Saknar sommaren

En person som jag inte tänkt så mycket på den här sommaren skrev till mig ” I miss it all” har aldrig lagt märke till han förut. Men så började jag klicka bak i arkivet på min blogg och bilddagbok, där det finns så mycket bilder som jag vissa stunder bara vill tillbaka till. När det inte var ngn press och festa med människor jag faktikst tycker om. Det är inte många som stannat kvar.

Vissa har släppt det helt. Men jag är tacksam för att jag faktikst har kvar några vänner och alla ”sommarflammor” är borta. Det är nog Annie Dessie Steffi  Davidoch Krille som faktiskt stått kvar trots att vi bråkat. Är tacksam för det :’) okej alla får väl ångest efter sommaren menmenn det var ”alltid bättre förra månaden”.

¨

Posted in: Livsstil
Kommentarer (91)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *