Spännande

Jag vaknar av att ett nummer jag inte känner igen ringer till mig. Jag blir rädd och tänker att det är typ Saw II, typ. Så jag ringer upp och hör ” How are you?” och svarar på svenska. Jag förklarar att han har ringt till mig, och han säger förlåt det var min bror. Jag frågade om han var i Sverige, men han sa att han bodde i London. Jag lät nog rätt otrevlig eftersom folk har ringt mig hela dagen.

Han sms:ade till mig att han bad om ursäkt om han väckte mig. Sen så började vi sms:a, det visade sig att han hette Chris han har varit i sthlm en gång och är 19, och kom precis hem från en galen kväll på krogen. Han sjunger och jobbar på cafe.

Är det en slump eller är engelskmän faktiskt så trevliga? Eller så är det någon som driver. 50/50 skulle jag tro, men jag chansar. Han kanske är snygg 😀 och engelsk dialekt är såå sexigt

Posted in: Livsstil
Kommentarer (61)

You might also like

Josephine Qvist - HON ÄR OKEJ ... TROR JAG Alexandra Nilsson - Helgvlogg - Trodde Andreas skulle fria?! Alexandra Nilsson - Oktoberfest! Caroline Roxy - Glow face

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *