Jag har tappat rösten

har en plåtning för en tidning imorgon och jag sover inte en. Jag mår jätte dåligt och har tappat rösten utan att överdriva, kan man komma i målbråttet som brud? Nej men helt ärligt så måste jag vila min röst.

Att vara förkyld prata högljudt skrika på en kille ( bråkade lite igår.. ) och dricka alkohol + lite sömn är inte bra för rösten. Jag som är hes i vanliga fall också suck..

Blir inte mycket mer lyckat av att snacka i telefon med Krille hela natten.

Posted in: Livsstil

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - Kitchen aid Caroline Roxy - Perfect Christmas gifts We Are One - OLIVIA HAGÉUS: ETT ÖPPET BREV TILL MIN KROPP Caroline Roxy - Mixin it up

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *