Undrar hur ni skulle må…

Om folk la ut ditt nummer inför  50.000 personer. Om dina ”söta små bloggläsare” skriver att du gör deras dag om du svarar på några frågor och sen så skickar dom vidare dom till Falsksanning, fula bilder som jag inte vill att 50.000 peroner ska se, att din MSN skickas runt på internet etc.

Att minsta lilla felsteg på stan och om någon ser det står det på internet. Om jag hånglar med en kille så står det på internet. Sen att dom skriver saker som faktiskt är sant som jag inte vill att dom ska skriva. Var med om det, varje dag. Föreställ er det. Sen kan ni snacka om att jag är omogen.

Ja, okej jag är omogen, eftersom jag inte står för vissa saker, men jag är i alla fall inte anonym.

Om hon hade skrivit vad hon hette skulle det vara en annan sak, men dom har själva nämnt för Amir att jag anmält dom tidigare och dom har fått flera chanser. Synd för er. Och om min blogg är så dåååålig, läs den inte då?

Posted in: Livsstil
Kommentarer (176)
 • Emelie

  Det är sånt man får hantera när man är ”känd” Sluta blogga om du inte kan ta kritik! Eller ja, om du inte kan ta SANNINGEN!!

 • Anonym

  Men din lilla bitterfitta…gå till skolan och skaffa dig ett liv.

 • Anonym

  hur blev de med ditt ”jobb” i kassan hos din pappas affär då??????

  hur blev de med ditt ”jobb” i kassan hos din pappas affär då??????

  hur blev de med ditt ”jobb” i kassan hos din pappas affär då??????

  hur blev de med ditt ”jobb” i kassan hos din pappas affär då??????

  hur blev de med ditt ”jobb” i kassan hos din pappas affär då??????

  hur blev de med ditt ”jobb” i kassan hos din pappas affär då??????

  hur blev de med ditt ”jobb” i kassan hos din pappas affär då??????

  hur blev de med ditt ”jobb” i kassan hos din pappas affär då??????

 • I D A ♥

  Vet du vem det är som håller den bloggen ? Kan du inte skriva ut det då ? (a)

 • amanda

  du har så rätt…

 • Felicia

  Jag håller med dig Paulina! Jag vet inte vad som har hänt eller någontling, men den som gett ut din msn och ditt mobilnummer till massor verkar ju dum i huvet;s
  Stå på dig Paow!

 • sara

  Tycker det var bra gjort av dig Paow, även om jag kommer sakna falsksanning =) Älskar din blogg, men du måste verkligen börja uppdatera mera! 😀

 • Sandra

  Va tråkigt att du får så mycket dålig kritik, som sagt ingen tvingar någon att läsa ju..Synd att folk går så hårt åt någon som är så ung också men men dagens samhälle..

 • Jag

  Om du inte vill att folk ska känna igen dig skriiiiiiv inte då! Är du korkad eller låtsas du bara?

 • Viktoria

  Lägg ner din värdelösa blogg då så slipper du skvallret!!!

 • 'D'

  Skit i vad folk säger, ge tillbaks med samma mynt bara. Låt ingen trampa på dig, klart att ditt nr, att dina privata foton, att din msn inte skall cirkulera rundor på nätet.

  Snälla, bli inte som kissie, var den du är istället, du duger precis som du är! (:

 • SNÄLLA !

  OM du nu är känd som du säger, varför kan du inte hantera ”kändislivet” du får ju fan ta mig skylla dig själv. Ta bort din blogg då så slipper du detta. Det är bara JÄVLIGT fegt och omoget av dig. VÄX UPP rasist.

 • e

  asså du vet själv att alla som läser den vill ju läsa den asså alla som skriver ”du suger ta bort bloggen” e fett avensjuka asså . Och jag skulle inte må så bra, asså fan va omogna komentarer du får ibland.. ush vad jobbigt tom för mig som läser dom:O asså jag tkr bara posetivt om dig och de e huvudsaken.

  take a look cutie pie;)
  http://eelinlevin.blogg.se
  http://eelinlevin.blogg.se
  http://eelinlevin.blogg.se
  http://eelinlevin.blogg.se
  http://eelinlevin.blogg.se
  http://eelinlevin.blogg.se
  http://eelinlevin.blogg.se
  http://eelinlevin.blogg.se

 • Emma

  Jag vill bara säga att jag tycker du är så otroligt stark, och det är bra att du står för vad du gör och vad du tycker! Jag måste säga att du är en bra förebild, kanske med inte allt du gör, men just för att u vågar. Vågar skriva oh visa hur du tycker och hur du känner utan att bry dig om vad andra ska tycka! Creed till dig!
  Ha det bra 😀

 • Sanna

  Jag hejar på dig! Även om det är en del av livet med att folk vet vem man är. Så är det inte alls kul att alla vet ALLT man gör, en del saker är personligt. Det är överdrivet att göra en skvallerblogg om någon annans liv. suck

 • Anonym

  du får ju fan stå ditt kast om du ska tjäna pengar på att förpesta bloggsfären

 • Miranda

  om du inte vill att någon ska veta re så sluta blogga bara?

 • sandra ♥

  håller med dig, synd om dig som fan.

 • Ellen Schutz

  men de är också ganska så lätt att ta reda på folks nummer & adresser. eniro, hitta.se osv de e bara att söka så får man fram allt !

 • Anonym

  jag skulle gärna vara 16 och få flera tusen i månaden också, men man får inte alltid som man vill 😉
  men allt bra kommer också konsekvenser, livet är inte ett rosa fluffigt moln..

 • tesserese

  Jag tycker det där e så himla LÅGT!

  Bara så du vet så tycker jag INTE att du verkar omogen! 🙂
  (O ja e liite äldre än dig o läser din blogg ganska ofta faktiskt! :))

  Du verkar var en söt tjej, sug inte åt dej av elaka människor, du e värd mer än så

  therese

 • Miaa

  Ville du inte vara känd!!!??? Allt är inte gulligt och roligt vettu!! Välkommen till verkligheten!!! hahahaha!

 • emma

  DU SJÄLV SOM VALT DE OMG :s

 • Anna

  Vanligtvis håller jag mig borta från att kommentera hos ”fjortisbloggarna” just för att jag anser att min tid kan gå till så mycket mer än det – men denna gången gör jag ett undantag. När jag först läste hos Amir att du hade anmält Falsksanning så tänkte jag, som jag antar att resten av befolkningen tänkte att ”fjompa, sluta överdriv”. Men efter att ha läst ditt inlägg så känner jag mer empati för dig än bitterhet åt att en blogg har försvunnit.

  Trots att du provocerar, irriterar och är allmänt jobbig i vissa lägen betyder inte det att du har mindre rätt till ett privatliv än någon annan. Att bli igenkänd för en blogg är en sak, att behöva stå ut folk som inte respekterar personliga gränser är en annan. Jag tycker synd om dig och du har min fulla förståelse när det kommer till anmälningen – det du gjorde var helt rätt. För första gången så kommer jag skriva det jag aldrig trodde att jag någonsin skulle skriva ”YOU GO PAOW!”

 • miranda

  Men du har ju själv hissat falsksanning. Så fort det handlar om dig, blir det känsligt. Jag förstår det är jobbigt. Men jag som är beroende av både din blogg och falsksanning är lite sur. Menmen.

 • emma.

  trist när sånt händer :/

 • Malin.

  Tror du inte att alla andra (riktiga) kändisar har det likadant? Tänk om Beyonce skulle göra ett fel steg, då skulle det stå om det runt hela världen. Eller Britney kanske, du såg kanske själv hur hon rakade av sig hela håret och mådde rent ut sagt piss, vad blev det utav de? Jo, det sändes också runt om i världen. Detta är nog något du får vara berädd på och om du nu inte vill ha det så, så kanske det är dags att sluta?

 • Jossan

  men lägg av du suger fyfan varför ?
  det var den bästa bloggen
  du suger och du liknar min högra !

 • Anonym

  vad fan pratar du om ? Fattar seriöst inte ett skit? Först handlar det om ditt nummer, sen falsksanning och någon jävla tjej sen helt random snackar du om misstag på stan? HAHAH majn märker att du bara fick 40 poäng i slutbetyg jävla tönt. skaffa dig ett liv NU och nörja plugga…. hahaha jag skrattar ihjäl mig paow. piiinsam du ÄR

 • Magh

  Jag tycker att du är bra och modig iaf!

 • Mathilda

  Jag tycker att du är bra och modig iaf! you rule

 • Anonym

  fan vad negativ du har blivit på sista tiden? :S

 • ANONYYYYM

  Asså jag läser din blogg varje dag, det samma gäller med falsksanning. Om nån kallar dig för fjortis då ska inte du vara lika dum och säga något elakt tillbaka.
  Och neger av alla ord?! Det är ju du som kan bli anmäld. Jag tycker inte att du har rätt att anmäla bloggen eftersom att det du gjorde va dumt. Du ÄR rasist. Deal whit it. Kom inte hit och lek Grown Up när du beter dig precis likadant som förut. Wow rött läppstift, inget mera löshår, jojo det gör dig verkligen till en mognare person.
  Hade kallat dig mogen om du gick i skolan t.ex.
  Hut som helst, it´s karma bitch. Förvänta dig inte att alla kommer älska dig. UR NOT FOKI?!?!?!

 • daniel

  vännen det där har du valt själv.
  lägg ner bloggen om du inte kan hantera det.

 • Sanna

  de e ju jobbigt verkar det som men du själv väljer ju att blogga (:

 • diala a saleh

  haha, hum det borde du kanske typ tänkt på innan du gav dig ut på ” kändis ” livet?

 • Linda

  Det är den skiten ni bloggare får ta. Har ni gett er in i skiten får ni tåla det. Jag tror inte direkt kändisarna därute tycker det är speciellt bra att få läsa om rykten om dem i tidningar som SE&HÖR exempelvis. Men de klarar det.
  Det visar bara på att ni bloggare/bloggerskor inte klarar av pressen.

 • Marja

  Haha, kvällens skämt!

  Hur tror du Lindsay Lohan, Victoria Beckham, Paris Hilton, Angelina Jolie, Britney Spears – you name it, känner sig när de skrivs en massa om dem i skvallertidningar? Hur tror du de känner sig när tidningar hittar på falska rykten om dem va? Eller att det följer efter hundratals papparazzis efter dem jämt och ständigt? Ibland är du korkad faktiskt. Hur tror du att de känner sig när det dyker upp bilder på dem överallt på internet när de varit otrogna, åkt in på rehab? Tänk lite. De är precis vanliga människor de också.

 • Linn

  Men herregud, du har ju själv valt att blogga? Stäng ner din blogg om det är så jobbigt med all kritik. Du bestämmer helt och hållet själv.

 • Ellie

  Men shit! Du har valt att bli en person MÅNGA vet vem du är! Stå för konsekvenserna. Tycker du är så sjukt löjlig som anmälde bloggen!!! Du sjönk verkligen i mina ögon!!!

 • Hanna

  Börja skolan då? Vad hände med den biten egentligen eller att du skulle börja jobba? Mycket snack och liten verkstad..

 • SLUTA BLOGGA DÅ, FÖR HELVETE?! /KRISTINA

  du är en riktig looser.
  skaffa ett liv, du kan börja gå i skolan?
  istället för att säga vad du tycker om folk IRL,
  skriver du ett stort jävla inlägg om det i bloggen.
  du säger att du är omogen, men gumman. du är för fan 16 år. du borde sluta blogga, för din egen skull.

  det är bara DU som väljer att blogga, så lär dig ta kritik, välkommen till verkligheten.

 • Anonym

  kämpa på paow, du är grym!

 • Cassie

  Fan, ni alla som säger att hon får skylla sig själv är ju idioter hela bunten. Det är väl fan inte hennes fel att alla ni börjar läsa hennes blogg? Visst, man får väl vara beredd på sånt när man är så offentlig, men det verkar som om en del dumhuvuden inte har ngt som kallas RESPEKT.

 • Linnéa Berghäll

  Du som väljer att blogga och göra ALLA dessa saker, remember?? Är det någon som tvingar dig att ha msn, kyssa killar, dricka? Du la själv upp videoinlägg när du va full etc etc. Du är så jääävla bortskämd så jag vet inte. Du har satt dig här, anklaga inte FS för det – hon skriver bara u t det som händer/inte händer. SITUATIONERNA skapar du själv. Fyfan vad korkad du är.

 • olivia

  jag tycker verkligen inte att du är omogen paoww!!!

 • Anonym

  skit i dom fortsätt, du rockar! 😀

 • erica

  vissa folk är ju helt störda ? Dem förstår inte att man vill ha sitt privat liv, att alla ”fula” bilde rinte ska visas, man visar dem man vill, thats it? Om dem inte kan ta de så lägg ner. Och omogen , och om dem trk du är de ? Låt dem tycka de , för hur omoget är de inte att lägga ut massa skit på en hemsida som falsksanning ? 🙂

 • ellie

  vara inte du som ville bli ”känd” ja det är så här det är.. välkommen till verkligheten!!

 • tessan

  Du måste verkligen tycka att dethär låter hur dumt som helst, men jag har följt din blogg jättelänge och om det är något så får du jättegärna vända dig till mig, eller varför skulle du det egentligen? Men aja, har skrivit så många stöttande kommentarer men aldrig fått något svar.. Gillar din blogg mycket ändå, snälla lägg inte ner den.

 • Anonym

  Varför bloggar du för 50.000 personer då? Varför vill du vara en offentlig person när du inte klarar av allt som hör därtill? Jag förstår dig, att det är jobbigt när ditt nr med mera finns ute på internet, men då får du nog sluta blogga, för är du en offentlig person så kommer dina fans, och icke fans göra ALLT för att få veta ALLT om dig. Du skulle nog må bättre utan bloggen!

 • Anonym

  det var du som började blogga. ingen sa att det skulle bli en dans på roser lilla vännen. du får ta skit. seriöst tänk på dom skvallertidningarna när dom skriver skit om massa kända, anmäler de kända det då? nej.. för det är sånt man får ta.
  herregud vilken bitterfitta. det är många som förstår att alla inte är perfekta dvs inte du heller.
  men det är väll så att your true colors kommer fram efter man läst falsksanning. du är inte den lilla oskyldiga flickan.

 • Swms ♥

  Åh, det skulle int jag klara av, men du är duktig Paow ♥

 • carrooo

  :(.. fyyfan va irriterad jag blir när folk skriver så där mot andra. asso nu menar jag som ja tex skrev o kommenterade i ditt andra inlägg, att dom skriver till dig anonymt! asso kom igen. du skrev ut vad du tycker å tänker men från DIG men dom skriver de anonymt. vilka ere som e fega hallå?
  jag fattar om de e skit, men försök å tänk åt de hållet istället (kankse inte e så lätt med allt taskigt dom skriver) men iaf :/.. Åvadå bitteritta, vem fan skriver så till nån annan liksom? :S .. aja nu ska ja sluta klaga på massa folk som ja inte ens har en aning om vilka dom e (dom e ju anonyma) -.- 😛
  men men. 🙂

 • Nicoleh

  Väljer man att vara en offentlig person, som tjänar pengar på att folk läser ens blogg. Och kallar sig själv för kändis osv, så får man stå ut med sånt fattar du väl?
  Det är sånt som hör till ”kändislivet”

 • Therese

  Jag tror faktiskt att jag tänker sluta läsa din blogg, om du inte kan hantera skvaller, varför då vara en bloggkändis? Det är saker man får ta, alla kändisar får uppleva skvaller, osanningar och allt de gör dokumenteras. Det är inte roligt, men man väljer det livet själv. De enda som inte valt det är väl kungafamiljer osv. Du kan närsomhelst sluta blogga och vara bara någon igen, då slipper du skvaller.
  Hoppas falsksanning kommer tillbaka igen, jag tyckte den bloggen var bra.

 • cecilie - bloggvärldens mest musikfyllda blogg

  fyfan vad du är pinsam paow. vad sägs om att ta en bloggpaus ett tag och testa på det RIKTIGA livet. börja skolan igen eller jobba i din pappas affär som du skulle göra (?) du tror säkert helt seriöst att du kan leva på din blogg längre fram i framtiden, visst gör du? Du kommer börja ditt vuxenliv på mc donalds, och tro mig, det är typ 90 % chans att du verkligen kommer göra det. ni bloggare har blivit så sjukt överdrivna så det finns inte.

 • selle

  Men du kan inte gå och anmäla någon annan när du kallar 13 åriga tjejer på nätet för Neger ? då kan 50 000 människor anmäla dig för hets mot folkgrupp ? och då du sitter och skriver att du hatar varenda invandrare i sverige frf hets mot folk grupp !! ska nog ta o kopiera det du skrivit och polis anmäla dig faktiskt e trött på dig nu !

 • Nathalie

  Skvallerbloggar likaså skvallertidingar går ibland för långt i det de skriver. De överdriver kanske, förvrängar saningen osv. Men! Du har valt att vara en offentlig person genom att skriva dagbok på internet. Jag kan tänka mig att du har gottat dig i skvaller om t.ex. hollywoodkändisar, eller skvaller om andra bloggare. Varför får inte andra då läsa skvaller om dig?

  Jag förstår att det inte är så roligt alla gånger när saker man inte vill att alla ska veta kommer ut till allmän kännedom, men i slutändan så får man ändå stå för den man är, det man har gjort, och det man tycker.

  ”What goes around, comes around”

 • Anonym

  DÖÖÖÖDA mig. Falsksanning är jag så jävla beroende av, för det är intressant! Precis som när ni provocerar, rolig läsning. Just för ögonblicket hatar jag dig VERKLIGEN för att du anmält. men ska inte skriva som andra”skyll dig själv äckeltjej” för jag diggar dig paow. Du är så jävla fin! Du har dina dåliga sidor, men det har alla. Och vad ska man göra åt dom. Du är fin både på insidan och utsidan, och jag förstår, att det vore riktigt jobbigt med alla hemligheter som kommer fram. Hade inte klarat av det själv. Men ville inte att hela bloggen skulle försvinna för det. :(. Aja, ha det!

 • Anonym

  ”mycket snack liten verkstad” ”du kommer hamna på mcdonalds” ”tror du att du kommer bli nåt?”

  Kan ni lägga av? Varför klanka ner på henne. Det är hennes liv,
  lägg er inte i det. Och om ni vill att hon ska få en bra framtid på riktigt så
  kan ni ju säga det snällt. Men apperently not. Med tiden kanske hon inser
  att bloggen inte är ett heltidsjobb, men vad vet ni om hennes framtidsplaner?
  Kontakter? sluta klaga!

 • Anonym

  äh, livet är för kort för att bry sig om vad alla andra tycker och tänker! Tjejen det är ditt liv och man lever bara en gång, du är ung och gö det du känner för och skit i alla andra! För om man skulle gå runt och bry sig om vad alla andra tänker så skulle man faktiskt inte få leva det liv man vill leva! Go girl!

 • Nadia

  Lilla flicka är man med i leken får man leken tåla! DU har själv gjort ditt liv offentligt och det är just sånt som ingår – inte bara pengar glitter och glamour.

  DU gjorde dig offentlig så nu kna du inte börja klaga, sluta skriv om deitt liv förhela värklden att seom du inte vill att alla ska veta saker om dig. Speciellt närdu även läger ut efternamn och var du bor typ – klart man hittar dig på internet och inte bara på andra bloggar, på eniro och andra söksajter.

  Tyvärr det är inte synd om dig! DU valde det!

 • K

  asså snälla, jag trodde du älskade att vara känd, stå för dina val i livet!
  Ett tips ta tag i skolan och gör så ditt liv är värt att leva!

 • sanna

  hahahhaha du äger ut halva sveriges befolkning
  så jävla grym är du 😀

 • Jenny

  Men snälla lilla du, nog för du är dum men..
  Du visst mycket väl va du gav dig in på när du började blogga.
  Du gjorde vad som helst för att få fler läsare och ville inget annat än att bli ”känd”.
  Så här är det, och det visste du. Men du gav dig in i det ändå så klaga inte.
  Sen tycker jag att om det som avslöjas om dig är så jobbigt så borde du kanske ta tag i dig själv. Är det så att du gör så mycket felsteg och säger/skriver så mycket dumma saker så det får dig att må dåligt när andra får veta det så får du ju ta och jobba på dig personlighet. Anlendingen till att du mår dålig över det är väl antagligen just för att du inte kan stå för det du gjort. Sluta då göra det ? Det är inte svårare en så, se det som en chans till att bli en bättre människa.

 • Malin

  Men vafan är det med folk, jag blir sjukt irriterad så jag måste vara töntig att lägga mig i!

  För det första är det NI som gör henne känd, det ända hon gör är att blogga och dem saker HON vill ska komma ut. Då är det väl fan inte så att man får skylla sig själv om alla ens hemligheter kommer ut, bara för att hon skriver en blogg som NI faktikt läser. Och det är väl inte smama sak att bli igenkänd på stan som att bli utsedd som omogen för massvis med läsare och att alla ens hemligheter kommer ut? FAN 15 bast man får vara omogen var är det folk inte förstår. Det är mer omognare att vara 15 och låtsas vara mogen som en kärring bara för att man annars får fula äckliga kommentearer. Och Ja, jag tycker också tjejen borde gå i skolan osv men det är väl hennes sak inte eran? Och hon kan faktikt klara sig genom bloggen, jag menar hon är så här pass känd när hon är 15?

 • Anonym

  Asså, jag tänkte bara säga att jag har läst din blogg väldigt länge faktiskt. Men det här är liksom OVER THE LINE paulina. ah, det här är då sista gången jag går in på din blogg. :/ makes me a little sad. men, Dessie kissie finns ju fortfarande, sån bebis du är..

 • Anonym

  är man med i leken får man leken tåla

 • Hanna

  haha jag vet vem falsksanning är 😛 om du visste skulle du bli chockad troligtvis, för den här människan bloggar faktiskt en annan ganska känd blogg själv. lite irroniskt faktiskt, man tror att hon är ”jätte” snäll i sin blogg. men tydligen inte.

 • Anonym

  sånt ingår när man blir en känd bloggerska. är du med i leken, får du leken tåla! annars så verkar detta liv inte vara något för dig. lägg ner bloggen då, och dra tillbaka dig så slipper du allt det där.

 • några..

  Ja hoppas du läser detta, för de finns allt personer som förstår dig och tänker sig in i det och bara har lust att krama om dig när man läser det. Du är modig som fortfarande har kvar bloggen och står för den du är. =)

 • tessan

  Du lär ju typ tro att jag är galen nu, men jag har läst din blogg väldigt länge och om det är något kan du alltid vända dig till mig.. Eller varför skulle du göra det egentligen? Jag har försökt skriva många stöttande kommentarer men du svarar aldrig, gillar hur som helst din blogg väldigt mycket ändå, jag vill inte att du ska lägga ner den. Puss

 • Anonym

  men ta bort din blogg då? vafan är problemet? haha
  så slipper du vara känd, eftersom du obviously inte kan ta det.

 • Minna

  Men du borde ju kunna ta denna skiten, du har ju gjort i princip samma sak mot dessie. Okej inte lagt nummer och sånt men du har lagt ut jävligt mycket skit om dessie här, är det okej ? Ne trodde väl inte det. Så klaga inte när det kommer lite skit om dej.

  det med att falsk sanning kanske lagt ut ditt nummer tycker jag verkligen inte är okej, men du har skapat denna bloggen och om det är jobbigt att folk känner igen dej och ser dina snesteg så lägg ner bloggen? Börja skolan, starta ett riktigt liv, du kommer inte kunna leva på bloggen för evigt.

 • MOE

  Hon är en bitterfitta för att hon jämt är så jävla bitter och klagar på saker och ting hit och dit. Trots att hon är väl medveten om att det är hon djälv som försatt sig i den situation hon är i, har man en stor blogg får man fan ta och tåla saker, eller så skiter man i att blogga.
  Dessutom är jag arg för att hon har stängt ner min favoritblogg. Smart ass. Bara för hon har dålig självinsikt så ska det fan inte gå ut över andra.

 • Gratis

  hahaha öhh sånna små töntar som ”diggar dig” och inte har något liv får väl ta kort på dig och sätta in på ”falsksanning” du har ju satt dig i den sisten, Sluta blogga då äckel???? hahha

 • Sara

  Gud vad hemskt”/ förstår att de måste va jobbigt men håll ut för de kommer ljusare tider. Dom som tycker att du är omogen sejer bara det för att dom inte har varit med om det själva, om dom hade varit med om det så skulle dom inte va så kaxiga längre

 • emma

  lilla vän, ska man leva med glitter och glamour får man tåla sånt. livet som känd är såhär, om du nu ska levnära dig på din blogg i fortsättningen får du nog se till att lära dig det, ärligt?
  är man med i leken får man leken tåla (:

 • Ida

  Det är du själv som väljer: Antingen fortsätter du med ditt bloggande & lägger upp bilder & info om dig själv. Eller så stänger du ner bloggen & ”blir som alla andra” (enligt dig själv dårå). Du har själv valt att ha det såhär. Människor lär aldrig förändras bara för du skriver detta inlägget. Människor gillar att skvallra, du är deras ”objekt” om man säger så, men som sagt så har du valt det själv. Du tjänar pengar på det du gör, då får du räkna med konsekvenserna. Allt kan inte vara positivt. Det gäller allt här i livet. Allt har både positiva & negativa sidor. Du har gjort ditt val, men man forfarande ändra det. Kom ihåg det.

 • Anonym

  idiot dom hade ca 15 000 INTE 50 000 bombare dööö

  -Ok, whatever… Gör ingen större skillnad, för det tar eld i min MSN och telefon i vilket fall när de lämnar ut de uppgifterna.

 • Anonym

  Här var det hackkycklande på hög nivå.. Hon får väl skriva vad hon känner och att hon tycker att det är jobbigt eller..???? Hon är en helt vanligt tjej som tycker att det är jobbigt att 50 000 pers ser hennes telefonnummer bara sådär, är det så jävla konstigt? Skaffa lite perspektiv, människor..suck så jävla inrutade man kan vara..

 • Linnéa Berghäll

  Du blir SÅ ägd! 🙂 And I love it!

 • ...

  men förhelvette paulina, de är ju DU själv som har valt att bli ”känd”. då får du ju tåla allt skvallerbloggar mm. skriver om dig? skyll dig själv 🙂

 • Anonym

  hatar skit.. Förstår verkligen att du nt vill ha personal stuff ute på nätet 😉
  btw har du skitfint på bilden m krille nåt inlägg sen. Du borde ha utan löshår o lugg (:
  harebra.

 • Nathali£ftw

  fy faan vad alla dom här är patetiska… jag gillar din blogg starkt.
  Jag fattar inte att dom kan skylla allt på dig.
  Det är fan dom som är omogna ju !!!
  Så onödigt att kommentera sjuka kommentarer om att det är du som är konstig fast det är dom.
  Get a fucking life ni som kommenterar sjuka saker.
  Om ni inte gillar hennes blogg varför i helvete läser ni den då ?
  OMG förstår mig inte på er !! :O

 • Alexa

  haha, falsksanning är avstängd 😉 Vad hade hon skrivit? ^^

  Jag gillar din blogg och jag fattar vad du måste stå ut med.
  Men å andra sidan säger du själv hur du älskar uppmärksamhet och alla saker kändisskapet för med sig.
  Det du nu nämnt är ju bara en av nackdelarna. Det är bara att välja, för du har satt dig själv i den här sitsen.

 • vendela

  Det är skillnad, dig är det ju ingen som bryr sig om… tragiskt men sant.

 • Max Mirow

  HAHAHAHAAHAAHAHAHHAAHAHAHA FYFAN, Soft mental ålder på 12 paow.. lär dig gå i skolan och sluta vara fucking uppkäftig snorunge. Lev med att dina hemligheter kommer ut om du ska kalla dig själv kändis. Tror du att alla i hollywood anmäler alla jävla paparazzis? Idiot. SANDSLAV.

 • Zandra.

  Alla har rätten till att ha sitt privat liv, det hon inte väljer att skriva ut här på sin blogg ska inte heller komma ut någon annans blogg eller liknande. Tror inte ni skulle uppskatta att någon annan skrev ut privata saker om er på en ”skvallerblogg”, så varför kommer ni med kommentarer som tex ”Det är sånt man får hantera när man är ”känd” Sluta blogga om du inte kan ta kritik! Eller ja, om du inte kan ta SANNINGEN!!”? Helt onödigt, har ni inget vettigt att komma med så tycker jag inte ens att ni ska öppna era käftar. Jag tycker iallafall att du (Paulina) gjorde rätt, privat saker är privat saker. (dvs det du INTE skriver ut här på din blogg.)

 • daniella

  så jävla trött på all babbel, bry er eget varför slösa tid med paow? låt henne va. hennes liv inte eran? och om hon är kändis, vadå får acceptera hur det är med kändislivet? seriöst get a life.. paow jag mena alla läsare ba satt du vet..

 • Anni

  Kommer aldrig läsa denna blogg igen. Fyfan vad pinsam du är. Avundsjuk är ordet!

 • Z

  Ni tänker inte på en sak, det är tack vare alla läsare som bloggare är kända. Några av er kommer med idiotiska kommentarer, ifall ni inte tycker om innehållet av bloggen.. varför fortsätter ni kicka in här då?
  Ifall ni nu tycker att hon är en snorunge, idiot och massa annat.. varför ödsla tid på att kolla in här, varför ödsla tid på att kommentera? Det bevisar bara att ni är jävligt töntiga och no lifers.

  Ett tips, gillar ni inte det ni läser.. sluta läs =)

 • Anonym

  tänk på att du inte ens är hälften så stor som en hollywoodkändis och de får stå ut med SÅÅ mycket mer skit, som inte ens är sant. anmäler de skvallertidningarna? nej, för det kommer alltid upp ny skit. om det är så jobbigt kan du göra en privat blogg där bara vissa får gå in, eller en helt spärrad, där du kan skriva av dig. du gör dig själv offentlig, men kan inte ta konsekvenserna. lilla gumman(ville jag egentligen inte behöva skriva), du är helt förstörd av att inte ha fått någon rutin alls, att inte gå i skolan/jobba. allt ordnar sig inte av att man anmäler. om du slutar blogga kommer inte många att minnas dig efter ett tag, då slipper du det där jobbiga 🙂

 • J

  tänk på att du inte ens är hälften så stor som en hollywoodkändis och de får stå ut med SÅÅ mycket mer skit, som inte ens är sant. anmäler de skvallertidningarna? nej, för det kommer alltid upp ny skit. om det är så jobbigt kan du göra en privat blogg där bara vissa får gå in, eller en helt spärrad, där du kan skriva av dig. du gör dig själv offentlig, men kan inte ta konsekvenserna. lilla gumman(ville jag egentligen inte behöva skriva), du är helt förstörd av att inte ha fått någon rutin alls, att inte gå i skolan/jobba. allt ordnar sig inte av att man anmäler. om du slutar blogga kommer inte många att minnas dig efter ett tag, då slipper du det där jobbiga 🙂

 • Anonym

  Är du dum på riktigt?
  Har du inte räknat med det här?

 • Anonym

  Vi läser inte din blogg, vi vill bara tala om för dig hur jävla dålig du är!! VAFAN du kan ta bort bloggen om du inte vill vara med på internet! Haru givit dig in i leken får du fan leken tåla!!!

  -Muuuuuh. Varför skulle jag? Och vad då ”Vi läser inte din blogg”? DU och dina löss? Eller? Uppenbarligen gör ”Ni” ju det…

 • ♥ MeDinA ♥

  kan vara tråkigt detta med att dem lägger ut ens mobilnr och så vidare.

 • rebecka

  du har själv valt att bli en ofentlig person genom att skaffa dig en blogg. det är baksidan och en skvallerblogg gör inte mycket annat än en skvaller tidning. att ge ut msn och telefon nummer har jag alltid tyckt varit dåligt.

  du måste ändå inse hur mycket fler läsare du har fått pga FS. många visste inte vem du eller dessie va förän det började skrivas mycket om er i den.

 • hmmm

  Men gumman, du har ju valt det här livet själv 😉 Då får man ta smällar. Men du klarar ju uppenbarligen inte av dom, så sluta med det du gör då! Du passar inte i ”branschen” om du inte kan dens baksidor.

  -Exakt, precis lika lite som Obama passar som president om han klagar på att någon publicerar hans mobilnummer. Nu tycker jag han passar utmärkt som president, men jag har väl fel, för jag är tämligen säker på att han skulle föröska stoppa en blogg som spyr ut falska och sanna privata saker.

 • Anonym

  du är ju mer eller mindre en offentlig person, och det är ditt eget val att du har blivit det. inte så jävla svårt att sluta blogga bara, om du gör det är du nog bortglömd inom några månader och slipper allt det här.

  -Du menar att jag blir lika anonym som du? Wow…

 • SWEET KAYLEE

  Vad fan trodde du egentligen när du bloggade dig upp till ”kändisskap” sån en sån här jävla fjortisfitta??? Trodde du att du skulle kunna kasta skit på folk och aldrig få nån skit tillbaka?? HA! Fy fan du är inte nån jävla President, snorunge! Som man bäddar får man ligga , och du är inget undantag!

 • SWEAT KAYLEE

  Vad fan trodde du egentligen när du bloggade dig upp till ”kändisskap” som en sån här jävla fjortisfitta??? Trodde du att du skulle kunna kasta skit på folk och aldrig få nån skit tillbaka?? HA! Fy fan du är inte nån jävla President! Som man bäddar får man ligga , och du är inget undantag! Både du och FS hör hemma i sandlådan. kan man inte ta skit och konsekvenser för den skit man själv ger är man fan inte mogen för att synas i ett ”kändisliv”!

 • stajjny

  Det ska finnas gränser, att lägga ut privata bilder, msn och nummer är bara att gå över gränsen. Det är respektlöst. Man får inte glömma att det faktiskt finns psykiskt störda människor där ute. Visst, kanske en chans på miljonen men hatkommenterar kan ta nya former. Kolla bara på Blondinbella. INGEN ska få sitt privatliv kränkt på det viset.

  Fortsätt att stå på dig!

 • amanda

  du har själv satt dig i denna sits paow. är man med i leken får man leken tåla, visst en viss respekt bör visas från andra människor, men det är inget man kan ta för givet. du själv säger ju att du är ”kändis”, då får du leva med sånt.
  tycker det var överdrivet av dig att anmäla, faktiskt.

 • Maria

  Tycker NI det är ÖVERDRIVET att anmäla ^^
  Även om Paulina har bettet sig dåligt, Så ska inte nån
  lägga upp enns Mobil-Nummer,Msn m.m. Hur skulle
  det ha kännts för er? Och ONDÖIGT att anmäla är
  det inte :/ Och ni är Anonyma -Fegt.
  Jag tror inte att ni skulle våga gå på stan och säga
  det ni säger nu. Så ni är fega …- Och man kan inte bara
  ta bort sitt kändisskap ba såhär: Jag är inte kändis mer.
  Och om hon är Omogen- SÅ OKEJJ. Lägg er inte i.
  Är less på folk som klagar på andra och inte har en ANING
  om hur det egentligen är. Om hon inte går i skolan och pluggar,
  SÅ OKEJJ, Det är hennes val! Det kan inte ni bestämma …
  Det här är vad jag tycker, Tyck vad du tycker.
  Men håll det i hjärnan om det är Elakt.

  Ni som sitter där hemma och Trakasserar folk, Jag säger bara

  Skaffa ett liv ^^

  GO PAOW, GO PAOW!!

 • josefine

  jag kan hålla med dig delvis, men du har själv valt att leva det här livet. rykten , skvallerbloggar osv är sånt man får leva med om du ska fortsätta blogga. om du inte vill ha det så är det nog dax att lägga ner bloggen. men jag håller med en där uppe , det borde finnas gränser. att lägga upp ens nummer är att gå över gränsen & det är jäkligt omoget & respektlöst.

  men tänk lite , du har själv hängt ut en del personer i bloggen , som t.ex. dessie, sagt att hennes mamma lever på soc , och att hon fick pengar & mat av din pappa osv. men ingen anmälde dig för det ?

  och som sagt , du har själv valt att leva det här.
  som man bäddar får man ligga.

  men anyway , det är awesume att du står på dig & inte tar någon skit iallfall 🙂

 • Nu lämnar vi dig Paow

  hahaha ditt liv som bloggare är kört nu, för helt ärligt så tycker ingen om dig längre. Och du har rätt, jag slutar läsa din blogg nu. byebye, tack för den bra tiden man fick av dig. Det är SÅ borta nu.

 • Emmha

  Är du dum på riktigt??
  Tror du att alla kändisar vill vara med i skvaller tidningar? Få sitt privat liv uthängt och granskat??
  Det hör till din dumma *****!! Sluta blogga om du inte pallar trycket…

  -Vem är det som är dum? Dagens eko.

 • lina

  men snälla paow. DU KALLAR DIG SJÄLV KÄND! du tror inte att ” kändisar ” får ta sånt. Omoget av dig. Jag menar alla andra”kändisar” går ju inte direkt runt och anmäler alla skvallertidningar…. O M G. sluta blogga om du inte vill att folk ska veta saker om ditt liv då :S

 • Anonym

  Men grejen är att kändisar, dom riktiga som man ser i tv får inte sitt nummer utlaggt 24/7 utan det är ju bara falsksanning som har så äckligt dålig stil. Jag tror inte hon själv skulle bli så glad om någon la ut hennes nummer 🙂 Ni är sånna äckiga mobbare och alldeles för omogna för att röra er i internetkretsar..kom tillbaka om några år 🙂

 • Anonym

  haha fan va omoget å anmäla du får ta konsekvenserna om du ska lådsas va en bra bloggare.Falsksanning.blogg.se va mycke bättre än din blogg!!!!

 • Anonym

  Men du är ju kändis eller hur? Du har valt det. Vi är inte kändisar, så vi lär inte vara med om detta, men ta konsekvenserna ! Trodde du att kändisskapet skulle vara frid & fröjd? trodde du verkligen det?

 • Anonym

  skyll dej själv, hej! 🙂

 • billiondollarbaby

  Vi kan byta, för jag hade seriöst gett fan i vilket! Jag är nog den perfekta skandaldrottningen. Seriöst, vad är du? 15? 16?
  Lev livet ungjävel!
  Du borde gå en skola i hur man skiter i vad andra tycker. Är killen på festen snygg, ja så strula med honom då? Om du så vill, knulla med honom också. Skulle folk nu lägga upp detta på internet och bry sig om det.. ja då säger det ju bara mer om dem än om dig. Då är de typiska svenska brudar (för brudar är alltid värst när det gäller sånt) som gärna hade velat få till det och gärna hade velat supa sig full varenda helg, men de är så jävla töntiga att de inte kan medge det.

  Folk borde stå mer för sina behov och önskemål,
  folk borde vara lite mer som mig helt enkelt.

 • Erik

  Haha är ni dumma i huvudet eller? Ni som säger ”Du får stå för ditt kast, du är känd och sådant kommer med kändislivet”. Ja men om det nu finns en lösning och om det nu går att anmäla bloggen så gör man ju det. Tror ni inte Britney Spears assistenter och managers anmäler folk varje dag eller!

 • Josefin

  Du får väl helt enkelt inse att det är sånt som skvaller som du får på köpetav kändiskapet, lägg ner bloggen om du nu inte pallar trycket. Det är du själv som valt det här livet

 • Anonym

  Du får väll skylla dig själv om du fläkar ut ditt liv på internet för att du tror att ska bli känd? och slippa gå i skolan o jobba? ditt lilla pucko det är du som lägger ut högst privata bilder på dig själv, ditt fullständiga namn, vart du bor, vad du ska göra under dagen o vart du ska vara, vad fan tror du egentligen? Vakna upp ur din rosa dröm o ta tag i ditt liv! Nej, du kommer aldrig bli nån kändis lilla vän! Folk som läser din blogg är 12 år, hur ska de göra dig känd? Vi andra som är äldre läser den av samma anledning som vi läser kissies o dessies blogg-Ni är patetiska o pinsamma! Vi vill ha oss ett gott skratt! HA-Ha-Ha! Så! Det är allt du bidrar med i denna värd, att roa oss som inte är lika blåsta som dig! Tack så mycket! =)

  -Kul att kunna glädja dig!

 • Anonym

  Men är det inte det du vill ha?
  Uppmärksamhet…

 • Emma

  Om du nu är ”känd” som du nu kallar dig, så får du faktiskt stå ut eller lägga ner din blogg! Tror du att riktiga kändisar som typ Agnes eller Robyn polisanmäler varenda skvallertidning som de är med i? Eller bloggmänniskorna Kissie o Amir?
  WAKE UP!! Världen är såhär! Lev med det eller lägg ner din patetiska blogg, som ändå inte innehåller ngt av värde.. och nej, jag läser den inte.. läst igenom det senaste för att bilda mig en uppfattning om din blogg.. o helt ärligt: Du kan lika gärna lägga ner!!

 • Marre

  Du vill vara känd, right? Du påstår själv att du är känd och det är det här som kändisskapet går ut på. Du kanske ska lägga ner bloggen, styra upp ditt liv – börja i skolan. Bli en vettig människa igen, för du leker mogen på bloggen, men du är inte det minsta mogen. Du har dubbelmoral som inte ens är att tala om.

 • Dessan

  Du är känd = folk kommer vilja gräva upp hemligheter om dig. Kommer inte FS göra det, kommer någon annan. Alla skvallertidningar i butiker om kändisarna i Hollywood, samma sak. Antingen står du ut med att du får ditt privatliv blottat då och då, om än mot din vilja, eller sluta blogga.

  Sen till något helt off-topic: du är väldigt söt i din nya frisyr. Mycket snyggare än innan.

 • Pelle

  Det är helt otroligt vad uselt insatta dina läsare är. De sitter och jämför en tidning, som har utgivningsbevis och skyddas av tryckfrihetslagstiftningen, med pissbloggen Falsksanning.

  Det är enligt svensk lag förbjudet att publicera personuppgifter på nätet (t.ex. är telefonnummer en personuppgift, likväl som bilder etc. är det om man kan identifiera vem som är på bilden). Om du däremot har ett utgivningstillstånd så får du göra det. Falsksanning har inget sådant tillstånd. De bröt mot lagen. De har skrivit så sanslöst mycket skit i månader om olika bloggkändisar att det är ett under att de inte stängts tidigare.

  Tidningar får inte heller skriva vad de vill och hur de vill och det gäller även skvallertidningar, det är en spridd missuppfattning och för inte så länge sedan så fick t.ex. Expressen på käften för skrivit skit om Michael Persbrandt.

  Och Paow, du som har en så härlig blogg, ska inte behöva ta drivor med skit. Stå på dig. Vakta din vassa tunga/penna/tangentbord – den får dig att snubbla ibland!

  Stå på dig!

 • Emmy

  Gud va tråkigt paulina… jag kan inte ens tänka hur de känns! Svara inte på privata frågor från några nyfikna fjårtisar, svara bara på lämpliga frågor? Dom du vill svara på. De är fittig stil av dom att göra så, du är ju bara människa.. ;/

 • anna

  Läste nyss en kommentar där de stod ungefär ” de är så & va känd sluta blogga annars” typ något sånt i den stilen .
  MEN varför ska Paow sluta blogga ? Hon har inte precis valt att 50.000 pers ska läsa precis. Sen dessutom kan hon inte hjälpa att så många vill va som henne , herregud ! Kan paow inte bara få må lite dåligt ibland & får skriva av sig ?
  Hon har ju så jävla rätt i detta inlägg .
  & ni som stör sig på henne , tycker hon är ful , fjortis & helt enkelt en IDIOT VARFÖR LÄSER NI HENNES BLOGG , tycker då de är ni är IDIOTER ! 🙂

  U go Paow 😉

 • Anonym

  men gör rätt istället så står inget om dig på skvallerbloggar

 • jennie

  Hej Paulina. Jag förstår faktiskt inte hur du står ut med detta? och varför folk lägger ned så jävla mycket energi bara för att sabba för dig. Jag ögnade igenom kommentarerna och jag förstår inte hur elaka dagens ungdomar kan vara. Visst, både du, jag och resten av dina läsare är medvetna om att du inte är en ängel i alla lägen. Men du försöker att förbättra dig, och jag tycker att du verkligen lyckas! du är på rätt väg. Och bara för att du börjar mogna så betyder det inte att du ska ändra dig som person helt och hållet som tydligen de flesta verkar tycka att du ska.

  Vissa bloggar som Kissie och Dessies läser jag ibland för att jag har fastnat för provisationen, men din blogg läser jag för att jag tycker att den är intressant. Det händer något , den utvecklas. Ta inte åt dig av all skit som skrivs. Och jag tror inte att de som är elaka är avundsjuka på dig, jag tror bara att de är så besatta av att vara elaka så att du drabbas.

  Jag som person är egentligen inte lik dig någonstans. Men när du skriver om dina problem så känner jag empati. Jag blir ledsen för din skull. Så skit nu i alla subbor där ute som är ute efter att förstöra och lyssna på oss som faktiskt har något någorlunda vettigt att komma med 🙂

 • L

  man fattar inte ETT ord av vad du skrev i detta inlägg. det är helt osammanhängande. kom igen Paow lär dig meningsuppbyggnad om du ska skriva texter som tiotusentals personer läser varje dag. (kanske borde börja i skolan igen?) detta är pinsamt.

 • victoria

  var bara tvungen att kommentera när jag läste detta inlägg…
  jag håller med dig till viss del! såklart att jag också inte skulle viljan att någon la ut mitt nummer, msn och skrev saker om mig, som jag själv inte ville på internet. men när man blir ”känd” så får man ju också ta med det i beräkningen att det är sånt som händer – att golk är ute efter en hela tiden, 24/7, osv.
  Men tycker absolut att du ska stå på dig, det har du helt rätt i!

 • Olivia

  Tänk på att det finns vi som bryr oss om dig paow. De andra kanske inte är avensjuka som ni uttrycker, men de har dålig självkänsla. Jag vill att alla ska ha bra självkänsla men så är det inte,tyvärr. Vi tycker iallafall om dig och din blogg.
  Kanske inte allt du gör, men i princip. Ha det bra. Ta ingen skit!

 • Olivia

  Skyll dig själv då lilla bitch!

 • Caroline

  Det skulle faktiskt inte vara ett dugg kul, bara jobbigt och kränkande. Dock är det en del av ”kändislivet”. Men synd att kändisar/”kändisar” får stå ut med sånt. MEn som jag skrev i ett annat inlägg så finns det ju en lag om att man inte får publicera vad som helst om andra personer utan deras medgivande. Så det är ju bara att anmäla dem om du tycker att de publicerar sånt som inte får komma ut 🙂 Det gör man ju faktiskt helt rätt i 🙂

 • Stephanie

  Så är det när man är känd. Jag menar du ska vara glad som bor i svergie. Hade du bott i USA hade det varit värre men där hade du nog inte blivit känd för det finns så många fler bättre där. Så var glad för att du bor i svergies kändisskap istället för där eller någon annanstans

 • N

  Men ta det lugnt, du e inte britney spears eller nåt, om du klagar ska du kanske tänka på hur de riktiga kändisarna har det… så säger de att brittan e galen -.-

 • Anonym

  hahah skyll dig själv

 • Johanna

  Jag förstår dig:) Skulle heller inte vilja att massa främlingar läste om mitt privatliv, som jag inte skulle vilja att någon annan fick reda på.

 • pernilla

  om du tkr de e jobbigt, varför bloggar du då ?
  Du kan alltid sluta, inte för att jag vill de.
  Men , är man med i leken , får man leken tåla 😉

 • Anonym

  Tror du hamlat gaaaaaaanska jävla snett i livet, ärligt talat lilla gumman. Var nog inte ens menningen att du skulle ha en kändisblogg, detta är ju ingenting för dig?! du är så feg och omogen så de skriker om de, och så känslig av dig så de fan sorgligt, du kan ju knappast ta någon skit alls. Visst alla elaka kommentarer varje dag, men de är ju förfan ingenting… allt hör hemma i kändisskapet, om du tycker de jobbigt som du nu gör, så är de tvyärr bara att acceptera. Till ex som dessie och kissie och dem, vad har dem för jävla bra ryckte, inte de bästa i sverige ellerhur? Men de lever vidare som alla andra för det, EFTERSOM DEM ÄR SÅ ÄCKLIGT JÄVLA MYCKET STARKARE ÄN DIG! Så fort du får ett dåligt ryckte så faller du ihop. jävla vekling. Så låtsas du verkligen vara någon tuffare och kaxigare, så du försöker framstå i bloggen, men de lyser tyvärr rakt igenom dig vad du igentligen är för jävla falska äckel människa. en osäker liten fjortis, som betéer sig som hon vore född igår är ju liten snabb kortfattning om dig själv. Tyckte faktiskt hyffsad mycket om dig i början, sen har du skjunkigt så äckligt lågt i mina ögon. Till och med lilla söta dessie ligger långt före dig, hon kan ju iaf spela runt och skämta till allt i bloggen även när hon säkert överdriver väldigt mycket så är hon iaf ingen äcklig person som hänger ut sina föredetta bästa vänner BARA för de råka ge en dåligare ryckte… så jävla sorglig är du. btw så har du verkligen den tråkigaste bloggen av alla, syns ju bara på statistiken… du kommer säkert ta bort denna kommentaren direkt, så feg som du är. om du kommit så här långt har du iaf läst igenom de hela och de är ju bra så kan du se dig själv ifrån en annan synvinkel iaf som halva fucking sverige faktiskt gör.

  -Jo, jag är riktigt feg. Buhä.

 • lea

  hade du varit smart och mogen hade inget hänt. hoppas du lärt dig något nu 🙂

 • Emma

  du har ju grävt din egen grav flicka lilla!

 • Anonym

  är ni helt dum i huvudet? Hon kanske inte ville bli ”kändis” från första början när hon började blogga. men bara för att hon är bättre än är små random bloggare så blev hon det och bara för att hon är storbloggare ska väll inte hennes privatliv skickas runt på internet så att andra kan läsa det. Visa fan lite respekt för andra människors privatliv! Go paow, du är bäst! 🙂

 • Alexxa

  VEM VAR FALSK SANNING? NÅGON SOM VET? ;D

 • emelie

  men du är ju så jävla efterbliven, du får väl förfan sluta blogga då eller skaffa en ny mindre blogg och bli anonym om du inte kan ta sanning om dig själv! du är den som kallar folk för neger och det har varit ett skällsord i så många hundra år! du borde fan ha stryk, du tar inlägg av annat folk och blir förvånad om folk blir arga. Falsksanning skriver bara om era jävla missar, din tönt. SKAFFA ETT LIV FÖR HELVETE!

 • Louise

  Folk kommenterar ”så går det när man har en kändis blogg, du får skylla dig själv bla bla bla”, Men vem som helst hade gjort som du om dem hade varit i det läget. Visst man kan ha en skvaller blogg, men man borde kunna visa lite respekt mot en 16 årig tjej som delar med sig av så mycket och får flera tusentals människor att ha något att göra på dagarna, tänk liksom? Hade inte din blogg funnits hade inte falsksanning haft något att skriva om. Folk läser falsksanning för att läsa skvaller om DIG. Alltså, du har en stor blogg, folk läser din blogg av en anledning, folk som inte tycker att din blogg är bra kan ju helt enkelt bara sluta läsa, svårare än så är det inte. Fast folk i detta landet verkar ha svårt för att glädjas åt andras framgång. Sen behöver ju inte alla älska dig, men har man någon åsikt om dig/din blogg/din inlägg så kan man ju framföra dom med vettiga argument och inte ”skyll dig själv din lilla bitch”, det visar ju bara hur mogen den personen som skrev det är. Gör det du tycker känns rätt Paow!

 • elin

  Är du med i leken så får du fan leken tåla också!

  Du är känd, du har sagt det sälv och då behandlar vi dig så också. Om du är så jävla less på att dina hemligheter kommer upp till ytan, dina vänner bedrar dig, dina felsteg syns på internet och varenda litet misstag du gör blir uppmärksammat så lägg ner bloggen då och kryp in i det hål som vi normala människor bor i där vi får leva vårat liv utan att någonska luska ut vad vi egentligen gör.
  Du får faktist skylla dig själv.
  Pallar du inte trycket av det kändsiskap du fått så lägg då ner det.

 • Anonym

  Även om jag själv läser falsksanning i bland så tycker jag ändå att en ”känd” person inte ska behöva ta vilken skit so helst. Även riktiga kändisar anmäler och har ditt nummer lagts ut så är det riktigt dåligt! Go Paow! 🙂

 • Anonym

  så omoget av dig, du kommer bli hatad av många nu! dessutom tar det en vecka innan vi har en ny skvallerblogg liksom

 • agnes

  jag skulle inte va glad, det skulle nog vara rätt jobbigt. Att typ inte kunna gå på stan och vara ifred. att hela tiden tänka på att inte göra bort sig. Jag gör bort mig hela tiden, haha, skulle inte klara att det stod på internet varje liten grej jag gör! stå på dig!

 • Anonym

  dude! we all love ya!

 • Anonym

  Kanske nån borde polisanmäla dig istället. Rasistjävel!

 • julia

  kan förstå dej, lite synd ändå för det va en bra blogg..
  /http://tviiliing.blogg.se

 • falskablondiner.blogg.se

  NU SKVALLERBLOGG SOM TAR ÖVER EFTER FALSKSANNING!!! IN OCH LÄS 🙂 NU KOMMER INGA MOBILNUMMER ATT LADDAS UPP, EFTERSOM MAN TYDLIGEN DÅ BLIR POLISANMÄLD OCH AVSTÄNGD, OCH VI MÅSTE BEVARA VÅRA KÄRA SKVALLERBLOGGAR :):):)

 • Anonym

  omogen är ju det sista man kan säga om dig, jävligt moget vare ju seriöst!
  du har ju så jävla rätt.

  till er som säger att hon ska lägga ner bloggen osv. : hon ska ju inte behöva lägga ner sin blogg hon älskar och jobbar mkt med bara för att hon anmälde en annan blogg pågrund av skitsnack?

  ha ha.

 • Tornevall

  Det hade dock varit rätt intressant här att få reda på vad lagen säger om bloggare, huruvida de kan klassas som offentliga personer eller ej. För är man det, bör man nog inte klaga så mycket. Man har ju själv valt livet.

 • Linn - säljer svarta UGG Australia Cardy på Tradera. St.36

  Säljer mina HELT NYA UGG Australia Cardy Black på Tradera. Köpte fel storlek (36) och det är nu försent att byta dem. Vill du ha säsongens SNYGGASTE och SKÖNASTE UGGs till ett mycket BILLIGARE PRIS än hos exempelvis Brandos.se, (där nypriset ligger på 1799kr), så rekommenderar jag dig att KIKA IN MIN ANNONS! Skadar ju inte att kika iaf… 🙂

  http://www.tradera.com/Helt-nya-Ugg-Australia-Classic-Cardy-Black-St-36-US-5–auktion_100957951

 • Anonym

  älskar din blogg! bry dej inte om vad andra tycker, den e bra som den är!

 • Madde

  Faktiskt, alltså.. De som kommenterar negativa saker här egentligen är tragiska. Du har inte provocerat någon, du är förmodligen dig själv.. Ska man behöva ta skit för det?

  Står inte på någons sida direkt i bloggvärlden, och jag har själv följt falsksanning. Men efter att ha hört dina åsikter (vilket man ändå kunde ana, ingen vill bli sviken av sina kompisar och bli skvalleroffer) så ändrar jag uppfattning om det hela.

  Sånna som säger ”Jävla fitta, gå till skolan och skaffa dig ett liv” som jag har sett några kommentera.. Varför ska de gå in och kommentera om det påverkar de negativt? Ska man behöva banka respekt i deras huvuden? De tror att de gör rätt men de gör fel. Oavsett om man gillar dig eller inte ska man visa respekt och försöka sätta sig i din situation. Om man har så tråkigt att man går runt och läser bloggar dag ut och dag in så kanske man borde ”skaffa sig ett liv” trots allt. Som andra påstår att bloggare ska göra. Nu blev detta ett långt inlägg och jag vet att du aldrig kommer läsa det. Men ändå. Kände för att skriva lite (mycket haha).

 • johanna

  Äckliga gubbar & männsikor med skadan cp i huvudet.
  Men att ta åt sig åt människorna med skadan cp i huvudet är inge man ska göra.
  Jag har följt din blogg den senaste månaden, och det du skriver är det lite vett i.
  Att ens privata liv ska andvändas av andra? sjukt..

 • Louise kullman & daniela lindmark

  Och va det inte du som skrev för ett tag sedan att falsksanning var din favoritblogg? Eller det var kanske bara när hon skrev skit om andra ?
  Folk som skriver att du e stark och sånt skit har ju verkligen ingen aning om vad dom snackar om. Du visar bara nu hur otroligt svag du är genom att anmäla hennes blogg så fort det läcker ut lite skit om dig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *