Chrome och Safari suger…

Okej. Jag är ingen stjärna på programmering, men helt klart så ballar denna blogg ur i webbläsarna Safari och Chrome. Använder man någon av de större webbläsarna, Internet Explorer eller Firefox, så funkar allt fint.

Bara så att ni vet det så jobbar jag på det och vi löser det säkert snart. Ha tålamod – er absoluta favvoblogg är snart ”normal” igen!

Om ni inte kan vänta så ber jag er titta med Internet Explorer eller Firefox så får ni se hur jag tänkt att de ska se ut i alla fall.

<3 Kram!

Posted in: Livsstil

You might also like

Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Hedda Dibinger - Esmara by Heidi Klum x Lidl look Sponsored - Like a Halloween Quueen Josephine Qvist - ÄR DET FÖR TIDIGT FÖR JULPYNT? Caroline Roxy - Early mornings Caroline Roxy - I've got a feeling

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *