie, dessie…amanda o dom!
  fortsätt så diggar din sida, skit i dessie hon är ju tydligen inget o ha ‘y’

 • Ellen ♥ | hejjellen.blogg.se

  tråkigt!:/ btw, hon passar ju sjukt mycket bättre i den hårfärgen!

 • Emelie

  woho! you go girl! dumpa skiten och väx upp på egen hand! du kan komma långt om du gör din egen grej, följer ditt hjärta och inte får alla att hata dig genom att provocera, á la Kissie.
  Du verkar vara en himla gullig tjej, don’t lose it.

 • Jennie

  Men de e skit bra paow! ta inte tillbaka henne denna gången. hon e en liten bimbo fitta som tror hon e bäst!
  men ja de e hon ju nt, hade ja sett henne i verkligheten hade ja bara spottat på henne men de e synd ja nt bor i stockholm:D HAHAHAHA för henne iaf =)
  Men du e najs:D keep going with your thing<3

 • malin

  Men va faaan? ;o Inte nu igen… Ni blir ju fan sura på varandra för ingenting. ;s

 • http://thedarktruth.blogg.se

  jag måste säga att du var JÄTTE söt på den där bilden!
  passa as bra i mörkbrunt! fast du är fin i blont med,

  men om du vill sticka ut lite från ”fjortisbloggarna” så tk jag du ska satsa på brunt! 🙂

 • parre

  eyyyy bestäm eeeeeer aaså

 • ida

  För det första så var du otroligt mycket finare på blog awards, då dessie såg (ursäkta) mer ut som någon man plockat upp från gatan. För det andra så ÄR du mognare, finare och om du bara tar tag i skolan och KÄMPAR så kommer du gå långt. Skippa fjortisbeteendet nu när du har chansen och väx upp:)

 • Anonym

  Pffftt… Jag lovar om jag ser dig, jag kommer slå sönder dig. Du är så enormt sjukt äckligt rent ut sagt. Visst jag tkr ni både två är fjoritsar men du slår den jobbigaste fjortis katogorien. ” Fjortis-som-tror-hon-är-smart-och-snackar-för-mycket” den sorten är värst och du är så sjukt skank bara rent ut sagt. Du skriver inet själv, utan bara kopierar också. Du är knappt känd, om det inte varit för Dessie, INGEN hade vetet vem du var gumman lilla

  -Så pratar en som fått slut på argument för sin sak. När man är anonym törs de flesta vara tuffa. I verkligheten tror jag du skulle stå där som en liten rädd flicka och be om ursäkt för att du finns till. Så du menar att Dessie har gjort min blogg och mig känd? Maybe. Det är sant, varken hon eller jag hade varit där vi är utan varandra, men jag klarade att stå på mina egna ben innan Dessie och jag klarar det nu med ska du se. Utan att hota att slå sönder någon för att stärka mitt ynkliga ego.

 • nikolina

  pojkvänn före vänskap, inte bra stil..
  och du är så otroligt mycket mognare,finare än henne.
  när man ser en bild på er, tex den du har på det här inlägget.
  så LYSER du som typ en ängel, medan hon är bara trash,
  och du ska inte förlåta henne, hon är ingen bra vän.
  thats the life lixom.

 • lina

  bra paow, du är smartare och bättre. och du kommer klara dig bra utan henne 😀

 • Sandra

  Du snackar om att du är steget före hela tiden och att du skall växa upp? Men så går du och dumpar din bästa vän på bloggen? Bruden, någonting är riktigt fel på dig. Kan ha varit något av det löjligaste och mest omogna jag sett, vänner finns för varandra i alla väder, men du bara vänder kappan efter vinden. Dessie tog hem denna omgången, hon gjorde det schysst denna gången. Du beter sig som ett svin rent ut sagt. Jag hade skämts om jag var du…

 • Nenne

  Skit i dessie hon är bara ful,fjortis och allmänt störd. håller med om att du förtjänar bättre än henne. du verkar 100 gånger mognare än henne dessutom..
  Förresten passar du jätte bra i svart hår! så om du färgar, färga det svart, inte brunt!:)

 • Beatr

  Bra gjort paow 🙂 , du är mycket mognare än dessie <3 , du förstår saker som hon inte förstår. ps , jag älskar din blogg ! :)<3

 • Beatrice

  Bra gjort paulina ! 🙂 Du är mycket bättre än dessie på alla sätt och vis <3
  Nej , det var rätt att du skrev upp det i din blogg och bara få ut dina känslor , gå aldrig och bär det inom dig , det är inte bra <3 ps. Jag älskar din blogg! , läser den varje dag <3<3

 • E M M A

  bra gjort ! stark du är 🙂 Och måste säga att du har jätte fin hårfärg på bilden!

 • Anonym

  dessie har ju inte den där näsan i sin blogg på sina bilder?!, photoshop dessie !
  men men, :S

 • Lindaaah

  det tycker jag va bra gjort. känner många som inte vågar stå upp mot sina ”vänner” och säga ifrån, men sen snackar skit om dem bakom deras rygg.. man ska inte nöja sig med en halv-bra kompis när det finns SKITBRA polare 😀

 • sonja

  fin du va där :o!
  dessie också, förvånansvärt..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *