Naglar för 375

Gjorde som sagt mina två naglar om jag klantigt brytit av på och efter Blog Awards. Lyckat. Hur det skedde? Krille hade ställt ett glas intill scenen och jag blev lite rastlös och skulle kolla vad som fanns under.. Och råkade välta glaset med vin och halkade i det. Haha..

Aja, gick i alla fall till Saga som är superduktig och fixade det för 375 kr. Många av er klagade på att långa naglar inte är fint lalala, en det är en smaksak, hon gör alla former och längder. Det är upp till dig sjäv 🙂

Ni bokar tid här, vem vill missa ett bra erbjudande?

ring 0761-189967 alt. [email protected]

http://sagalagergrens.blogg.se/

dsc00060_58120730

Snygga? Långa naglar är sexigt 😉 Vem vill gå runt med pojkhänder?

Posted in: Livsstil

You might also like

Sponsored - Like a Halloween Quueen Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Hedda Dibinger - Esmara by Heidi Klum x Lidl look Hedda Dibinger - district môt Sandra Lindahl - Halloween 2017 Caroline Roxy - I've got a feeling

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *