Gaaah

Gud, just nu är allting jobbigt. Jag har knappt fått tillbaka rösten och inte städat mitt rum. Jag vet inte hur man spelar poker och pappa gör ju det hela tiden och det är hans ”jobb” eller vad man nu ska kalla det. Han har flera affärer också, men dom är han bara i ibland för att skälla på personalen.

Eftersom han ockuperar datorn dagarna ända så måste det vara kul att spela poker, jag har fått två pokerbrickor av honom. Dom är rosa. Aja, om ett par timmar ska vi till Stalands och Ikea – jag ska få ett nytt rum. Jippie!

Det är ju en enorm tur att jag klarar av att skratta åt mig själv ibland också.. Haha…

Posted in: Livsstil

You might also like

Caroline Roxy - I've got a feeling Hedda Dibinger - district môt Elin Hagberg - Hemdesigners Josephine Qvist - VILL NI HA SPA ERBJUDANDEN? SE HIT!! Sponsored - Like a Halloween Quueen Sponsored - Dagens mest populära kampanjer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *