Fanns fans inte fanns inte…

…någon anledning att bygga en funktion för att visa alla (nåja, de flesta) fanbilder som hela tiden väller in till mig.

Jag älskar det! En del skickar bilder på sig själva (me like), väldigt många på mig (me like more) och många bygger ihop egna collage av bilder (me like most) – alla är väldigt roliga att titta på och jag egotrippar lite på det ska jag erkänna (jag kommer att ”tapetsera” mitt rum med dem!!!).

Så i stället för att bara visa lite bilder då och då i ett inlägg har jag nu fått klart fanbildsgalleriet. Du hittar det direkt under knappen ”Fanbilder” till höger.

Har du bilder på mig, kanske tagna i smyg eller ute på stan (eller både och), eller vill du visa upp dig som det stora Paowfans du är, ja, skicka in din bild till mig (knappen ”Ladda upp fanbild” till höger).

Några fina:

Inskickad av: Linn

Inskickad av: Linn

Bilden föreställer: Dig <3
Övrigt: Kända Paow! Kram Linn www.linnilssons.blogg.se
Inskickad av: Ruba
Inskickad av: Ruba

Bilden föreställer: Känd Paulina 😛
Såhär gjordes bilden: Olika Program
Övrigt: http://ruba.devote.se/

Posted in: Livsstil
Kommentarer (16)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *