Fet vs smal

liten

Nu kommer vi till det här med feta människor igen, väldigt mulliga  eller vad som. Okej jag tränar inte vilket jag ska börja göra när som, men mycket mulliga/feta människor är inte attraktivt!

Visst finns det folk som tänder på feeding, alltså mathoror. Jag har inte direkt någon fetsich på att alla måste vara smala, men som Paris Hilton hissar feta människor, hon sa i en intervju ”Det är alltid bra att ha feta vänner, för att hur ful och äcklig man än känner sig så är man alltid snyggare än kompisen”. Ja eller hur man säger, att vara smal då menar jag inte anorektisk, men smal.

Då slipper man gå till mammaavdelning och handla kläder? Alla ni som säger att den feta kroppen ser bra ut måste vara dumma, hum vem är mest attrahrande ?

Picnik collage

Jag vet att alla tycker att den smala kroppen är S-N-Y-G-G-A-R-E, det spelar ingen roll vad ni säger. Det här går inte att knäcka er i 😉 Att vara fet är fult, vem vill ha en stor fet kalkonhaka ? Nej såna hör hemma på Thanksgiving i USA tack, nog med feta kossor i Sverige.

(Visited 1 times, 1 visits today)

169 Comments

 1. Kim oktober 13, 2009 at 8:57 f m

  Smal är lätt att hänga kläder på, finns inget sexigt med en benig rumpa.. Fet är inte heller snyggt… Kurvigt.. kött på rätta ställena.. Kim kardishan, Beyonce osv.. Där har du snygga kroppar.. Just like me

  Reply
 2. Anonym oktober 13, 2009 at 9:03 f m

  Asså när folk snackar om vikt och grejer, att det är snyggare att ha lite fett på kroppen än att vara pinn smal så menar dom inte att det är snyggare att vara sådär TJOCK.
  Överdriv lite mera?
  Man tycker att det är snyggare att ha lite kurvor, former och kanske lite hull. Men inte sådär mycket fett. Så sluta överdriv med bilderna för är inte sådör folk menar.

  Reply
 3. sarah oktober 13, 2009 at 9:14 f m

  Klart man vill va smal ;D

  Reply
  1. anonym april 27, 2016 at 4:40 e m

   Nä man vill inte vara smal!

   Reply
   1. Ggccgg juli 14, 2017 at 3:27 e m

    Tro mig, min kompis som E smal säger varje dag att hon önska hon hade min kropp för hon hatar att var smal hon vill gäller ha don där vaklarna än att ha den platta magen

    Reply
 4. angelica oktober 13, 2009 at 9:21 f m

  åh. du provocerar så äckligt dåligt lilla hjärtat

  Reply
 5. Nadia. oktober 13, 2009 at 9:24 f m

  Visst är det snyggare och vara smal, men alla är inte byggda till att vara smala, och om man är tjock och trivs med det, så visst, låt folk leva med det. Det är upp till var och en, och din åsikt är din, men den är fortfarande elak. Alla är som dom är. Gud skapade oss för att vi ska vara oss själva. ^^

  Reply
  1. Emma maj 10, 2015 at 4:50 e m

   Alltså, Hatar när tjocka tjejer kommer med ursäkten att ”alla inte är byggda för att vara smala” Asså Jo!! Alla kan vara smala! Det är ens eget fel om man inte är det, Sämsta ursäkten ever!!

   Reply
   1. jennifer juli 25, 2015 at 6:39 e m

    Är du störd eller? snälla. Jag känner en ung kille som tok tränar, spelar tennis ett antal gånger PER dag. Han är enormt stor, han skulle för fan ha muskler som fan. Men han är byggd att vara stor, bara titta på hans pappa. Alla är inte byggda för att se vara smala, inse det.

    Reply
 6. frida oktober 13, 2009 at 9:25 f m

  finare smala kroppen! besök min mode och sakblogg med massor av bilder och hello kitty hell yeah

  Reply
 7. Paulina oktober 13, 2009 at 9:27 f m

  hahaha omg man borde inte ens fråga det 😀 SMAL SÅKLART! jag tror inte att det är nån som vill vara fet? dom orkar bara inte börja banta

  Reply
 8. Anonym oktober 13, 2009 at 9:29 f m

  smaaal (inte anorektisk!)

  Reply
 9. Sandra oktober 13, 2009 at 9:30 f m

  Ytligt är det snyggare att vara smal tycker jag, inte trådsmal dock.
  När man ser helheten är det sexigas att vara självsäker vilket många ”större” är då dom måste pga alla ideal. Vilket då gör dom snyggare.
  Det är därför många ogillar dig tjejen, du säger jämt att du är bättre än alla andra och sen i ett annat inlägg att du är en sampa hit och dit fast det är dåligt osv… Du har snygg kropp men din personlighet gör att du är fulare än den fetaste tjejen… Om några år kommer du förstå vad jag menar. Nu är du i den fasen där ungdomar vägrar ta till sig andra råd så dom mår bättre…helt ok.

  Reply
 10. kajsa! oktober 13, 2009 at 9:35 f m

  haha, fet är ju inte så jävla nice, däremot borde du ta upp det här med att det är sjukt mkt snyggare att ha en kropp som beyonce ist för en kropp som är anorektisk! ;D

  Reply
 11. jessica oktober 13, 2009 at 9:51 f m

  vännen.. alla kan inte se ut som spinkiga 16 åringar! jag tycker synd om dig. du har en så jävla skev verklighetsuppfattning.

  Reply
 12. (¯`¬•» ★ J O N N A ★ oktober 13, 2009 at 10:04 f m

  Det fulaste är att du inte kan förstå/acceptera att alla inte tycker om dig 🙂 That’s a fail :/

  Men annars är du ju gryyyyym!!

  Reply
 13. jonna oktober 13, 2009 at 10:05 f m

  Jag tycker du sätter in bilder som inte är allt för realistiska. Visst det är inte fint att vara fet. Lida av fetma, likaså att det inte är lika snyggt att vara för smal. Båda har samma problem, kläderna passar inte.

  Sen om du betraktar att vara lite kurvig som fet som undrar jag var du tänker med. Det är mycket snyggare att vara lite större , än att vara pinsaml. Att inte ha några former är i n t e attraktivt. Jag ser att du har gått upp i vikt, vilket passar dig mycket mycket bättre. Du såg sjuk ut innan.

  Så ja, bilderna du har lagt upp på tjocka människorna är lite att ta i. Dom är inte lite mulliga, dom har fetma. Och det är stor skillnad på att vara lite mullig/ha kurvor till att ha fetma.

  tänk till innan du yttrar dig igen. Finns nog en hel del av dina läsare som är lite större och mår dåligt av att läsa sånt här.

  tack!

  Reply
 14. men oktober 13, 2009 at 10:07 f m

  Klart att dom smala på bilderna har snyggast kroppar! Du tar jue med riktiga fetton på dom andra. Men vad tycker du om kurviga kroppar då? Som Beyonce? Och alla dom? Dom är alltid mer populära hos män 😉

  Reply
 15. AMANDA FALK oktober 13, 2009 at 10:14 f m

  det är inte alls snyggt att vara fet, bara äckligt tycker jag! smal är fint, men inte pinnsmal, bäst är det att ha kurvor, en fin kvinnokropp utan en massa fett 🙂
  ha en fin tisdag!!

  Reply
 16. em oktober 13, 2009 at 10:15 f m

  ahaha, det är ju faktiskt helrätt. Tjocka människor ser ofräsha ut! det gör iofs dom som är anorektiker (eller ser ut som anorektiker) också. men folk med valkar och celuiter får en att undra hur FAN folk tänker !
  s l u t a ä t a .

  Reply
 17. Marija oktober 13, 2009 at 10:17 f m

  Alltså din blogg var bra innan, för du var mogen och ärlig. Nu börjar du provocera och leka bäst. Verkligen fjortisaktigt och du kommer tappa läsare på det kan jag lova.. Usch och fy säger jag bara, det klär inte dig att bete dig så.. Sorligt att DU av alla skulle sjunka så lågt.

  Reply
 18. Lovisa oktober 13, 2009 at 10:21 f m

  Fast är man riktigt jävla fet kommer man aldrig få en kropp som en modell, hur jävla mkt man än bantar.
  Vad jag stör mig på är folk som klagar på att dom är tjocka och nyper tag i typ en milimeters fett på magen för att dom inte har mer fett en så. Sånt gör man bara för att få uppmärksamhet.

  Till folk som är mulliga och inte trivs med det – lyft på röven och gör nåt åt det ?
  svårare än så är det ju faktiskt inte.

  Reply
 19. Carro oktober 13, 2009 at 10:23 f m

  Det är skillna på att vara överviktig och fet!
  Nu är det så, att rent BIOLOGISKT, när en kille känner för att stadga sig, och skaffa familj, och han är singel (eller inte), letar killar efter tjejer, med breeeda höfter! Inte medvetet, men de gör det! Varför? Jo, en kvinna med breda höfter, har större chans att bära och föda ett friskt barn, utan större komplikationer. Så, man behöver inte vara pinnsmal för att få en kille att vilja stadga sig, det räcker med former! Detta ligger djupt rotat i människans instinkter! Inget man kan göra åt…

  Reply
 20. ??? oktober 13, 2009 at 10:38 f m

  har du någon aning om vad du sitter och skriver? du som ska vara den ”snälla ängeln”?? finns mååånga som är överviktiga som sitter och läser detta och blir skit ledsna!!!

  du är inte perfekt själv,vikten är inte det viktigaste och som avgör allt, isåfall kan du ju titta dig i spegeln på ditt hårfäste som slutar mitt i huvudet?? ja du kan inte göra något åt saken för så är du född, samma sak med de överviktiga dom kanske inte kan gå ner i vikt!!!!!!!!!

  TÄNK PÅ VAD DU SÄGER, DU KAN PROVOCERA PÅ NÅGOT ANNAT SÄTT INTE OM VIKTER OCH UTSEENDE!!

  Reply
 21. E oktober 13, 2009 at 10:38 f m

  HAta feta människor!! Blir äcklad och mår dåligt bara jag ser dom.! Om jag ngn gång blir ett fett så blir de självmord!! ,Mohaha!

  Reply
 22. ??? oktober 13, 2009 at 10:44 f m

  jag är absolut inte en som trycker ner andra och säger något om någon annans utseende. men nu får det fan räcka!!! du sårar massa som sitter och läser din blogg!!kollla på din HÖGA panna!!!! kan du göra något åt saken?? NEJ!!! det kan inte ALLA överviktiga heller!!!!

  du behöver inta ta upp något så idiotiskt. håll det för dig själv!!

  Reply
 23. Calle oktober 13, 2009 at 10:44 f m

  haha Du är ju också tjock ! I huvet ^^

  Reply
 24. Cajsa oktober 13, 2009 at 10:46 f m

  Klart att det är finare och vara smal men tänk dig dom som har de gentiskt att dom är feta:O detär ju så synd om dom :S Jag tycker din blogg är underbar på alla sätt och vis, du uttrycker dig så bra 🙂

  Reply
 25. Anonym oktober 13, 2009 at 11:08 f m

  Ärligt talat paow, Nu e det dags för dig att växa upp!
  Tänk på alla de Yngre läsare som läser din blogg som kanske är lite mulliga,
  Du kommer göra så hälften av dem får anorexia! Jag börjar nästan tro att du tillomed har det eftersom du skriver såhär hela tiden om ”feta” människor som du kallar det! ALLA KAN INTE VARA SMALA. vissa KAN INTE gå ner i vikt. och många vill inte se ut som skelett.
  Och jag säger inte att jag tycker det e snyggt att vara jätte stor, men det e inte heller snyggt att vara så smal som den andra bilden, det e ÄCKLIGT.
  Du har faktiskt en stor blogg, Och alla har sina åsikter, men bara för det behöver man inte skriva dem i bloggen när du har så många yngre läsare som Trycks ner pga sånthär!

  -Nu får det vara nog med BULLSHIT. Du såg bilderna, eller hur? Det var så feta människor jag pratade om. Jag tror seriöst inte man får anorexia av att läsa att jag tycker att extremt feta behöver gå ned i vikt. Dessutom kan alla gå ned i vikt om de är överviktiga – finns inte någon som inte kan. Det är mycket enkelt, att peta i sig mindre energi än man förbrukar och så går man ned. Alltid. Helt ofelbart, oavsett vilka ämnesomsättningsrubbningar eller annat man lider av. Att det kan vara psykiskt väldigt jobbigt är något helt annat, men ALLA KAN. Så det så. Påstår du något annat så svamlar du.

  Ta nu och läs vad jag skrev igen. Och funkar inte det så läs en gång till. Förr eller senare förstår du kanske vad jag skrev.

  Reply
 26. Ida oktober 13, 2009 at 11:15 f m

  Ditt problem är att du själv är smal, alltså äckligt smal. Ser du inte dina beniga armar! 😮 Men du fattar inte att dom flesta som läser din blogg gillar inte den, dom läser den för att dom tycker du är pinsam. Klart 200 kg människor inte är snygga, men inte heller sånna med beniga armar. Btw, du kommer säkert dö i hudcancer när du är 20 pga att du solar dig i solarium 24/7 och ser fejk brun ut. :S

  Reply
 27. Anonym oktober 13, 2009 at 11:20 f m

  ”jonna skriver:
  2009-10-13 kl 10:05
  Jag tycker du sätter in bilder som inte är allt för realistiska. Visst det är inte fint att vara fet. Lida av fetma, likaså att det inte är lika snyggt att vara för smal. Båda har samma problem, kläderna passar inte.

  Sen om du betraktar att vara lite kurvig som fet som undrar jag var du tänker med. Det är mycket snyggare att vara lite större , än att vara pinsaml. Att inte ha några former är i n t e attraktivt. Jag ser att du har gått upp i vikt, vilket passar dig mycket mycket bättre. Du såg sjuk ut innan.

  Så ja, bilderna du har lagt upp på tjocka människorna är lite att ta i. Dom är inte lite mulliga, dom har fetma. Och det är stor skillnad på att vara lite mullig/ha kurvor till att ha fetma.

  tänk till innan du yttrar dig igen. Finns nog en hel del av dina läsare som är lite större och mår dåligt av att läsa sånt här.

  tack!”

  Håller med till 100%

  -Ja, men det var ju det jag skrev – FETA, inte överviktiga, lite runda etc. Jag visade bilder på vad jag menade. Ju.

  Reply
 28. ..................FAIL.............. oktober 13, 2009 at 11:22 f m

  spela roll om man är smal eller tjock det är insidan som räknas.

  Reply
 29. emma oktober 13, 2009 at 11:34 f m

  Det börjar bli som en liten trend att skriva om feta och smala människor. Tycker det är sjukt patetiskt. Det är ju sånna människor som får folk att bli anorektisa.. Dom påverkas av folk. Orka änns snacka om det om du tycker så om din åsikt håll det för dig själv? Än att påverka andra. Tänk vad många som du sårar eller ni sårar nu kom Alexandra in i detta också. Men det skiter nog ni fullständigt i.

  Som alexandra ska förut jag umgås inte me feta människor, men AMIR är ju mullig och grejer. Hon umgås med honom, det kul med folk som har dubbelmoral. Där börjar lögn vs Sanning.

  Tycker att den gamla paulina ska komma tillbaka som verkar shysst det kommer du längre med. Ska det fortsätta så här detta angår inte bara dig men då kanske det är dags att gå ut i Media angående påhopp mot feta och allting. 🙂

  Mvh
  emma

  Reply
 30. Anonym oktober 13, 2009 at 11:36 f m

  Är själv smal och har varit det hela livet. Äter som en häst, men kan inte ens gå upp ett gram. Smaken är som baken när det gäller fet vs smal. Men jag skulle lätt köpa mig minst 7 kg extra. Lite hull skulle värma mig om vintern. 🙂 Och jag tycker inte det är så vackert när höftbenen sticker ut. Opraktiskt och dessutom får jag skavsår.

  Reply
 31. Elin oktober 13, 2009 at 11:45 f m

  Du har inte tänkt på att det finns människor som inte kan rå för att dom är lite kraftigare… Vissa människor har inte ”den smala kroppsformen” och kommer heller aldrig att kunna vara så smal så att dom kommer i en storlek 34-36
  Själv har jag haft ätstörningar, när jag var yngre och ändå var jag inte tjock innan men tyckte ändå att jag var det…
  Efter några år fick jag en hel del mediciner (av vissa anledningar) och gick upp 20kg bara på några månader, hur jag än gjorde gick jag inte ner ett kg, jag kunde äta 3 äpplen om dagen och vara ute och gå 1 mil om dagen tills jag svimmade men gick ändå inte ner…
  Nu 6 år efteråt när jag lyckats sluta med alla mediciner har jag sakta men säkert börjat gå ner igen, men det är inte så jävla lätt… jag är en sån människa som aldrig kommer att komma i storlek 34-36 igen, utan jag kanske får nöja mig med att ligga runt 38-40 då jag har breda höfter och rätt stor byst, och det trivs jag med… hellre det än trådsmal…

  Reply
 32. R oktober 13, 2009 at 11:47 f m

  Klart det är snyggare och vara smal, men det finns också fina mulliga kroppar.
  Man behöver ju inte alltid dra upp det värsta exemplet med överflödigt fett och celluliter, å allt det där! finns även något mitt i mellan, vilket är PERFEKT! 😉

  Reply
 33. Anonym oktober 13, 2009 at 11:50 f m

  Vad bedårande. Att du som femtonåring redan visar extrem egoism och ytlighet. Visst att du tycker att smala är snyggare, tyck det om du så önskar. Men varför måste du skriva sådant som ”feta kossor”, ”mammaavdelningar”? Du har din rätt till åsikt, men när man uppenbarligen attackerar andra människor så är det bara jobbigt att ta dig seriöst.

  Ja, oj du är femton. Oj, det är så okej att bete sig oansvarigt.
  Eller så kan man ju börja tänka på vad man säger, gör och beter sig och inte skylla ifrån sig. Det är ingen hjärnskada att vara tonåring om du nu fått för dig det, det är bara att ta tag i sig själv och tänka för sig själv.

  Du hävdar dig öppet, inför flera olika människor varje dag. Tänk på vad du skriver.

  Reply
 34. maria oktober 13, 2009 at 12:01 e m

  Nu sjönk du lite i mina ögon.
  Men på ett sätt kan jag hålla med.
  För tjocka människor är inte snyggt
  Meb det är ju inte heller snyggt att vara för smal

  Lagom är bäst,lite kurvor här och där lixom
  Kärlekshandtag;)

  Det måste du ju hålla med om

  Reply
 35. Anonym oktober 13, 2009 at 12:03 e m

  Du har inte mycket bakom pannbenet ursäkta… men du verkar helt besatt av smalhet och att vara smal men bara för det har du ingen rätt att klanka ner på dom som är lite störra eller hur? Att du vill vara smal är ditt beslut. Men att du måste go on and on om smala och tjocka är lite…? Känns som du behöver en massa bekräftelse om att smal är snyggast? Men vem bryr sig??

  Deal with it att det finns alla olika sorters människor! Tänk om varenda av dom skulle ha något negativt att säga om dig så som du sitter och slänger ur dig…?

  Jag känner många ”större” människor som har en mycket finare personlighet än dig. Som är mycket mognare. Allt handlar inte om skönhet. Om man bara tänker så har man fan inget hjärta eller hjärna. Då får ni aldrig känna på en riktig sann vänskap eller ens sann kärlek! I skönhetsvärlden finns där bara falskhet och ”vänner” som går bakom ryggen på en. Se bara på Paris Hilton Me new bff (ironi). Ytliga människor samlas och inte en endaste av dom ville vara vän med Paris utan var bara ute efter kändiskapet.

  Kvitar hur man ser ut. Personligheten är alltid det man fastnar för.

  Reply
 36. E M M A oktober 13, 2009 at 12:09 e m

  Så länge vikten inte är farlig för hälsan så tycker jag man ska få se precis hur man vill!
  Det där är din åsikt och allas åsikter borde accepteras.
  Men tryck inte ned dem som lider av fettma, dem är ju fan lika mkt värda som du.

  Reply
 37. linnéa oktober 13, 2009 at 12:10 e m

  man ska vara normal, pinnsmala är minst lika äckligt som fetton

  Reply
 38. Anonym oktober 13, 2009 at 12:11 e m

  Kurviga har finare kropp än spinkisar!

  Reply
 39. anna oktober 13, 2009 at 12:16 e m

  visst vet du att man kan anmäla dig?! du KRÄNKER ju alla mulliga/tjocka? du är medveten om att det finns många sånna som läser din blogg och att det du skriver får dom att må DÅLIGT! har själv en kompis som mådde DÅLIGT efter att läst det här, och tror du dom kan göra så mycket åt det? det är ju svårt för dom?? du fattar inte det för att du inte har haft nå problem med det.. men vad tjänar du på att göra som här inläggen? sänker bara folks självförtroende.. bloggar som din kissies och dessies borde inte finnas ni kränker bara folk och sänker deras självfötroende och det är motsattsen till vad kenza, foki och blondinbella håller på med.. och HELT ÄRLIGT.. tycker ni verkligen att det är snyggt att ha som dessies BEN?!?! det är två tändstickor som är knövliga med konstig form…..

  Reply
 40. kristin oktober 13, 2009 at 12:26 e m

  Herregud! Jag brukar försvara dig och de andra fjortisbloggarna (ja, du är en fjortis) med att ni bara är barn men nån gång måste ju även ni kunna se igenom den utseendefixerade dimman som ni bor i. Beth Ditto kommer alltid vara 100% procent häftigare än dig fast hon är TJOCK. Hon är modevärldens darling….. ni 16-åring har sån liten koll på världen, den är faktiskt större än Taco Bar, Filmstaden Sergel och Gina Tricot. Helt seriöst, ta av dig fjortis solglasögonen och upptäck världen. Skaffa dig en personlighet, integritet och sluta vara så trångsynt, jag lovar att världen blir bra mycket roligare och häftigare då. Killar som vill ha pinnsmala rakade brudar vill helt enkelt ha ha små dockflickor som de kan bestämma över. Förvånansvärt många killar gillar tjockare tjejer….

  Dessutom beror inte celluliter på om man är smal eller tjock. Kolla den här bloggen och säg att hon är ful, gud vad hemskt din verklighet måste vara. Väx upp, jag tror på dig men sluta försvara könsideal och förtryck.

  http://www.leblogdebigbeauty.com/

  Reply
 41. linnea oktober 13, 2009 at 12:32 e m

  Börjar dina besökare sina, därför du måste skriva ett upprörande inlägg?

  Reply
 42. fanny oktober 13, 2009 at 12:34 e m

  håller med till viss del

  Reply
 43. Natalie oktober 13, 2009 at 12:47 e m

  Vad är ditt problem?? Varför hålla på och hacka på ”feta” människor? Jag förstår inte, har du inget mer intressant att blogga om? Detta är väl 3e inlägget om fetma du slänger upp nu va? Du är verkligen sveriges SÄMSTA bloggerska! Nu slutar jag gå in här för nu har du gjort bort dig!

  Reply
 44. linndaaahh oktober 13, 2009 at 12:49 e m

  håll dina idiotiska åsikter för dig själv. eller du kanske satsar på o bli som kissie?

  herregud kvinna det finns ett mellanting också. det verkar bara finnas pinne och flodhäst i din värld. men tänk också på nu att dom flesta större människor INTE vill se ut så som det gör. det är inte ”bara o banta” förfan det finns ätstörningar som gör att man INTE KAN SLUTA ÄTA. men när du, dessie o kissie o vafan ni heter håller på och nedvärderar andra människor för deras storlek får det bara de större att må ännu värre.

  så TACK paulina, TACK för att du gör sverige till ett ännu mer deprimerat och idealplågat land.

  Reply
 45. Anonym oktober 13, 2009 at 12:56 e m

  Sluta bry dig om folks kroppar och tänk på ditt beteende istället. Fyfan

  Reply
 46. nic oktober 13, 2009 at 1:02 e m

  Credd till dig. ett bra forsok helt klart. Men nej, du ar inte dar annu. Kanns lite som forsta kyssen. Blygt, lite trevande & inte jatte bra. lite blott och obehagligt. Men ova pa, snart kanske du ar lika hjartskarnade elak som din foretradare kissie. Ska bli kul att se dina framsteg i bloggvarlden. verkligen. spola ner vardigheten i toaletten och kor!!

  Reply
 47. Linda oktober 13, 2009 at 1:07 e m

  Det ’rsjälvklart at man vill vara small MEN det är igentligen inte snyggt att vara alldeles för smal man måste juh ha lite rumpa? ;D

  Reply
 48. Ella oktober 13, 2009 at 1:21 e m

  Du é ju dum i huvudet, nu har du visat ditt rätta jag och jag tänker aldrig mer läsa din blogg C yá don’t wanna be yá! Tattarungar é d värsta som finns..

  Reply
 49. M oktober 13, 2009 at 1:31 e m

  Att vara smal kan också vara fult, fulare än att vara fet. Det finns inga kurvor, inga former, inget att ta på eller att hitta bra kläder.

  Reply
 50. Cilla oktober 13, 2009 at 1:41 e m

  Jag måste bara fråga var du får din fakta ifrån alla kan gå ner vikt säger du, vad vet du om detta? om alla kunde gå ner i vikt skulle vi inte ha fetma i världen.
  Vet du att det finns sjukdomar som ger dig ofrivillig vikt ökning.
  Du uppmanar folk till att rösta på dig vilket skämt.
  Du är ingen bra förebild för dagens ungdomar.
  Du har en alldeles för skev bild på verkligheten.
  Ingen människa är perfekt men att klanka ner på människor pga utseende är nog så lågt man kan komma.
  Det värsta av allt det är att du tjänar pengar på att såra människor…hoppas att du någon gång växer upp och lär dig RÄTT värderingar.
  Kom ut ur din fantasi bubbla!

  -Vilket skitsnack. Viktökning kommer alltid på grund av att man äter mer än man gör av med. Alltid. Det är fakta. Det kan du fråga vilken läkare som helst om, men vilken barnrumpa som helst kan räkna ut det. Tror du verkligen att du går upp i vikt om du inte äter mer än du förbrukar? Lika smart som att säga att vattenglaset svämmar över utan att du häller i vatten i det. Sedan är så klart lättare eller svårare för olika människor, mycket beroende på att behovet av att äta ibland är svårkontrollerat.

  Bara så du fattar – jag tycker inte illa om folk som är feta, men jag vill inte se ut så. Jag tycker inte det är snyggt. Jag tror inte heller särskilt många tycker det är snyggt.

  Reply
 51. eMALj oktober 13, 2009 at 1:59 e m

  Man kan nog nästan se ut hur man vill. Har man bara en bra och härlig personlighet så kommer man långt! Dock är det många kraftiga som inte tar hand om sig själv, det är himla synd. Men jag tycker att det inte finns något fräschare än en mullig tjej med skitsnygga kläder, höga klackar om vackert hår.

  Bilden på den den tjocka tjejen med pussmunnen på rumpan är ju Beth Ditto. Miljoner gånger mer känd än du.

  Och din smala kropp…well, vänta tills du stiger över 20 års gränsen… 😉

  Reply
 52. eMALj oktober 13, 2009 at 2:00 e m

  Man kan nog nästan se ut hur man vill. Har man bara en bra och härlig personlighet så kommer man långt! Dock är det många kraftiga som inte tar hand om sig själv, det är himla synd. Men jag tycker att det inte finns något fräschare än en mullig tjej med skitsnygga kläder, höga klackar och vackert hår.

  Bilden på den den tjocka tjejen med pussmunnen på rumpan är ju Beth Ditto. Miljoner gånger mer känd än du.

  Och din smala kropp…well, vänta tills du stiger över 20 års gränsen… 😉

  Kram
  http://emalj.blogspot.com/

  Reply
 53. Just Another Crazy Blonde - With Just Another Stupid Blog oktober 13, 2009 at 2:03 e m

  Ursäkta. Man får inte svära. MEn FY FAN vad du är YTLIG.

  Jag hoppas verkligen att du ändrar synsätt när du blir vuxen eller växer upp (om du nu nånsin gör det om några år).

  Och du ska vara förebild för unga tjejer? Jag SKÄMS när jag läser ditt inlägg.

  SKÄRP TILL DIG TÖSEN! Snälla.

  //Carro f.d. Anorektiker

  Reply
 54. Anonym oktober 13, 2009 at 2:19 e m

  Tycker inte du ska sitta och trycka ner såhär! tänk dom som är rätt stora och läser din blogg jämt, vad det tar hårt, man måste tänka lite på vad man sitter & säger. Folk tar åt sig! ha en bra dag!

  Reply
 55. Alice oktober 13, 2009 at 2:23 e m

  Haha kom inte och säg att Sverige är bättre än USA.
  Inte ens jag som svensk kan säga det. Alla dina smala och anorektiska idol är i usa.
  Och sorry men hela sverige är en jävla förort jämfört med tex los angeles.

  Alla vi i sverige ses som trailor trash jämfört med de i usa. Dessutom så är de feta bara i texas.

  Reply
 56. Cilla oktober 13, 2009 at 2:32 e m

  måste bara säga att yeeeeeees, min mamma är tjock/knubbig, ser ut som att hon har barn i magen, men hon har förfan fött 4 barn och efter det sista så krympte inte magen! nu hr hon medium elr l men innan hade hon xs! hon var hur smal som helst, tänk på det också! men dom ser man faktiskt att dom har ätit sig tjocka!

  Reply
 57. ella oktober 13, 2009 at 2:59 e m

  Visst är det fint o va smal, men vissa som är ”tjocka” kan faktist inte alls råför det,och har jätte svårt o gå ner, så de du skriver är lite som en kränkning till dem.

  Reply
 58. Isabel oktober 13, 2009 at 3:01 e m

  Men asså det är så roligt för att du visar bild på en brasilienare med världens fetaste rumpa och alla tjockisar har inte det ! Jag är tjock, ja det är jag. Men jag har fint ansikte. Och vadå att vi är dumma? Vi själva fattar att alla inte diggar den sorters kropp men du behöver itne vara en jävla fitta och skriva så där? feta kossor. trodde att du hade mer intelligens bakom din feta panna.

  Reply
 59. Anonym oktober 13, 2009 at 3:04 e m

  Du ska verkligen inte säga så !
  Jag må vara smal men du vet att du sårar folk !

  Att vara smal kan vara fult också ,
  De är som te.x att jag säger att du har en jävla ful mellanrum mellan dina framtänder !
  Skulle du vilja att jag skulle säga så ?

  Reply
 60. AmandaKling oktober 13, 2009 at 3:18 e m

  tack… nu blir man kallad äcklig för att man inte råkar vara värsta ”pinnen” som du!
  tror du inte att du sårar folk? jag tar inte åt mig direkt… men andra gör!
  SKITER I OM DU PROVOCERAR & SPELAR EN ROLL, DET ÄR JÄVLIGT OTACKSAMT!

  Reply
 61. Emma oktober 13, 2009 at 3:24 e m

  sen kan man avra varken eller också, vilket är snyggast. Normalvikt och kurvig, kvinllig helt enkelt. Ingen vill stå och krama en benig pinne, det är bara äckligt. Ärligt talat skulle jag hellre va lite mullig än se ut som dig, för smal.

  Reply
 62. hanna oktober 13, 2009 at 3:25 e m

  ingen bryr sig om dina åsikter, du är så jälva sorlig.

  Reply
 63. evelina oktober 13, 2009 at 3:29 e m

  jag förstår dig, självklart! glad för din skull att du gått upp i vikt nu 😀
  du är mycket sötare och finare nu!

  Reply
 64. Erica oktober 13, 2009 at 3:32 e m

  De flesta vill vara smala ja. ingen vill vara fet. Men grejen är att de e så jävla taskigt att sitta o skriva sånt här i en blogg med massa ungdomar som läser. för du har säkert väldigt många överviktiga läsare också,och fatta va sårade dem måste bli av något sånt här? alla är olika. orka sitta o säga vad som är ”rätt” o va som är ”fel”.vill du va smal,så va de,asså vem bryr sig? de e ditt eget problem ju. så låt andra tycka va dem vill oxå. de flesta har nog inget emot tjocka människor?

  Reply
 65. amanda oktober 13, 2009 at 3:32 e m

  glad att du gått upp i vikt mycket snyggare nu 🙂
  håller dock inte med dig..

  Reply
 66. magdalena stepien oktober 13, 2009 at 3:33 e m

  självklart tkr jag att dom feta bilderna är fulare än dom smala
  men oss som är lite mulliga då? killar gillar mer en lite mullig & kurvig tjej än ett benrangel som du paulina ( bara för killar i din ålder inte kan få äldre & kurvigare tjejer betyder inte att dom har rätt att tycka att såna som du är snyggare ) men vilken vuxen man som helst skulle säga hellre lite mullig med kurvor ( rumpa, bröst, lovehandels osv ) så om du ska börja träna för att förbränna fett hoppas jag att du slutar i en hård anorexi, för du ligger redan på gränsen. men puss ändå

  Reply
 67. Erica oktober 13, 2009 at 3:34 e m

  Det här var bara så otroligt jävla elakt. Du har verkligen vänt dina läsare emot dig, på senaste tiden har du börjat härma kissie o dessie med att provocera.jag trodde du ville vara lite ”egen”? inte konstigt att dina besökare sjunker.

  Reply
 68. sofia oktober 13, 2009 at 3:54 e m

  jag tycker hon längst ner är rätt bra fast lite för tjock kanske..
  beonyer ha bra kropp! men tex min kompis är jätte small så hon måste köpa på barn avdelningen vem vill det?! dom är så barnsliga.. och hon är endå 13 år!

  Reply
 69. olivia oktober 13, 2009 at 4:03 e m

  håller fullständigt med dig paow!

  Reply
 70. ellie oktober 13, 2009 at 4:17 e m

  visst det är snyggt att vara smal,men man ska fortfarande ha lite kött eller vad man ska säga.. Killar gillar inte tjejer som inte har nåt att ta på,dom vill ha lite. Man ska ha kurvorna på rätt ställe

  Reply
 71. mikaela oktober 13, 2009 at 4:21 e m

  fattar du s krivet åsntdär nu när du är känd bloggare. I somamr var du dendär söta bloggeerskan som man vekrligen älskade att läsa om !
  men sen bråkar du med alla, å ngn ggn msåte man ju själv göra fel. eller så är du dendär snälla som alltids täller upp å itne orkar tillsist. så kan de å vaa..
  men nu ? tänk hur många självförtroenden du sänkte med dedär inläggget. Satt med min kompis å kolla din blogg.. hon är om man säger inte smal, men inte rund heller. hon blev helt stel..
  så alltså, sluta provecera, å skriv kmindre kränkande saker. så kanske mer börjar se upp till dig igen.
  kram.

  Reply
 72. frida oktober 13, 2009 at 4:27 e m

  sista bilden har snyggast kropp. killar gillar sånt !!!

  Reply
 73. Anonym oktober 13, 2009 at 4:40 e m

  klart att det är snyggare att vara smal!!!!! men det finns vissa som passar i att inte vara super smala men ändå inte fet!!

  Reply
 74. Mika oktober 13, 2009 at 4:43 e m

  Asså, det är kul att du äntligen har fattat att man måste antingen vara blondinbella, foki eller kenza, skriva om mode eller provocera för att få läsare. Och du valde antagligen att provocera och valde helt random att skriva om tjocka och smala. Hoppas du tappar ännu fler läsare och lägger ner din blogg för det är ingen som vill läsa om sånhär skit.
  Det är ingen som vill ha fler sådana bloggar, räcker gott och väl med Kissie och hon Katrinkärringen. Om du fortsätter så här kommer det sluta med att du sitter med din alkogubbe som en bitterfitta i en förort när du är femtio och önskade att du inte var så divig när du var en liten och slampig fjortis.
  Så lägg ner!

  -Jo, så blir det säkert, jag lyssnar på en som har erfarenhet av det själv. Hoppas du har det fint i förorten.

  Reply
 75. Anonym oktober 13, 2009 at 4:44 e m

  Något jag stör mig på är att det låter som om , att om man är en tjock tjej så kan man inte få en kille för killar gillar inte tjocka tjejer!
  men vad är det då för killar vi har i världen? är väll inte kroppen man vill att en kille ska gå efter utan insidan! sedan är det många som inte kan gå ner i vikt, på grund av sjukdommar eller svårigheter! sedan, du har säkert jätte många läsare som är större, och hur roligt tror det är för dom då att läsa att du skriver så här?

  Reply
 76. Anonym oktober 13, 2009 at 4:44 e m

  fattar du inte att man menar att de är snyggare att vara normal smal/ lite knubbigare än aneroxia smal.
  överdrivarN

  Reply
 77. ja, jag kanske är anonym! oktober 13, 2009 at 4:45 e m

  om du nu säger sånt så vill vi veta vad man ska äta! och och när och allt gör ett chema till oss FAN!

  Reply
 78. jajajaj jag är anonym prutt! men jag har ingen blogg men jag heter ALEX. (men min kompis har en blogg besök den.) http://memzi.blogg.se oktober 13, 2009 at 4:51 e m

  gör ett mat schema till oss fans 🙂

  Reply
 79. Anonym oktober 13, 2009 at 4:52 e m

  Ytliga tönt.

  Reply
 80. Anonym oktober 13, 2009 at 4:54 e m

  SÅ det handlar bara om att vara snygg på utsidan? Det märker man ju på dig iaf, för du är nog den fulaste människan jag sett på insidan.

  Reply
 81. Anonym oktober 13, 2009 at 5:25 e m

  DU ÄR SÅ JÄVLA FUL DIN ÄCKLIGA HORA! bara avis för du inte har bröst och fett på din HORIGA kropp som knullat 150 personer. Och fixa förfan GLUGGEN mellan dina äckliga tänder, så alla kukar som du suger inte fastnar där!

  DIN ÄCKLIGA HORA gå knulla 150 till snälla? skaffa lite röv och HJÄRNA på köpet med.

  -Vem var det som var avis sa du? Jisses…

  Reply
 82. sofia oktober 13, 2009 at 5:29 e m

  du har RÄTT. visst är det snyggare med en smal fit kropp än en ful och fet! MEN! en viktig aspekt är hälsan! att sträva efter smala ideal är RÄTT enligt mej då det är OHÄLSOSAMT att vara fet! vi strävar efter bättre hälsa, anti rökning osv, men fetma är minst lika ohälsosamt!

  Reply
 83. Lisa oktober 13, 2009 at 5:36 e m

  Du som har MASSOR med läsare ska inte du vara en god förrebild?Självklart har du rätt att säga vad du tycker men både du, jag och alla andra vet att du har många yngre läsare ska inte du visa dom och tex ha motot att utseendet spelar ingen roll?
  Självklart är det finare och så att vara smal och det är ju alla människors mål men du behöver inte gå ut med det på det sättet du gör det…
  Sen bilderna du lägger ut på dom feta personerna som är väldigt väldigt överdrivna, hur många människor har du sett som är så feta?
  Man kan vara snyggt smal eller snyggt mullig, bara för att man är sml måste det inte vara fult och bara för att man är fet behöver inte det vara fult. det är fint att vara lagom smal och lagom fet, lite att ta i på rätt stället tex höfterna och rumpan, visst det är inte fint att ha överdrivet stor rumpa eller ha dubbel haka.
  En sak ska jag säga dig och alla andra fjortis bloggare, köra en massa dieter hit och en massa dieter dit är inte bra för era unga läsare och att vara så jävla smala som ni är är inte vackert.
  Ska ni vara så smala och svaga hela livet så kommer inte ni klara mycket.
  Det är okej att vara smal om man tränar och äter för att vara smal men inte svälta sig smal.
  Alla ni fjortis bloggare dissar Amandadetvar, visst hon är töntig i vissa av sina inlägg men hon vågar tå för den hon är och rättar inte till hennes bilder i olika pogram och vågar visa sitt hull.
  Såna här saker kan göra att man inte orkar läsa din/era bloggar mera!
  SKÄRPNING!

  Reply
 84. Anonym oktober 13, 2009 at 5:40 e m

  MEN, jag förstår inte mig på er storbloggare. Det finns något mellan spinkig/anorektisk och tjock.

  -Ja. Sa jag något annat? Jag skrev att det inte var snyggt med smällfeta och jag hellre ser ut som de smala på bilderna… Vad var konstigt med det och svårt att förstå?

  Reply
 85. fredrica oktober 13, 2009 at 5:42 e m

  du tar upp två tjejer som är smala och två extreeeemt överviktiga tjejer, jag tycker inte smala tjejer är snyggare än kurviga. Precis som någon annan sade är Beyonce grymt mycket snyggare än victoria beckham eller de tjejerna du tog upp på bilden, jämför någon sjukt smal och någon kurvig/normal och se hur många som föredrar den extremt smala då! 😉

  Reply
 86. Elina oktober 13, 2009 at 5:53 e m

  Hej .. jag har aldrig haft något emot dig innan, och jag har inte det nu heller.. men jag måste bara skriva att jag tycker det är så onödigt och skriva att feta folk är fula.. jag tog tyvärr åt mig av vad ni bloggare skriver.. och tack vare de har jag nu fått stora problem med min mage och måste äta tabletter.. och tro inte att jag är överviktig nu, jag är 1.70 lång och väger 55kg. men tyvärr hade era bloggar dåligt inflytande på mig. hoppas du blir lite mer försiktig med dina åsikter. ha det bra.

  Reply
 87. Sara oktober 13, 2009 at 5:58 e m

  Du Paulina. Jag är mullig och det beror på att allt som jag käckar lägger jag på mig. Jag är inte som du som smälter allt som du käckar. Jag tycker det är jätteoretvist och skulle vilja vara smal. Jag tränar en timme om dagen och har det jättesvårt att gå ner i vikt. Jag väger 65 kg och skulle vägt mera om jag inte tränade och käckade onyttigt. Så du kan inte komma och säga saker som du inte vet ett skvatt om. Du måste ha prövat båda för att veta. Och att höra dag in och ut att man är söt i ansiktet men härregud banta kvinna. Hur fan tror du att det känns. Det känns nog lika mycket som benrangel. Förstår du? Nu kommer du att ba: Jag vet vad ajg tycker men att se saker ur en annans perspektiv kanske får dig att tänka. Men jag tror inte att du tänker på dag ut och in hur fula lite tjockare tjejer och killar är så jag är hyffsat säker på att du hade en fördom och tänkte ge alla dina läsare en omgång.

  Reply
 88. Therese oktober 13, 2009 at 6:01 e m

  Så här är det, håller med dig, dom flesta tycker att den smala på bilderna är snyggast, HELTKLART, jag är själv stor/mullig, beror på hur man ser det liksom, alla föds med olika kroppar och så, du förstår?, men det kan oxå va mysigt med en stor tjej/kille, jag har oftast själv tyckt om mulliga killar, men jag tycker inte det är SNYGGT, men dom är mysiga. Därimot en kille med HET kropp eller tjej så klart, är ju SNYGGT!!, Det jag ville få ut av det här att du självklart har rätt. Men märks oxå att du inte dömmer folk på samma sätt som tex Anna anka, din kära vän Dessie, du verkar vara en bättre människa och inte annat vettigare än dom 🙂

  Reply
 89. Ronja oktober 13, 2009 at 6:06 e m

  So true! Jag har alltid varit smal och kommer alltid att vara. Blir äcklad av feta människor, fattar inte hur man kan tillåta sig att se ut så.. Vi smala håller ihop!

  Reply
 90. - oktober 13, 2009 at 6:07 e m

  Jag älskade verkligen din blogg, har läst den mkt och länge men nu vetifan.. Blir ledsen att se att du skriver sånt?

  Jag är en mullig tjej, som alltid har varit mullig för jag har tjockbenstomme, det är inget jag kan göra åt saken, jag kommer aldrig kunna bli ” Smal” hur mkt jag än vill det, isåfall måste jag få ätstörning och tro mej, det är det sista jag vill..

  Visst, att vara sjukligt fet och sen tycka om det, jag håller med, det är lite sjukt. men många av oss som inte vill vara det blir ledsna när du skriver sånt, så tänkt dej för.

  Reply
 91. Hannah oktober 13, 2009 at 6:08 e m

  Tänkte rösta på dig som årets blogg. Sedan lästa jag detta inlägg och ångrade mig direkt! Riktigt dåligt inlägg Paow!

  Reply
 92. Emelie oktober 13, 2009 at 6:22 e m

  Jag håller med dig! Men inga plankor direkt… Det är ju snyggt med former men inget fläsk som dinglar. Däremot har jag inget emot mulliga, det är ju inte så ovanligt. Vi har ju alla nån kompis som har lite extra hull men om de är snälla så.. <3

  Reply
 93. Annika oktober 13, 2009 at 6:25 e m

  Jag håller med dej om att det är snyggare att vara smal som tjejen på bilden än den feta kvinnan på bilden, MEN vart går då gränsen. det måste väll finnas ngt däremellan?
  Jag är inte sådär smal o inte sådär fet men vad kan jag vara då? – Fulsnygg? :S

  -Försök förstå, jag tycker det är fult med folks om är groteskt feta (som på bilderna) och jag är övertygad om att de allra flesta föredrar att vara smala i stället för smällfeta, den som säger något annat ljuger förmodligen för sig själv. Att ha lite ”hull” är däremot inget fel, jag pratade om sjukligt feta.

  Reply
 94. Anonym oktober 13, 2009 at 6:26 e m

  att vara smal är verkligen inte snygg men att vara så fet som dina bilder visar är inte heller snyggt. kurvigt ska det vara, Att ha lite fett på rumpan låren och brösten är snyggast och man ser sund ut.

  Reply
 95. Anonym oktober 13, 2009 at 6:35 e m

  Spelar ingen roll om en människa är tjock eller smal, det som spelar någon roll är om dom själva trivs i situationen! tycker man själv att man är snygg, ja då utspeglar sig en sån stor kvinnlighet och skönhet i bara att tycka så om sig själv! och egentligen, varför klanka ner på sitt eget kön ? kivnnor är vackra, så äre!

  Reply
 96. e oktober 13, 2009 at 6:36 e m

  Asså du är ju helt konstig. Du behöver ju inte gämnföra en anorexia med ett fetto. Att vara däremellan är normalt, inte för tjock och inte för smal. Snälla, när sja du växa upp egentligen????

  -Var bilderna på de icke feta anorektiska? Då måste du nog gå till optikern och be dem om nya glasögon som INTE kommer från lustiga huset.

  Reply
 97. Anonym oktober 13, 2009 at 6:36 e m

  håller med dig!
  tjocka människor är inte värda något, !

  -Skrev jag så? Shit jag måste vara dyslektiker.

  Reply
 98. idiot oktober 13, 2009 at 6:39 e m

  Vad är du för jävla idiot som skriver sånt här om jag får fråga?
  Du trakasserar ju för ihelvete folk som kanske inte är så jävla smala,
  Sådanna som du får mig att vilja spy, Och önska att du dör en seg död.
  Så jävla larvigt, väx upp för i helvete.

  Reply
 99. Josephine oktober 13, 2009 at 6:41 e m

  du har ju typ gjort ett typ likadant inlägg för inte alls länge sen. har du svårt att komma på saker att provocera om? du sjunker i mina ögon hela tiden. jag brukade tycka att du var BÄST av alla blondinbloggare för att du inte satt och skrev skit. men nu ska du tydligen börja igen.

  Reply
 100. K-b oktober 13, 2009 at 6:48 e m

  Jag trodde verkligen inte att du var en sådan elak människa Pauline. Hoppas du förstår att du bidrar till att fler unga tjejer dör i anorexi och andra ätstörningar när du gör sådana här inlägg. What comes around goes around. GÖR NÅT BRA MED DIN BLOGG ISTÄLLET! Du är ute på jävligt djupt vatten nu.

  -Ursäkta, får man anorexi av att läsa att folk som väger 100% mer än de borde är feta? Tror inte det… Läs för Guds skull inlägget igen.

  Reply
 101. Anonym oktober 13, 2009 at 7:22 e m

  kurvor är det vackraste en kvinna kan ha, jävla benrangel

  Reply
 102. Anonym oktober 13, 2009 at 7:30 e m

  jag pallar faktist inte läsa din blogg längre..
  varannat inlägg handlar om hur fet & hur JÄVLA SMAL MAN SKA VARA
  herregud..
  jagär inte FET och jag är inte pinnsmal, vet du varför?
  JAG VILL INTE SE UT SOM EN VANDRANDE PINNE.
  ffyfan ’ vad äckligt.

  så.. I’m sorry , du har tappat en läsre sweety.

  Reply
 103. lol oktober 13, 2009 at 7:42 e m

  Ahh men lol!
  Bara för att man är smal behöver d inte betyda att man är söt.

  Reply
 104. KRISTIN oktober 13, 2009 at 7:46 e m

  vem fan vill vara lika smal som vicktoria beckham (du har bild på henne)???!

  Reply
 105. Anonym oktober 13, 2009 at 7:53 e m

  tjocka är exakt lika fina som smala? fatta inte hur du kan skriva något sånt, alla är vi olika byggda,:S

  Reply
 106. Anonym oktober 13, 2009 at 8:20 e m

  Jag tror inte du fattar? Man kan alltid jämföra sig med andra och tycka olika saker men en del saker får man inte tycka till om. Man ska fortfarande få se ut som man vill, kanske därför du finna. Tänk så många som inte gillar dig men eftersom du fortfarande lever ACCEPTERAR dem dig! Think about it little girl!

  -Kan du förklara det där för mig är du snäll – ”tänk så många som inte gillar dig men eftersom du fortfarande lever ACCEPTERAR dem dig”. Du menar att annars skulle de slagit ihjäl mig? Eller? Du är väl ändå för sööööt.

  Reply
 107. Anonym oktober 13, 2009 at 8:21 e m

  nu skiter jag i hur mkt skit jag får för det här, alla dina ”fan” kommer väll sitta och läsa detta men det struntar jag i. asså du har aldrig vart i usa, för i sånnafall borde du veta att det finns minst lika många feta i sverige om inte t.o.m flera än i usa och jag har själv vart i usa många många ggr för haft släkt som bor där så sluta titta på för mycket film och åk dit och se sanningen 🙂

  -Det där är ren och skär bullshit. Du har uppenbarligen haft skygglappar för ögonen när du var där i så fall. Antalet kraftigt överviktiga, de som lider av svår fetma, är mer än dubbelt så många där som här…

  Reply
 108. ANONYM oktober 13, 2009 at 8:28 e m

  jag tycker du utsätter många feta människor på dåligt självförtroende. jag tror inte att någon så stor som på dom där bilderna mår bra av det, men att det är deras sätt att sticka ut. hur kan du sitta och säga sådär ? alla människor är olika, och vissa har problem med deras hälsa, de har nå fel och kanske till och med en sjukdom som gör att det blir så feta som de är. att vara smal betyder inte som du tror att man ska vara smal som en sticka. människor tycker olika, och åsikterna om hur man ska se ut för att vara perfekt smal varierar. Jag tror de flesta vill som många skrivit i sina kommentarer, jag tror de flesta tycker man ska kött på benen åtminstone och att det ska finnas lite och ta i. en alltför smal mår inte heller bra, den tänker för mycket på hur andra vill att man ska se ut. du försöker ju få människor och bli smala för du tycker det är äcklig om de är tjocka.. och vissa tar åt sig mer än andra. tänk på att vissa som är smala kanske ser sig själva som de där på bilden, de kommer ju ruttna bort om de ska lyssna på all skit du har att komma med. tycker du ska lugna ner dig och tänka på vad du skriver. du är inte sjyst när du skriver sånt där skit och du visar inte nån respekt för någon utan söker bara egen uppmärksamhet bara för du inte ser ut som de feta på bilderna!

  Reply
 109. Amanda oktober 13, 2009 at 8:30 e m

  Sångerskan i The gossip (bild högst upp till höger) må vara tjock men hon är och kommer alltid förbli snyggare än du din lilla fjant! dessutom så har du kycklingben och kan inte skriva med korrekt Svenska…

  Reply
 110. Anonym oktober 13, 2009 at 8:35 e m

  vetu?
  Jag blir rätt less på sånna som du just nu, du snackar så jävla mycket om vikt osv. Klart det är snyggt att va smal? Det vill jag mer än nånting annat.. Men det är förfan inget fel på sånna som har fett på kroppen? Till skillnad mot dig som bara är skellet, du tycker det är så snyggt att ha en aneroxiakropp eller? ’usch, så äckligt.

  Men visst, jag ska inte klaga men du borde tänka lite innan du skriver. Du sårar jävligt många. Men det förstår väl inte nån som då, du är jävligt låg, tyvärr… jag gillade dig innan..

  Reply
 111. emelie oktober 13, 2009 at 8:37 e m

  så om du nu hatar feta, hur kommer det sig att du var med Amir då? han är väl feet?
  förstår inte att du särbeandlar andra bara för att du tror att du är perfekt. FYFAN!

  Reply
 112. :s oktober 13, 2009 at 8:53 e m

  okej asså dedär var droppen. nu slutar ja att läsa din blogg, fattaru inte att vissa inte kan gå ner i vikt? att alla är byggda olika? du är så jävla blond in och ut, och stolt över det, haha du är ett jävla skämt

  Reply
 113. S oktober 13, 2009 at 9:02 e m

  Jag tror nog att du börjar få mindre och mindre besökare, därför du skriver ett ” upprörande” inlägg, retard!

  -Tja, vad skall man säga…? Mina läsare ökar och jag tror de som läser min blogg gör det för att de gillar den, med ett par små undantag som är här för att hata mig utav kärlek… 😉

  Reply
 114. Lisa oktober 13, 2009 at 9:25 e m

  klart den smala är snyggare!
  men jag tycker också att det är fint att vara lite kurvig också, men håller med att vara riktigt överviktigt är fult 😛

  Reply
 115. at oktober 13, 2009 at 9:40 e m

  men du är ju helt jävla dum i huvudet så tyck vad du vill ditt fula äckel 🙂

  Reply
 116. Anonym oktober 13, 2009 at 9:50 e m

  det är väl snyggare att ha en smal kropp. de flesta av oss strävar väl efter det. men vad anser du om någon är lite mullig/överviktig? man är inte tjock men heller inte smal`? har du kritik angående det också? jag menar, du har rätt till dina åsikter men ibland, ja ibland så känns det så känslokallt.

  Reply
 117. jagogillarpaow oktober 13, 2009 at 9:59 e m

  förstår att du skiter i vad dina läsare tycker om vad du skriver.. men här har du; ta illa upp…. du gjorde mig ledsen, jag är osäker på mig själv, jag är mullig. Här kastar du det i ansiktet på mig, att jag är ful.
  Håller visserligen med dig om att det är snyggare att vara smal, men wtf!? väx upp lilla vän.

  Reply
 118. Anonym oktober 13, 2009 at 10:14 e m

  ”Det är skillna på att vara överviktig och fet!
  Nu är det så, att rent BIOLOGISKT, när en kille känner för att stadga sig, och skaffa familj, och han är singel (eller inte), letar killar efter tjejer, med breeeda höfter! Inte medvetet, men de gör det! Varför? Jo, en kvinna med breda höfter, har större chans att bära och föda ett friskt barn, utan större komplikationer. Så, man behöver inte vara pinnsmal för att få en kille att vilja stadga sig, det räcker med former! Detta ligger djupt rotat i människans instinkter! Inget man kan göra åt…”

  Fan vad du snackar skit.. Alla letar verkligen inte efter nån med breda höfter och en kvinna med breda höfter har inte alls större chans att få ett friskt barn. En smal eller vältränad människa har lättare att klara av en förlossning oftast. Det krävs kondition. Friskt barn har ingenting med höfter att göra.. I stort sett alla kvinnor har bredare höfter än män, även smala.

  Det är breda becken som gör det lättare att föda, men det har inget med höften att göra, Man kan inte se utanpå hur beckenet ser ut, men även de med mindre becken klarar oftast av en förlossning ,det gör i stort sett alla kvinnor så det där är bara bullshit.

  Reply
 119. Anonym oktober 13, 2009 at 10:21 e m

  ”Jo, en kvinna med breda höfter, har större chans att bära och föda ett friskt barn, utan större komplikationer.”

  Friskt barn har med gener att göra och inget med höfter, att bära ett barn utan komplikationer har inget heller med höfter att göra. Riktig skitsnack från din sida. Män dras inte alls undermedvetet till just kvinnor med breda höfter.

  Reply
 120. Anonym oktober 13, 2009 at 10:24 e m

  ”Så, man behöver inte vara pinnsmal för att få en kille att vilja stadga sig, det räcker med former! Detta ligger djupt rotat i människans instinkter! Inget man kan göra åt…

  Haha det krävs mer än så för att få nån att stadga sig, varken pinnsmal eller former. Vad sägs om intelligens? Något du verkar sakna.

  Det finns saker som ligger djupt rotat i människans instinkter men inte det du tog upp. Massa tomt bullshit utan någon somhelst forskning bakom.

  Reply
 121. dmartinsson oktober 13, 2009 at 10:42 e m

  Det beror precis på hur man är som person^^ detta är lixsom din åsikt och flera miljoner tycker tvärttom!:D

  Reply
 122. Anonym oktober 13, 2009 at 10:43 e m

  Ni som skriver att hon är en dålig förebild för att hon skriver att smala är finare, ni då som skriver att kurviga är finare. Vad är skillnaden på att ni tycker som ni gör och hon tycker som hon gör? Får hon inte tycka så? Varför blir ni så arga? För att ni är osäkra på er själva. Ni tycker egentligen att smala är finare. Det är därför ni kommer med en massa bullshit och kommentarer om att killar gillar er mer ,vilket är totalt bullshit. Vet inte en enda smal tjej som har generellt svårare att få kille än en kurvig, mullig generellt. Ni vet också att det är bullshit, det är därför ni känner att ni behöver skydda er mot era smala konkurrenter. De smala skriver aldrig likadant, för de vet att de är populära hos killar, de tvekar inte som ni gör och de är inte lika osäkra i sig själva och sitt utseende att de känner att de behöver hoppa på er. Om smala var så opopulära så hade nog ingen velat vara smal.

  Reply
 123. sara oktober 13, 2009 at 10:46 e m

  Att vara pinnsmal, som vissa är, det är verkligen inte snyggt.
  jag har själv varit så smal, och det är bara så jävla äckligt! Ingen kille vill ha en
  sån tjej, som inte har kurvor.
  Men killar vill heller inte ha dessa feta sakerna, visst det håller jag med om .
  ( du har en poäng för engångs skull. du brukar inte kunna tänka ju. )
  Man ska varken vara det du säger pinnsmal, eller tjock.
  Utan NORMAL. dvs smal, men med KURVOR.

  hur snyggt är det igentligen att se ut som du paulina?
  en liten tråd , sen ingettng mer?
  hade du tagit av din överdrivna push up, hade man även sett att
  bröst, nej det har du nt . är man tråd äckligt smal, har man inte stora bröst.
  e man normalt smal, kan man ha stora bröst.
  är man fet, har man stora bröst, eftersom man e fet.
  så snälla lilla paulina, ÄT. du ser ut som något fult gatobarn =)

  Reply
 124. E oktober 13, 2009 at 10:49 e m

  Hm… skulle kunna skriva att du är ytlig, patetisk m.m. (för okej, enligt m i n åsikt är det veeeerkligen så du verkar nu för tiden, vilket btw är väldig synd, din blogg var ganska bra förut) och försöka få dig att inse varför du har sjukt fel. Men du verkar ju tro att att du kan skriva världens coolaste comebacks så dt är antagligen ingen idé.

  Men kom igen, växt upp och kom ut ur din lilla bubbla om hur världen ser ut.

  Reply
 125. Emma oktober 13, 2009 at 11:20 e m

  Jag förstår självklart att du vill provocera folk då detta är ett sätt att få uppmärksamhet. Men du har ju redan uppmärksamhet så varför skriver du dessa saker? Du kan skriva vad som helst, allt mellan himmel och jord. Och av alla saker så väljer du att kränka ner på folk? Varför inte uppmuntra folk att känna sig självsäkra och starka istället? Du har uppmärksamhet men ändå väljer du att använda den på fel sätt. Paulina, om du mår bättre av att skriva såna här saker så tycker jag synd om dig. För en person som måste få andra att må dåligt för att må bra, mår inte så jäkla bra själva heller. Om du endast skriver det för publicitet, vill jag att du ska tänka på att allting du skriver här påverkar folk. En kommentar kan påverka mycket mer än du tror. Använd inte din uppmärksamhet på fel sätt.

  Reply
 126. Emma oktober 13, 2009 at 11:22 e m

  Orsaken att jag skriver detta till dig och inte till dessie och kissie som kör samma race, beror på att jag hade högre förväntingar från dig.

  Reply
 127. Anonym oktober 13, 2009 at 11:22 e m

  Man ska vara någonstans mittemellan.

  Reply
 128. jonna oktober 14, 2009 at 12:20 f m

  hej paulina. Gissar på att det är du som har svarat på det jag skrev tidigare. Då måste jag ha missuppfattat det du skrev. ”men mycket mulliga/feta människor är inte attraktivt!” Mycket mulliga? Hur menar du då? De som väger 5kg mer än ”vanliga” mulliga människor.

  Jag tycker det är oerhört fel av dig att skriva sånt här i din blogg, som många har påpekat. Jag har länge gillat dig. Har alltid tagit ditt parti när det gäller alla dessa bråk med t.ex dessie. Du har på något sätt känts mycket mognare. Men nu har du nått doppen. Varesig man vill det eller inte, så är man en förebild när man är en stor bloggare. Och med tanke på att du är så pass ung, så kan det vara många yngre tjejer som ser upp till dig och som nu får för sig att vara lite rund om magen är helt fel.

  Så snälla, tänk lika innan du skriver något sånt här stort igen. Jovisst, alla har rätt till sin åsikt. Men man kan hålla sig inom vissa ramar.

  Hej.

  -Det kanske kommer som en chock, men jag tänker innan mina inlägg och jag står för vad jag skriver. Jag menade det jag försökt förtydliga – jag pratade om smala/normala vs folk med svår fetma. Det framfick väl av bilderna.

  Jag vet att många läser och tar åt sig av vad jag skriver, men det betyder inte att jag tänker låta bli att skriva vad jag tycker och tänker.

  Reply
 129. Anonym oktober 14, 2009 at 12:37 f m

  Jag kan slå vad om att hon med röda klänningen på bilden har en anorexi-bmi.

  -Svårt att slå vad med en anonym… om du tycker hon ser anorektisk ut behöver du sannolikt glasögon också, vi kanske skall slå vad om ett par såna?

  Reply
 130. el oktober 14, 2009 at 2:19 f m

  amir är ju tjock varför umgås du med honom då?

  Reply
 131. stajjny oktober 14, 2009 at 4:58 f m

  Till er/du som skriver att vara mullig är att ha former, var får ni det ifrån? Former är att ha timglasform, dvs, normalstora bröst + smal midja + lite höfter.

  Smalt är snyggast, alltid 🙂 Går inte att argumentera emot. Dock anorexia, det är inte snyggt med ngn som mår dåligt.

  Och haha, ÄLSKAR att folk blir helt till sig och måste häva ur sig massa mundiarree om mulliga o breda höfter. Snacka om att känna sig träffad för er del 😉

  Reply
 132. kämparen oktober 14, 2009 at 9:21 f m

  hejsan paow, jag tkr inte du skall skriva sånt på din blogg.
  har kämpat med anorexi i över ett år nu.
  och när man läser sånt hät, blir man ledsen och känns som allt man byggt upp är falskt.
  jag dömer ig inte , absolut inte .
  men håll det med dina vänner och för dig själv. det finns tillräckligt med ideal.

  kramar

  Reply
 133. Jossan oktober 14, 2009 at 10:02 f m

  nja, måste bara få säga min åsikt: stora människor KAN vara otroligt snygga/söta/gulliga osv. visst, majoriteten kanske inte är att hänga i julgranen men anledningen till att de inte är snygga är ofta att deras självförtroende ligger någonstans nere vid fötterna (tycker jag, för oavsett hur man ser ut är en människa med bra självkänsla och bra självförtroende snyggare än en människa som saknar detta). jag tror också att anledningen till att större människor inte har bra självförtroende beror på oss smala som hela tiden går runt och säger att det är så himla fult. (nu säger jag INTE att alla stora människor saknar självförtroende!) vad tror du/ni? har jag fel? detta är vad jag tror och tycker =) tycker dessa debatter är så roliga 😉

  Reply
 134. Anonym oktober 14, 2009 at 12:09 e m

  AHAHA dom som säger att paulina är en smal pinne – ni är bara så jävla avundsjuka. ni går och drömmer om att ha hennes kropp, så är det bara.

  Reply
 135. Malin oktober 14, 2009 at 12:14 e m

  Hur gammal är du?? 15?? 18?

  Jag hoppas för din egna skull att du växer upp en dag du med.
  En dag kommer du att inse att en snygg smal kille utan hjärna och hjärta är ju fan inget att ha. Ett utseende kan man tröttna på men charm och personlighet växer.

  Och sen finns de ju siffror på att killar hellre vill ha en tjej med hull på kroppen än en pinne. Men vad fan vet du egentligen du tror du måste kopiera kisses utseende för att få en stor blogg. Snälla väx upp! Kissie ser ut som en transa och jag vet de faan vad de är att ta efter egentligen. Eller har du så dålig fantasi så du inte kan köra ditt egna race??

  Reply
 136. bla oktober 14, 2009 at 12:25 e m

  Tänkte skriva att Du verkar växa upp, och bli mer mogen.. Till skillnad mot din vän Dessie.. Men efter detta inlägg så ångrade jag mig.. GROW UP!

  Reply
 137. Isabella oktober 14, 2009 at 12:54 e m

  Smal är lätt att hänga kläder på, finns inget sexigt med en benig rumpa.. Fet är inte heller snyggt… Kurvigt.. kött på rätta ställena.. Kim kardishan, Beyonce osv.. Där har du snygga kroppar.. Just like me 🙂

  Alla ser olika ut, kom ihåg det.

  Reply
 138. Miranda oktober 14, 2009 at 5:40 e m

  Asså, jag tycker det är fint med båda om det inte är överdrivet. håller du inte med? Någon som kanske inte är riktigt jävla F-E-T utan bara lite mullig. Eller någon som inte är anorektisk utan bara lite spinkig? Eller?

  Reply
 139. Miranda oktober 14, 2009 at 5:41 e m

  föressten vill jag bara säga att jag får mer självförtroende av dom här inläggen för jag har blivit retad för att jag e väldigt smal.. 😛

  Reply
 140. Anonym oktober 15, 2009 at 11:50 f m

  asså dt där va bara sjukt :s
  vadå va är det för fel på att vara mullig ?
  ja gillar din blogg men dt här va bara elakt, trodde nt du va sån
  :s

  Reply
 141. Malin oktober 17, 2009 at 3:19 e m

  Dem två bilderna på de stora människorna är FETA OCH ÖVERVIKTIGA, inte tjocka Paow. Tjock är när man är steget under dem, och steget under tjock är de som är lite mulliga. You get what im trying to say? Det är inte snyggt att vara så fet, det tycker i princip ingen. Men det är skillnad på smal, normal, mullig, tjock och fet 🙂

  Reply
 142. mimmi oktober 19, 2009 at 9:40 f m

  haha det roliga är att ingen fattar ju ? paow menade ju fan inte att man ska vara anorektiker, bara att vara smal ? fan det är mkt skillnad era blåsta jävlar 😉 skulle ni själva välja att vara ett smällfet fetto ? eller smal med fina former och bröst ? idioter säger jag bara hahaha 😀

  Reply
 143. Sassa augusti 13, 2010 at 5:03 e m

  Jag tycker visserligen att du har rätt men har du tänkt på människorna som faktiskt är feta eller överviktiga.
  Hur tror du dem känner sig?
  Att vara mullig är inget fel och fetma är ju en sjukdom. Sluta klanka ned på dem stackarna, dem har väll inte gjort något ont?
  Bara för att du tror att du är så jävla snygg själv så betyder ju inte det att du behöver jämföra andra med dig själv eller något sådant.

  Reply
 144. Fetma oktober 19, 2010 at 5:28 e m

  Fetma är ju en sjukdom. Men det är en sjukdom man ger sig själv. En sjukdom som man kan välja att skaffa eller att avstå från.

  Reply
 145. Daniel december 16, 2010 at 4:07 e m

  tjocka människor får mig att slänga min mat när jag ser dom!

  Reply
 146. anonym juni 28, 2011 at 11:10 f m

  ”Du kommer göra så hälften av dem får anorexia! Jag börjar nästan tro att du tillomed har det eftersom du skriver såhär hela tiden om ”feta” människor som du kallar det! ALLA KAN INTE VARA SMALA. vissa KAN INTE gå ner i vikt. och många vill inte se ut som skelett.
  Och jag säger inte att jag tycker det e snyggt att vara jätte stor, men det e inte heller snyggt att vara så smal som den andra bilden, det e ÄCKLIGT.
  Du har faktiskt en stor blogg, Och alla har sina åsikter, men bara för det behöver man inte skriva dem i bloggen när du har så många yngre läsare som Trycks ner pga sånthär!”

  Men Tänkt dig mig då, som inte kan gå UPP i vikt! Tänk dig hur dåligt jag mår, när du står och kallar mig äcklig! Pffh så du är fan ingen bättre människa! Jag trycktes inte ner av detta inlägg och jag är en ” yngre läsare” jag trycktes ner av sådana här kommentarer!

  Reply
 147. Linn december 14, 2011 at 11:16 f m

  Haha klart smalast är snyggast! fetton borde betala mera skatt för dom kostar samhället mycket! så störst går inte först för dom halkar efter…..

  Reply
 148. seline maj 15, 2012 at 2:44 e m

  men woot, din ckliga lilla slyna. e du helt fucked up i huvudet? det mrks. om jag skulle sg dig nn gng s skulle du ftt en fet jvla smll ! bttre fet n ful paow. du kan inte gra ngot t ditt vidriga face. du e vrkligen ful! din lilla jvla fitta! och detta skriver jag inte bara fratt du skrev de om feta mnnikor. tror du att dom vil va tjocka? visst de finns folk i usa som vill va feta. men doom flesta hr i sverige vill inte vara det! grv net dig i bajs fr helvete, pinsamt

  Reply
 149. soofie september 12, 2012 at 3:59 e m

  Shit… du är ju helt väck. riktiga män och inte små pågar tycker att det är mycket sexigare med en kvinna som har kurvor. Nu är du inte i närheten av att vara en kvinna utan du är fortfarande en liten spinki bimbo. Tycker synd om dig… snälla gå i terapi

  Reply
 150. Daniella maj 17, 2013 at 6:48 e m

  Du är dum i huvudet.
  Du har inte tagit en bild på en skit smal tjej men du har tagit en bild på någon som en då inte är kurvig/fyllig.

  Du är korkad, äcklas av dig.

  Reply
 151. Jennifer juni 3, 2014 at 1:17 f m

  Men är DU dum i huvudet?
  Ingen på den här jorden har väl valt sin vikt? Ingen av de som är feta, vill vara feta, trust me. De har sjuka jävla komplex över att passa in i samhällets sjuka skönhetsideal.
  Grejen handlar inte om att välja vad som är snyggast, smala tjejer eller tjocka/mulliga/kurviga tjejer, utan att varje tjej få se ut precis hur hon vill eller att hon bara får se ut exakt som hon gör och vara snygg ändå? Förstår inte varför man måste jämföra allas vikt och kroppar bara för att få den motsatta att må dåligt? Det är sjukt sexigt med både stora och små tjejer och killar för den delen. Sluta sexularisera kvinnors kroppar, våra kroppar handlar inte bara om att vara snygga för andra eller att någon annan ska bestämma vad som är rätt och fel och snygg på sin egen kropp. Sluta se kvinnors kroppar som sexobjekt, för vi är inte sexobjekt, vi är människor. Vi är vackra hur fan än vi ser ut och ingen har rätten att säga att vi är osexiga om vi så har revben som syns, dubbelhaka, ben som går ihop, tydliga nyckelben eller vad fan som helst. Så bara sluta klanka ner på varandras kroppar och uppskatta att vi alla har olika kroppsbyggnad och utseende istället så hade världen varit en mycket finare plats där folk faktiskt skulle kunna vara nöjda med sig själva och sin kropp.

  Reply
 152. Ellen 13 år juli 21, 2015 at 9:13 e m

  Asså… Vem bryr sej om fet eller smal ?? Bättre att vara smal? Eller tjock
  Bra saker med smal: inte fet, tränad.. Vad mer ?
  Bra saker med fetma: stora bröst stor röv inte behöva tänka på vad man äter leva livet
  Dåliga saker med smal: anorexia skadar sej lättare och får sår lättare (blir våltagna lättare och bland Annat falsk kärlek
  Dåliga saker med fetma: inga vänner svårare att träna
  Fet är bättre en smal.. Men en sen vem FAN BRYR SIG!!? (Jag är mitt smal för jag har celiaki och kan ej gå upp lika lätt ifall någon ville veta (de är nt cancer)

  Reply
 153. Ellen 13 år juli 21, 2015 at 9:17 e m

  Och förresten tjocka kan bli älskad av ÄKTA kärlek
  Om Du seriöst mobbar feta.. Så säger jag en sak.. Du liknar hitler
  Han hatade judar fast ännu värre att hata feta tänk med huvudet!
  Men du tänker väl med brösten

  Reply
 154. Ellen 13 år juli 21, 2015 at 9:19 e m

  Ni som håller med har ett hjärta av sten.. Tänk om ni var feta
  Jävla idioter

  Reply
 155. Stefan november 20, 2015 at 9:44 e m

  Haha klart smalast är snyggast! fetton borde betala mera skatt för dom kostar samhället mycket! så störst går inte först för dom halkar efter…..

  Reply
  1. anders november 2, 2016 at 12:30 e m

   Asså vad omogen, alla är lika värda.

   Reply
 156. Mia februari 25, 2016 at 10:20 e m

  Hej… Ca 7-8 år senare! Jag tycker att mulliga och feta personer är MYCKET finare en smala personer. Smala personer äcklar mig och jag vill bara spy när jag ser dem. En tjej i min klass är PINNSMAL och får antagligen snart anorexia. Jag vill att alla smala personer bara slutar försöka vara ”fina” och ”inne” i modevärlden. Alltså snälla, är det så jävla sexigt att ha en pinne till flickvän/pojkvän? Nej. Är det fint att se ut som en pinne? Nej. JAG MENAR INGET ILLA, JAG SÄGER MIN ÅSIKT. Jag har kämpat med min vikt i flera år. Jag är bara 12!!!! Alla i min klass är pinnsmala idioter. (De är inte idioter för att de är smala utan för att de är födda som idioter, okej). Ja.. Smala personer äcklar mig helt enkelt. Mvh. Mia :/

  Reply
 157. Ebba april 21, 2016 at 3:23 e m

  Asså du är så jävla ytlig, usch, allt handlar inte om ”hur” man ska se ut??!! Alla som tog åt er, ni är så jävla fina, vad vet paow, hon är så ytlig så klockorna stannar! Du som tog åt dig, gör inte de du är skit fin och paow, har ingen jävla rätt att klanka ner på dig. Hon är en spoil brat, som tänker bara på uteseendet,
  Till dig Paow:
  Vad får dig, du som ska vara en förebild för många unga och ”gammla” tjejer och killar, vad får dig att skriva så på en blogg som är ganska stor, hur kan du vara så ytlig att du skriver så oftentligt till massa mänsikor som läser din blogg!?! Du klankar ner på andra genom dedär, usch va hemsk.
  Jag fattar inte hur du bara kan sitta och skriva om hur den ”attraherande” kroppen ska se ut, du vet fan inget om de, du tycker säker att barbie är perfekt eller hur? whell gues what!?! Barbie är fan inte perfekt skiiiit smal, mycket smink, spik rakt hår! är det så du vill att alla ska se ut, tror du att människor kommer ändra på sig bara för att du sitter och klagar på andra människor genom internet paow, genom fakkin intenet paow, va en förebild istället för något som klankar ner på andar, jaa vad fan spelar det för roll för dig om en tjej eller en kille du inte ens känner väger 360kg vad spelar de för roll för dig?? äcklas du över det kan dra dra från intenet intenet ska vara en plats där du får reda på fakta och mår bra av inte en plats där du blir kränkt pågrund av uteseende eller kropp. Du är en sådan dålig förebild, nej jag säger bara så här paow, du borde skämmas på riktigt, du mår så dåligt att du gör vad som hellst för att synas på intenet. Det här är skräp, du är inget annat än skräp Paow.
  Nu till er som vill läsa bra bloggar med tjejer som står upp för varandra läs nellie berntsson, kissie eller blondinbella ni kan även kolla in kenzas eller keelas,
  Ni som känner lika dant som jag, ytan har inte ett skit med in sidan att göra! Jag vill inte vara en docka? jag vill vara den jag är och ingen ska säga hur äcklig min kropp är.

  Reply
 158. Anonym oktober 29, 2016 at 9:50 f m

  Alla är fortfarande lika värda, när du säger ”Feta kossor” kan skada en.

  Reply
 159. Anonym november 2, 2016 at 12:25 e m

  nu är jag trött på skiten, så självisk du är. SMAL? TJOCK? Vad spelar det för roll? Sköt ditt och sluta provocera folk. Man ska bara hålla truten när det gäller detta. Detta är psykiskt kränkande ord. Asså…
  Dem ”feta” människorna är mycket gladare. Smala modeller är oftast riktiga idioter. För dem är medveten om att de är ”snygga”. Snälla ta tillbaka dessa ord du säger. Det är omoget :).

  Reply
  1. anders november 2, 2016 at 12:25 e m

   Så sant asså

   Reply
 160. Glader december 22, 2016 at 10:47 e m

  Inte för smal och inte för fet. Då är man som mest hälsosam antar jag. Normalbyggd och vältränad är väl det bästa. Sen spelar genetik och matvanor stor roll. En naturligt jättesmal person kanske inte passar i att gå upp några kilo. Och en mullig person kanske inte ser bra ut i 10 kg undervikt. Det viktigaste är man inte ser för mager eller för fet ut i ansiktet eller att magen hänger eller att benen petar ut.

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *