Jag har tappat rösten

har en plåtning för en tidning imorgon och jag sover inte en. Jag mår jätte dåligt och har tappat rösten utan att överdriva, kan man komma i målbråttet som brud? Nej men helt ärligt så måste jag vila min röst.

Att vara förkyld prata högljudt skrika på en kille ( bråkade lite igår.. ) och dricka alkohol + lite sömn är inte bra för rösten. Jag som är hes i vanliga fall också suck..

Blir inte mycket mer lyckat av att snacka i telefon med Krille hela natten.

Posted in: Livsstil

You might also like

Caroline Roxy - Tom ford glasses Ellinor Bjurström - KUBtest vecka 13 Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Ellinor Bjurström - Hej där! Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sandra Lindahl - Mer inrednings-wanties

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *