Har städat i timmar

Nu är jag tillbaka, lika sent som vanligt. Förstår att många ungdomar är ute och festar nu, men det är faktikst rätt så skönt att vara hemma. Utan mobil och allt. Men nu har jag iallafall en punkt på listan som ska bort. Ett steg närmare friheten 🙂

Har ju som sagt städat, hela min garderob hela mitt rum under sängen överallt. Nu ligger jag här med doft ljus nydushad och peelad i en renbäddad säng. Me like!

Före

Eldade även upp ett par skor RIP =(

efter

Posted in: Livsstil

You might also like

Sandra Lindahl - Skräcködel-sminkningen Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sandra Lindahl - Ut me jul och in me vår Caroline Roxy - LA bound Caroline Roxy - Mixin it up

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *