Som tjej så går jag igång på ljusa färger, och färgtärka! Det syns.. Som igår på TV8 jag syntes jag mest eftersom jag hade en rosa tunika på mig. Även fast jag typ pratade minst.

Nu är det så att jag går igång på allting som är rosa.. Fluffigt och sött! Jag älskar små hundvalpar och rosa fluffiga pennor! Rosa klädera allt som syns! Ja, allt tvärtom mot vad jag var förut, förut gillade jag mörka färger, stora läskiga hundar och trivdes med att vara blek.

Nu är jag en solarium torsk så att det skriker om det. Jag kan dra en slutsats- jag är en sån där dum barbiebloggare, även fast jag aldrig sett mig själv som en ”Barbie” för att den perfektionen har jag inte.  Aja whatever, I am just girly. Inte ”Barbie”,  för det finns feta barbiesar..


http://2.bp.blogspot.com/_X70sUEaKNGI/RwpBHVw4fOI/AAAAAAAACPQ/KPPa9G58FtQ/s400/barbie.jpg

Posted in: Livsstil
Kommentarer (52)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *