I miss it all

Varför är du inte kompis med Amir, saknar du honom och blablabla. Snart får jag väl göra en ”Gaybloggen”- kategori ?

Nej, men jag kan säga det på en gång, eftersom det är det mer än hälften av frågorna handlar om. Jag kan säga på en gång, vi har vart jättetighta, men det blir lätt att man tröttnar på personen om man umgås för mycket. Anledningen till att vi började bråka var att en viss person sa allting Amir sagt om mig och allting jag sagt om han. Lite tråkigt att det ska behöva vara så.

Men klart att jag saknar Amir!? Vi som ändå umgåtts så mycket och har börjat ta upp kontakten lite, men mer än så är det inte. Har så sjukt mycket fina minnen som jag inte kommer att glömma även om jag vill. Nej, men Amir är en fin människa. Så hemskt är det i alla fall inte mellan oss. Inte så att jag går runt och tror något, men jag skulle vilja att vi var vänner en person som betytt så mycket för en släpper man inte på en vecka direkt.

Britney knarkarkvällar

enköping festerna

nätterna alkoholen. och sen kom en falsk människa in i bilden

Posted in: Livsstil
Kommentarer (19)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *