Fel och idéer

Hej på er!

Det har dykt upp en massa kommentarer om fel på min blogg. Det finns många som säger att den ser konstig ut med massa jättelika smileys och annat i inläggen. Jag ahr kollat i både Internet Explorer och Firefox, men där ser det bra ut.

Jag skulle bli glad om ni som ser något fel skickar ett meddelande till mig genom kontaktformuläret (Kontakta mig) och berätta gärna vad för fel och vad ni gjorde när det blev fel. Berätta vilken webbläsare ni använder. Skulle verkligen uppskatta det så jag kan fixa felet…

Dessutom tar jag tillfället i akt och ber alla er som har idéer om hur man skulle kunna förbättra bloggen på olika sätt att klämma ur er dessa i en kommentar eller genom att skicka ett meddelande i formuläret till mig!

Det kommer lite nyheter snart, men jag lyssnar väldigt gärna på idéer!

Posted in: Livsstil

You might also like

Intervju - Noomi Rapace Alexandra Nilsson - Han är fin han min Andreas Sponsored - Icon Mirror Alexandra Nilsson - Hur jag stylar mitt korta hår Ellinor Bjurström - En hörna är klar Sandra Lindahl - Behöver till sommar-garderoben

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *