Fet vs smal

liten

Nu kommer vi till det här med feta människor igen, väldigt mulliga  eller vad som. Okej jag tränar inte vilket jag ska börja göra när som, men mycket mulliga/feta människor är inte attraktivt!

Visst finns det folk som tänder på feeding, alltså mathoror. Jag har inte direkt någon fetsich på att alla måste vara smala, men som Paris Hilton hissar feta människor, hon sa i en intervju ”Det är alltid bra att ha feta vänner, för att hur ful och äcklig man än känner sig så är man alltid snyggare än kompisen”. Ja eller hur man säger, att vara smal då menar jag inte anorektisk, men smal.

Då slipper man gå till mammaavdelning och handla kläder? Alla ni som säger att den feta kroppen ser bra ut måste vara dumma, hum vem är mest attrahrande ?

Picnik collage

Jag vet att alla tycker att den smala kroppen är S-N-Y-G-G-A-R-E, det spelar ingen roll vad ni säger. Det här går inte att knäcka er i 😉 Att vara fet är fult, vem vill ha en stor fet kalkonhaka ? Nej såna hör hemma på Thanksgiving i USA tack, nog med feta kossor i Sverige.

(Visited 1 021 times, 1 visits today)

169 Comments

 1. Kim oktober 13, 2009 at 8:57 f m

  Smal är lätt att hänga kläder på, finns inget sexigt med en benig rumpa.. Fet är inte heller snyggt… Kurvigt.. kött på rätta ställena.. Kim kardishan, Beyonce osv.. Där har du snygga kroppar.. Just like me

  Reply
 2. Anonym oktober 13, 2009 at 9:03 f m

  Asså när folk snackar om vikt och grejer, att det är snyggare att ha lite fett på kroppen än att vara pinn smal så menar dom inte att det är snyggare att vara sådär TJOCK.
  Överdriv lite mera?
  Man tycker att det är snyggare att ha lite kurvor, former och kanske lite hull. Men inte sådär mycket fett. Så sluta överdriv med bilderna för är inte sådör folk menar.

  Reply
 3. sarah oktober 13, 2009 at 9:14 f m

  Klart man vill va smal ;D

  Reply
  1. anonym april 27, 2016 at 4:40 e m

   Nä man vill inte vara smal!

   Reply
   1. Ggccgg juli 14, 2017 at 3:27 e m

    Tro mig, min kompis som E smal säger varje dag att hon önska hon hade min kropp för hon hatar att var smal hon vill gäller ha don där vaklarna än att ha den platta magen

    Reply
 4. angelica oktober 13, 2009 at 9:21 f m

  åh. du provocerar så äckligt dåligt lilla hjärtat

  Reply
 5. Nadia. oktober 13, 2009 at 9:24 f m

  Visst är det snyggare och vara smal, men alla är inte byggda till att vara smala, och om man är tjock och trivs med det, så visst, låt folk leva med det. Det är upp till var och en, och din åsikt är din, men den är fortfarande elak. Alla är som dom är. Gud skapade oss för att vi ska vara oss själva. ^^

  Reply
  1. Emma maj 10, 2015 at 4:50 e m

   Alltså, Hatar när tjocka tjejer kommer med ursäkten att ”alla inte är byggda för att vara smala” Asså Jo!! Alla kan vara smala! Det är ens eget fel om man inte är det, Sämsta ursäkten ever!!

   Reply
   1. jennifer juli 25, 2015 at 6:39 e m

    Är du störd eller? snälla. Jag känner en ung kille som tok tränar, spelar tennis ett antal gånger PER dag. Han är enormt stor, han skulle för fan ha muskler som fan. Men han är byggd att vara stor, bara titta på hans pappa. Alla är inte byggda för att se vara smala, inse det.

    Reply
 6. frida oktober 13, 2009 at 9:25 f m

  finare smala kroppen! besök min mode och sakblogg med massor av bilder och hello kitty hell yeah

  Reply
 7. Paulina oktober 13, 2009 at 9:27 f m

  hahaha omg man borde inte ens fråga det 😀 SMAL SÅKLART! jag tror inte att det är nån som vill vara fet? dom orkar bara inte börja banta

  Reply
 8. Anonym oktober 13, 2009 at 9:29 f m

  smaaal (inte anorektisk!)

  Reply
 9. Sandra oktober 13, 2009 at 9:30 f m

  Ytligt är det snyggare att vara smal tycker jag, inte trådsmal dock.
  När man ser helheten är det sexigas att vara självsäker vilket många ”större” är då dom måste pga alla ideal. Vilket då gör dom snyggare.
  Det är därför många ogillar dig tjejen, du säger jämt att du är bättre än alla andra och sen i ett annat inlägg att du är en sampa hit och dit fast det är dåligt osv… Du har snygg kropp men din personlighet gör att du är fulare än den fetaste tjejen… Om några år kommer du förstå vad jag menar. Nu är du i den fasen där ungdomar vägrar ta till sig andra råd så dom mår bättre…helt ok.

  Reply
 10. kajsa! oktober 13, 2009 at 9:35 f m

  haha, fet är ju inte så jävla nice, däremot borde du ta upp det här med att det är sjukt mkt snyggare att ha en kropp som beyonce ist för en kropp som är anorektisk! ;D

  Reply
 11. jessica oktober 13, 2009 at 9:51 f m

  vännen.. alla kan inte se ut som spinkiga 16 åringar! jag tycker synd om dig. du har en så jävla skev verklighetsuppfattning.

  Reply
 12. (¯`¬•» ★ J O N N A ★ oktober 13, 2009 at 10:04 f m

  Det fulaste är att du inte kan förstå/acceptera att alla inte tycker om dig 🙂 That’s a fail :/

  Men annars är du ju gryyyyym!!

  Reply
 13. jonna oktober 13, 2009 at 10:05 f m

  Jag tycker du sätter in bilder som inte är allt för realistiska. Visst det är inte fint att vara fet. Lida av fetma, likaså att det inte är lika snyggt att vara för smal. Båda har samma problem, kläderna passar inte.

  Sen om du betraktar att vara lite kurvig som fet som undrar jag var du tänker med. Det är mycket snyggare att vara lite större , än att vara pinsaml. Att inte ha några former är i n t e attraktivt. Jag ser att du har gått upp i vikt, vilket passar dig mycket mycket bättre. Du såg sjuk ut innan.

  Så ja, bilderna du har lagt upp på tjocka människorna är lite att ta i. Dom är inte lite mulliga, dom har fetma. Och det är stor skillnad på att vara lite mullig/ha kurvor till att ha fetma.

  tänk till innan du yttrar dig igen. Finns nog en hel del av dina läsare som är lite större och mår dåligt av att läsa sånt här.

  tack!

  Reply
 14. men oktober 13, 2009 at 10:07 f m

  Klart att dom smala på bilderna har snyggast kroppar! Du tar jue med riktiga fetton på dom andra. Men vad tycker du om kurviga kroppar då? Som Beyonce? Och alla dom? Dom är alltid mer populära hos män 😉

  Reply
 15. AMANDA FALK oktober 13, 2009 at 10:14 f m

  det är inte alls snyggt att vara fet, bara äckligt tycker jag! smal är fint, men inte pinnsmal, bäst är det att ha kurvor, en fin kvinnokropp utan en massa fett 🙂
  ha en fin tisdag!!

  Reply
 16. em oktober 13, 2009 at 10:15 f m

  ahaha, det är ju faktiskt helrätt. Tjocka människor ser ofräsha ut! det gör iofs dom som är anorektiker (eller ser ut som anorektiker) också. men folk med valkar och celuiter får en att undra hur FAN folk tänker !
  s l u t a ä t a .

  Reply
 17. Marija oktober 13, 2009 at 10:17 f m

  Alltså din blogg var bra innan, för du var mogen och ärlig. Nu börjar du provocera och leka bäst. Verkligen fjortisaktigt och du kommer tappa läsare på det kan jag lova.. Usch och fy säger jag bara, det klär inte dig att bete dig så.. Sorligt att DU av alla skulle sjunka så lågt.

  Reply
 18. Lovisa oktober 13, 2009 at 10:21 f m

  Fast är man riktigt jävla fet kommer man aldrig få en kropp som en modell, hur jävla mkt man än bantar.
  Vad jag stör mig på är folk som klagar på att dom är tjocka och nyper tag i typ en milimeters fett på magen för att dom inte har mer fett en så. Sånt gör man bara för att få uppmärksamhet.

  Till folk som är mulliga och inte trivs med det – lyft på röven och gör nåt åt det ?
  svårare än så är det ju faktiskt inte.

  Reply
 19. Carro oktober 13, 2009 at 10:23 f m

  Det är skillna på att vara överviktig och fet!
  Nu är det så, att rent BIOLOGISKT, när en kille känner för att stadga sig, och skaffa familj, och han är singel (eller inte), letar killar efter tjejer, med breeeda höfter! Inte medvetet, men de gör det! Varför? Jo, en kvinna med breda höfter, har större chans att bära och föda ett friskt barn, utan större komplikationer. Så, man behöver inte vara pinnsmal för att få en kille att vilja stadga sig, det räcker med former! Detta ligger djupt rotat i människans instinkter! Inget man kan göra åt…

  Reply
 20. ??? oktober 13, 2009 at 10:38 f m

  har du någon aning om vad du sitter och skriver? du som ska vara den ”snälla ängeln”?? finns mååånga som är överviktiga som sitter och läser detta och blir skit ledsna!!!

  du är inte perfekt själv,vikten är inte det viktigaste och som avgör allt, isåfall kan du ju titta dig i spegeln på ditt hårfäste som slutar mitt i huvudet?? ja du kan inte göra något åt saken för så är du född, samma sak med de överviktiga dom kanske inte kan gå ner i vikt!!!!!!!!!

  TÄNK PÅ VAD DU SÄGER, DU KAN PROVOCERA PÅ NÅGOT ANNAT SÄTT INTE OM VIKTER OCH UTSEENDE!!

  Reply
 21. E oktober 13, 2009 at 10:38 f m

  HAta feta människor!! Blir äcklad och mår dåligt bara jag ser dom.! Om jag ngn gång blir ett fett så blir de självmord!! ,Mohaha!

  Reply
 22. ??? oktober 13, 2009 at 10:44 f m

  jag är absolut inte en som trycker ner andra och säger något om någon annans utseende. men nu får det fan räcka!!! du sårar massa som sitter och läser din blogg!!kollla på din HÖGA panna!!!! kan du göra något åt saken?? NEJ!!! det kan inte ALLA överviktiga heller!!!!

  du behöver inta ta upp något så idiotiskt. håll det för dig själv!!

  Reply
 23. Calle oktober 13, 2009 at 10:44 f m

  haha Du är ju också tjock ! I huvet ^^

  Reply
 24. Cajsa oktober 13, 2009 at 10:46 f m

  Klart att det är finare och vara smal men tänk dig dom som har de gentiskt att dom är feta:O detär ju så synd om dom :S Jag tycker din blogg är underbar på alla sätt och vis, du uttrycker dig så bra 🙂

  Reply
 25. Anonym oktober 13, 2009 at 11:08 f m

  Ärligt talat paow, Nu e det dags för dig att växa upp!
  Tänk på alla de Yngre läsare som läser din blogg som kanske är lite mulliga,
  Du kommer göra så hälften av dem får anorexia! Jag börjar nästan tro att du tillomed har det eftersom du skriver såhär hela tiden om ”feta” människor som du kallar det! ALLA KAN INTE VARA SMALA. vissa KAN INTE gå ner i vikt. och många vill inte se ut som skelett.
  Och jag säger inte att jag tycker det e snyggt att vara jätte stor, men det e inte heller snyggt att vara så smal som den andra bilden, det e ÄCKLIGT.
  Du har faktiskt en stor blogg, Och alla har sina åsikter, men bara för det behöver man inte skriva dem i bloggen när du har så många yngre läsare som Trycks ner pga sånthär!

  -Nu får det vara nog med BULLSHIT. Du såg bilderna, eller hur? Det var så feta människor jag pratade om. Jag tror seriöst inte man får anorexia av att läsa att jag tycker att extremt feta behöver gå ned i vikt. Dessutom kan alla gå ned i vikt om de är överviktiga – finns inte någon som inte kan. Det är mycket enkelt, att peta i sig mindre energi än man förbrukar och så går man ned. Alltid. Helt ofelbart, oavsett vilka ämnesomsättningsrubbningar eller annat man lider av. Att det kan vara psykiskt väldigt jobbigt är något helt annat, men ALLA KAN. Så det så. Påstår du något annat så svamlar du.

  Ta nu och läs vad jag skrev igen. Och funkar inte det så läs en gång till. Förr eller senare förstår du kanske vad jag skrev.

  Reply
 26. Ida oktober 13, 2009 at 11:15 f m

  Ditt problem är att du själv är smal, alltså äckligt smal. Ser du inte dina beniga armar! 😮 Men du fattar inte att dom flesta som läser din blogg gillar inte den, dom läser den för att dom tycker du är pinsam. Klart 200 kg människor inte är snygga, men inte heller sånna med beniga armar. Btw, du kommer säkert dö i hudcancer när du är 20 pga att du solar dig i solarium 24/7 och ser fejk brun ut. :S

  Reply
 27. Anonym oktober 13, 2009 at 11:20 f m

  ”jonna skriver:
  2009-10-13 kl 10:05
  Jag tycker du sätter in bilder som inte är allt för realistiska. Visst det är inte fint att vara fet. Lida av fetma, likaså att det inte är lika snyggt att vara för smal. Båda har samma problem, kläderna passar inte.

  Sen om du betraktar att vara lite kurvig som fet som undrar jag var du tänker med. Det är mycket snyggare att vara lite större , än att vara pinsaml. Att inte ha några former är i n t e attraktivt. Jag ser att du har gått upp i vikt, vilket passar dig mycket mycket bättre. Du såg sjuk ut innan.

  Så ja, bilderna du har lagt upp på tjocka människorna är lite att ta i. Dom är inte lite mulliga, dom har fetma. Och det är stor skillnad på att vara lite mullig/ha kurvor till att ha fetma.

  tänk till innan du yttrar dig igen. Finns nog en hel del av dina läsare som är lite större och mår dåligt av att läsa sånt här.

  tack!”

  Håller med till 100%

  -Ja, men det var ju det jag skrev – FETA, inte överviktiga, lite runda etc. Jag visade bilder på vad jag menade. Ju.

  Reply
 28. ..................FAIL.............. oktober 13, 2009 at 11:22 f m

  spela roll om man är smal eller tjock det är insidan som räknas.

  Reply
 29. emma oktober 13, 2009 at 11:34 f m

  Det börjar bli som en liten trend att skriva om feta och smala människor. Tycker det är sjukt patetiskt. Det är ju sånna människor som får folk att bli anorektisa.. Dom påverkas av folk. Orka änns snacka om det om du tycker så om din åsikt håll det för dig själv? Än att påverka andra. Tänk vad många som du sårar eller ni sårar nu kom Alexandra in i detta också. Men det skiter nog ni fullständigt i.

  Som alexandra ska förut jag umgås inte me feta människor, men AMIR är ju mullig och grejer. Hon umgås med honom, det kul med folk som har dubbelmoral. Där börjar lögn vs Sanning.

  Tycker att den gamla paulina ska komma tillbaka som verkar shysst det kommer du längre med. Ska det fortsätta så här detta angår inte bara dig men då kanske det är dags att gå ut i Media angående påhopp mot feta och allting. 🙂

  Mvh
  emma

  Reply
 30. Anonym oktober 13, 2009 at 11:36 f m

  Är själv smal och har varit det hela livet. Äter som en häst, men kan inte ens gå upp ett gram. Smaken är som baken när det gäller fet vs smal. Men jag skulle lätt köpa mig minst 7 kg extra. Lite hull skulle värma mig om vintern. 🙂 Och jag tycker inte det är så vackert när höftbenen sticker ut. Opraktiskt och dessutom får jag skavsår.

  Reply
 31. Elin oktober 13, 2009 at 11:45 f m

  Du har inte tänkt på att det finns människor som inte kan rå för att dom är lite kraftigare… Vissa människor har inte ”den smala kroppsformen” och kommer heller aldrig att kunna vara så smal så att dom kommer i en storlek 34-36
  Själv har jag haft ätstörningar, när jag var yngre och ändå var jag inte tjock innan men tyckte ändå att jag var det…
  Efter några år fick jag en hel del mediciner (av vissa anledningar) och gick upp 20kg bara på några månader, hur jag än gjorde gick jag inte ner ett kg, jag kunde äta 3 äpplen om dagen och vara ute och gå 1 mil om dagen tills jag svimmade men gick ändå inte ner…
  Nu 6 år efteråt när jag lyckats sluta med alla mediciner har jag sakta men säkert börjat gå ner igen, men det är inte så jävla lätt… jag är en sån människa som aldrig kommer att komma i storlek 34-36 igen, utan jag kanske får nöja mig med att ligga runt 38-40 då jag har breda höfter och rätt stor byst, och det trivs jag med… hellre det än trådsmal…

  Reply
 32. R oktober 13, 2009 at 11:47 f m

  Klart det är snyggare och vara smal, men det finns också fina mulliga kroppar.
  Man behöver ju inte alltid dra upp det värsta exemplet med överflödigt fett och celluliter, å allt det där! finns även något mitt i mellan, vilket är PERFEKT! 😉

  Reply
 33. Anonym oktober 13, 2009 at 11:50 f m

  Vad bedårande. Att du som femtonåring redan visar extrem egoism och ytlighet. Visst att du tycker att smala är snyggare, tyck det om du så önskar. Men varför måste du skriva sådant som ”feta kossor”, ”mammaavdelningar”? Du har din rätt till åsikt, men när man uppenbarligen attackerar andra människor så är det bara jobbigt att ta dig seriöst.

  Ja, oj du är femton. Oj, det är så okej att bete sig oansvarigt.
  Eller så kan man ju börja tänka på vad man säger, gör och beter sig och inte skylla ifrån sig. Det är ingen hjärnskada att vara tonåring om du nu fått för dig det, det är bara att ta tag i sig själv och tänka för sig själv.

  Du hävdar dig öppet, inför flera olika människor varje dag. Tänk på vad du skriver.

  Reply
 34. maria oktober 13, 2009 at 12:01 e m

  Nu sjönk du lite i mina ögon.
  Men på ett sätt kan jag hålla med.
  För tjocka människor är inte snyggt
  Meb det är ju inte heller snyggt att vara för smal

  Lagom är bäst,lite kurvor här och där lixom
  Kärlekshandtag;)

  Det måste du ju hålla med om

  Reply
 35. Anonym oktober 13, 2009 at 12:03 e m

  Du har inte mycket bakom pannbenet ursäkta… men du verkar helt besatt av smalhet och att vara smal men bara för det har du ingen rätt att klanka ner på dom som är lite störra eller hur? Att du vill vara smal är ditt beslut. Men att du måste go on and on om smala och tjocka är lite…? Känns som du behöver en massa bekräftelse om att smal är snyggast? Men vem bryr sig??

  Deal with it att det finns alla olika sorters människor! Tänk om varenda av dom skulle ha något negativt att säga om dig så som du sitter och slänger ur dig…?

  Jag känner många ”större” människor som har en mycket finare personlighet än dig. Som är mycket mognare. Allt handlar inte om skönhet. Om man bara tänker så har man fan inget hjärta eller hjärna. Då får ni aldrig känna på en riktig sann vänskap eller ens sann kärlek! I skönhetsvärlden finns där bara falskhet och ”vänner” som går bakom ryggen på en. Se bara på Paris Hilton Me new bff (ironi). Ytliga människor samlas och inte en endaste av dom ville vara vän med Paris utan var bara ute efter kändiskapet.

  Kvitar hur man ser ut. Personligheten är alltid det man fastnar för.

  Reply
 36. E M M A oktober 13, 2009 at 12:09 e m

  Så länge vikten inte är farlig för hälsan så tycker jag man ska få se precis hur man vill!
  Det där är din åsikt och allas åsikter borde accepteras.
  Men tryck inte ned dem som lider av fettma, dem är ju fan lika mkt värda som du.

  Reply
 37. linnéa oktober 13, 2009 at 12:10 e m

  man ska vara normal, pinnsmala är minst lika äckligt som fetton

  Reply