Hello

Hej *gäääsp*

Vaknade runt kl 15 idag, och pratade lite med mamma och käkade lunch. Men nu är jag tillbaka! Är på rätt bra humör faktiskt! Igår så mådde jag bara allmänt dåligt och orkade typ ingenting. Gosh ni skulle sett hur jag såg ut igår. Som en luffare från förorten. I lågskor jeans och mössa – så hemskt, men det var skönt, då kommer jag att känna mig dubbelt så snygg fixad.

Det är ju hemskt att se ut som en vanlig tråkig människa men det är ju tur att dom finns, för då blir jag ännu snyggare.  😉 Nää tummen upp för att dressa (Y)

 ööööööööööööööööööööööööö

babe

Posted in: Livsstil

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Caroline Roxy - LA bound Caroline Roxy - New years Caroline Roxy - Verket Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sandra Lindahl - Ut me jul och in me vår

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *