Har städat i timmar

Nu är jag tillbaka, lika sent som vanligt. Förstår att många ungdomar är ute och festar nu, men det är faktikst rätt så skönt att vara hemma. Utan mobil och allt. Men nu har jag iallafall en punkt på listan som ska bort. Ett steg närmare friheten 🙂

Har ju som sagt städat, hela min garderob hela mitt rum under sängen överallt. Nu ligger jag här med doft ljus nydushad och peelad i en renbäddad säng. Me like!

Före

Eldade även upp ett par skor RIP =(

efter

Posted in: Livsstil

You might also like

Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Hedda Dibinger - Esmara by Heidi Klum x Lidl look Sponsored - Like a Halloween Quueen Josephine Qvist - ÄR DET FÖR TIDIGT FÖR JULPYNT? Caroline Roxy - Early mornings Caroline Roxy - I've got a feeling

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *