Vi hörs snart

Nu ska jag till Jensen södra, möta upp Annie och senare dra och jobba. När jag kommer hem ska jag skriva ett inlägg angående min skolgång o.s.v. Är inte så misslyckad när det gäller den delen som vissa av er verkar tro. Jag skulle inte kalla mig själv misslyckad för att jag ville ta ett års paus. Jag har gått i skolan och lärt mig saker, jag har bara inte engagerat mig i läxor o.s.v. Aja whatever, vi hörs på Vivo!

Bild 74Bild 75

Posted in: Livsstil

You might also like

Caroline Roxy - Mixin it up Sandra Lindahl - Vill ha väldigt gärna Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sandra Lindahl - Skräcködel-sminkningen Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Caroline Roxy - My 14K Rosegold Roxy x V-moda headphones

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *