Hjälp mig stoppa bröstcancer!

Cancerfonden har inom Rosa Bandet startat projektet 100 000 rosa hjältar. Där vill Cancerfonden visa engagemanget som finns i kampen mot bröstcancer, den vanligaste cancerformen för kvinnor. Omkring en av tio kvinnor kommer att drabbas någon gång livet. Nu vill jag ha er hjälp att bidra till Rosa Bandet och visa ert engagemang för denna sjukdom!

Gör en rosa gärning (bär ett rosa band, sms:a in en gåva, starta en webbinsamling till exempel) och ladda upp er bild på rosahjaltar.se. Det går snabb och kommer bli ett underbart fotogalleri. Kan vi hjälpas åt med 5 000 bilder redan idag?

Tillsammans gör vi skillnad, gör som jag, bli en rosa hjälte!

<3

paow_rosa_bandet webbbild

(Visited 68 times, 1 visits today)

21 Comments

 1. Anonym oktober 8, 2009 at 5:28 e m

  Toppen!!!
  Men jag måste säga att det känns inte seriöst eller som att det verkligen kommer från hjärtat när detta kommer från dig! Det är nästan så att man känner – Vet hon ens vad cancer är???
  Tragiskt men sant!!!!

  Reply
 2. SANNA oktober 8, 2009 at 5:29 e m

  vad kostar det då..?

  Reply
 3. Mimi oktober 8, 2009 at 5:44 e m

  HAHAHA ta inte illa upp men du måste kolla http://mocii.blogg.se/ ..
  Jag har inget imot dig men du är för rolig att härma …..

  Reply
 4. Evelina V oktober 8, 2009 at 5:44 e m

  Snällt av dig att lägga ut sånt på bloggen för att hjälpa andra 🙂 Många skulle bara skita i det… Älskar din blogg Paow! Du är så himla bra!

  Frågestund snart? puss&kram //E<3

  Reply
 5. Linda oktober 8, 2009 at 5:53 e m

  fattar inte hur man gör :S <3

  Reply
 6. Anonym oktober 8, 2009 at 6:18 e m

  men seriöst sluta ta från pauflinafisman ;P du är så mkt grymmare än henne så varför ta hennes inlägg?

  -Det är helt okej att fröken Flisman knycker detta inlägg av mig! Det ärför en lovvärd sak. Låt henne knycka! Kul också att hon valde att ta den bilden från mitt inlägg som visar att jag blev medlem 🙂 Tack för att du har mig som idol och förebild! Stöd nu Cancerfonden!

  Reply
 7. Hannah oktober 8, 2009 at 6:22 e m

  Mer sånt här Paow, så kommer jag verkligen att se upp till dej!
  Sjukt underbart sinnessjukt bra att du tar upp sånt som är viktigt!

  Reply
 8. Anonym oktober 8, 2009 at 6:32 e m

  HAHAHAHA FAN SKÖN DU ÄR !!!!!

  Reply
 9. Anonym oktober 8, 2009 at 7:05 e m

  vi gör skillnad !

  Reply
 10. Elin oktober 8, 2009 at 8:29 e m

  Min mamma dog i bröst cancer när jag var 6 år. Nu är jag 12 år.. Riktigt jobbigt, men jag har alltid varit med och stött rosa bandet och kommer alltid att göra.. Bra att du bryr dig Paow..

  Reply
 11. olivia oktober 8, 2009 at 9:40 e m

  hihi bra där paow! 🙂

  Reply
 12. J & L oktober 8, 2009 at 10:44 e m

  Min moster hade bröstcancer.. Hon blev frisk som tur var!

  Reply
 13. jennie oktober 9, 2009 at 12:02 e m

  Har köpt en sön där rosa rosett 🙂

  Reply
 14. sddffg oktober 9, 2009 at 2:09 e m

  jaha,,hur mkt pengar får du för att lägga upp detta då?? 🙂

  -Javisst, glömde berätta, jag får 100 spänn per klick för det! ALLTSÅ SERIÖST!!! Hur dum får man vara? JAG FÅR SJÄLVKLART INGENTING! Detta gör jag för att jag tycker att detta är viktigt! Allt handlar inte om att jag skall tjäna pengar. I det här fallet handlar det om att hjälpa forskningen! Så gör det! Stöd cancerforskningen!

  Reply
 15. anonyyym oktober 9, 2009 at 3:07 e m

  har du bröstcancer? eller nej juste, du har ju inga bröst!

  🙂 Även om så vore, din imbecilla lilla idiot, så kan man få bröstcancer oavsett storlek på bröstet och även killar kan få det (även om det är ovanligt). Börjar ruttna på idioter som skickar anonyma inlägg, får väl köra en omgång med inloggning för kommentarer snart för att slippa alla typer med pannben rakt igenom till nacken.

  Reply
 16. Anna oktober 9, 2009 at 4:29 e m

  Kul att se folk som stödjer bröstcancer fonden!

  Min mamma dog i det för nästan exakt sju år sedan. Min mormor och hennes mamma dog även i bröstcancer så finns enorm stor chans att jag eller min syster lär få det pga att det är ärfligt.

  Gillar din blogg, fortsätt så tjejen 🙂

  Reply
 17. Anonym oktober 9, 2009 at 6:11 e m

  Lyssna på paulina !
  Min mamma har cancer för 3 gången det tredje året….
  Och vi behöver eran hjälp
  Det är inte lätt, jag loovar..

  <3

  Reply
 18. Anonym oktober 9, 2009 at 6:15 e m

  vrf är alla imot Paow`?

  Reply
 19. Anonym oktober 10, 2009 at 1:30 e m

  dom trodde min mamma hade bröstcancer men som tur var det inte de.
  snällt av dig och hjälpa dom! =)

  Reply
 20. evut :J oktober 10, 2009 at 4:20 e m

  Bra att du bryr dig Paow 🙂 Bra att sånna som du, med stora bloggar sriver om detta så dom kan nå ut till andra människor, toppen! :DD <3

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *