Höj ljudet – ett tips 🙂

Posted in: Livsstil
Kommentarer (74)
 • Elvira

  Pepp på dig, du är söt ändå 🙂

 • Alexandra

  Tjenna, rätt ska va rätt 🙂 Vad e det för fel med tandställning egentligen? been there done that.. får mycket finare tänder än vad dom har som klagar. 🙂 Bara charmigt med en glugg. Allt är unikt!

  Ha en bra dag!

 • emma

  Du borde prata närmare micken för det är rätt dåligt ljud :/
  Inge illa menad men så du vet 🙂

  Tävling i bloggen 🙂
  vinn ett armband från cocoo.se

  mvh
  emma

 • Just Another Crazy Blonde - With Just Another Stupid Blog

  Jag hittade en artikel på systebolaget.se.

  Som läsare och ”vuxen” blir jag orolig för dig och dina alkoholvanor när du bara är barnet än så länge. Din kropp är inte utvecklad att klara av gifter som alkohol i så ung ålder

  ————————————————————————-

  Varning på stan!

  Unga flickor dricker alltmer. De riskerar inte bara sin fysiska utveckling. Olycksfall, våldtäkt, rån och psykiska problem hör intimt ihop med alkoholkonsumtion.

  Alkoholkonsumtionen i Sverige har stigit. Tyvärr gäller det även ungdomar. Sjukhusen får ta emot fler alkoholförgiftade unga än tidigare. På Maria Ungdom i Stockholm har dessutom andelen tjejer ökat från 30 till 50 procent de senaste åren. Paula Liljeberg, överläkare på Maria Ungdom, är oroad för att tjejernas fysiska utveckling påverkas.

  – Upp till 14-15 års ålder sker en otrolig utveckling av flickors komplicerade hormonsystem, som alkoholen stör.

  Att yngre tjejer dricker är ett nytt fenomen. Därför vet vi inte exakt hur hormonsystemen påverkas.

  – Däremot vet vi att alkohol påverkar lusten och hämningslösheten. Vilket gör att man kanske har sex tidigare, och riskerar att dra på sig könssjukdomar som i sin tur kan leda till sterilitet.

  Unga mer känsliga
  Ungdomar är överlag känsligare för alkohol än vuxna. Olika organ är inte färdigutvecklade. Hit hör levern, som har svårt att bryta ner alkoholen. Dessutom saknar hjärnan de skyddssystem som finns hos vuxna.

  – Hjärnan har inte utvecklat de skyddsceller som ska förhindra alkohol och andra droger från att tränga in.

  Koren Zailckas är en amerikansk tjej som nyligen skrivit boken Packad – en tonårsalkis memoarer (Bra Böcker).
  I dag är hon i 25-årsåldern och lever nykter efter att ha festat i många år. I sina rus har hon råkat ut för allt från blackouter till att ha somnat i sina egna spyor. Hon har blivit utdömd av både kompisar och deras föräldrar.

  Koren tar även upp att det varierat en hel del hur mycket hon har kunnat dricka vid olika tillfällen och vilken effekt alkoholen har haft på henne.

  – Det har med hormoncykeln att göra, förklarar Paula Liljeberg. Som kvinnor går vårt liv i månadscykler. Även om vi inte dricker varierar vårt stämningsläge och vår förmåga att kontrollera oss. Självklart förvärras det av alkohol.

  Unga tjejer mer utsatta
  Paula Liljeberg känner igen den bild Koren Zailckas målar upp – omgivningen är mindre tolerant mot tjejers drickande än mot killars. Flickor som blir för fulla kan därför få en väldig skamkänsla efteråt. Inte minst som det som hänt numera ofta är filmat med mobilkamera och kan läggas ut på nätet.

  – Några går hem och skär sig, andra får ätstörningar. Man är ju ändå bara en värdelös hora.
  Paula Liljeberg har sett flera exempel på att livet tagit sig en oönskad riktning för en del flickor. De har fått problem i skolan och sökt sig till nya gäng, med andra normer för vad som är rätt och fel.
  Det kan innebära starten på en resa nedåt mot riktigt missbruk.

  Alkohol = självförtroende?
  Koren Zailckas började dricka som 14-åring därför att hon var blyg och kände sig rädd. Alkoholen verkade vara en genväg till självförtroende, killar och vänner. Tio år senare upptäckte hon att drickandet snarare fått henne att stanna i utvecklingen. Att hon fuskat sig fram genom att ta till alkohol när hon känt sig osäker.

  Även om man tycker att tonåren är jobbiga är de erfarenheter vi gör under den här tiden viktiga. Det handlar om att lära sig balansera mellan rätt och fel och att skaffa värderingar, menar Paula Liljeberg.

  – Bästisen kanske sviker för att hon skaffat en kille. Man sitter ensam en fredagskväll och ingen ringer. Man kanske har sex för första gången, och efteråt när man är jättekär så garvar killen bara åt en. Allt det här jobbiga sker under de här åren. Och utan dessa viktiga erfarenheter kommer du ut som en ”ofärdig” vuxen.

  Bra att hålla ihop
  Men det kanske allvarligaste med att fler unga tjejer dricker är vad som händer under ruset. Många råkar illa ut redan vid första fyllan. Antalet berusade tjejer som blir våldtagna har ökat.

  – Det farligaste som kan hända är att du hamnar utanför ditt gäng. Man kanske är tillsammans på en fest bland folk man inte känner, och när gänget drar vidare blir man ensam kvar. Det är ofta i den situationen gruppvåldtäkterna sker.

  Det finns också en risk att den som är full råkar ut för andra tråkigheter. Olyckor är vanliga, liksom att man blir kränkt och kallad för saker som kan vara svåra att glömma. Rånen har också blivit fler, och även här är riskerna större för den som är ensam.

  – Mitt bästa råd till tjejer är: Håll ihop! Kom och gå tillsammans!

  Text: Fredrik Borneskans
  Illustration: Greta Edlund

  http://www.systembolaget.se

  Ps – du är söt när du är dig själv. Inte när du svär och säger fi**a. Det passar inte alls att komma från din mun 🙁

 • L I S A

  haha, fett skön! söt ändå 😀 varför går du inte i skolan btw?

 • Yonna

  Nej vad synd, det är ju din glugg som ger dig mest charm i ditt utseende!!

  Fan också, inte ta bort den 😛

 • jagecp

  tycker om dina videobloggar för att du inte är lika patetisk som vissa andra (amandavardet host) sätt aldrig på dig rosa läppstift igen!

 • Viktor

  Vilken snygg tjej du är 🙂

 • FannyKarlssons.blogg.se

  Tack gode Gud för du ska fixa till dina tänder! Dom ser för jävliga ut!

  -Kan tänkas, men ser man ut som du kanske man skulle akta sin tunga lite…

 • Anonym

  städa själv då

 • Caroline

  Du har inte funderat på att du har helt fel jeans eller helt fel storlek? Eller så är det dina kroppsdelar som sitter fel… Jeans skär inte alls in!

 • agnest

  Tycker inte du skall ha tanställning. Gulligt med glugg! Och jävla idioter som säger annat. Puss sötnos!

 • Anonym

  ja tycker de är gulligt med din glugg 😀 Den är liksom du 😉

 • malin

  haha, du är så underbar

 • Anonym

  http://liinababy.blogg.se , sjukt snygg & ärlig !
  Blonde Barbie Baby !
  Drop a comment

 • åsna

  hellooooo, skaffa ett liv.. halv-idiot!

 • jessica

  Min pappas sambo är också så, att hon är hemma hela dagarna och städar aldrig. Förstår precis vad du menar det ser ut som ett bombnedslag hemma hoss honom!
  Superbra blogg!

 • Anonym

  Du är så enormt söt, och din röst är skitsexig 😀

 • nelluuw

  ”Han har en fru som aldrig städar…”Så det är BARA tjejer som kan städa?Kan inte din pappa städa,eller kan inte du städa själv?

 • sofia

  gluggen hör ju till ditt utseende, skulle inte vara samma paow om du gjorde nåt åt den. det är bara gulligt och personligt! 😀

 • LORRAINE

  Du ser utrolig nydelig ut Paulina, og ikke minst voksen ut! Du er seksten år gammel (?) og ser minst ut som om du skulle vært nitten! Det mener jeg virkelig, så you go girl! Jeg har fulgt din blogg nå siden du startet på paulinadanielsson.blogg.se og jeg merker hvor mye du har vokst fra den gang du startet der. Du har modnet og virkelig blitt en flott tenåring, ihvertfall gjennom slik du fremstiller deg selv her på din blogg. Du har enda den sexy looken over deg og du passer den virkelig, men du er ikke den type fjortisjenten som bruker for små klær og skal starte trender hele forbanna tiden, du virker ordentlig, men fortsatt het, om du forstår hva jeg mener.

  Jeg fyller selv atten år i år og er eldre enn deg, men jeg ser på deg som om du skulle vært på min alder og beundrer virkelig måten du fremtstiller deg selv på. Stå på, we love you. Kisses, Lorraine H i Norge. ;*

 • micaela

  NEJ! Inte tandställning! Gluggen är ju du, Paulina. Det finns tom. en modell som har glugg och hon är nästan lika söt som du. Haha, önskar att man hade ditt utseende…

 • Fia

  Du ska absolut inte ta åt dig för att dom gör som dom gör.
  Jag tycker faktiskt att du är fin.
  Man ska inte ta åt sig skit snack. De som har problem med ditt useende kan ju bara slänga sig. För de kan ju själva stå för sig. Isället för att bry sig om hur andra ser ut.
  Ha en bra dag Paow (:

 • Lina

  Har någon ens klagat på din glugg eller tar du bara åt dig i förebyggande syfte?:)

 • Baby

  Du är inte ensam om att ha en garageöppning me too 🙁 It sucks!

 • Amanda

  Nej Ta inte bort Gluggen!!
  Jag har också glugg , men jag är stolt över den.
  Det är fint med det och ta inte åt dig utav vad folk säger.
  Du e skit fin som duu är.
  Ta inte bort den, du kommer säkert ångra dig..

 • amanda

  hahah jag tkr oxå att det skär in! så jävla obehagligt!

 • signe

  Men städar aldrig din pappa? :O
  Menar inget illa men liksom du sa det på ett sätt som lät som att det är självklart att bara ”frun” ska städa?
  🙂

 • sandra

  haha du är så skööön!

 • felicia

  Tycker du passar jävligt bra i rött läppstift
  och din glugg (eller vad det heter) är jätte gullig
  ba för jag tycker det är gulligt med glugg (a)

  ofta du tycker jeans är obekväma tycker det är jätte skönt med jeans
  när man tänker efter lite ser man ju typ aldrig dig med jeans ;o

  hoppas allt går bra med ”tänderna”

  puss :*

 • Jannica

  Herregud! Varför klagar ni på en bruds tänder? Haha, no life? 🙂 Paulina, jag och många andra tycker inte att du ska fixa din lugg. Det är lixom ditt kännetecken. Du har haft den så länge att man börjar digga den totalt! Ni andra idioter som klagar på en liten glugg kan ta och stoppa upp en toalettrulle i erat rövhål 😀

  Puss!

 • matilda gull:D

  paow du är fan min förebild, haha jag diggar dig som faaan! skaffa inte tandställning pleaase;o din glugg gör dig speciell och du passar sjukt bra i det faktist, jag har oxå det och jag vet att ibland hatar man den, men du borde verkligen inte göra det! den är sjukt gullig, promise!
  folk tycker att du och jag är lika, blir typ glad när dom säger det, tar det lätt som en komplimang, du är sjukt vacker 😀

 • R

  alltså vissa är baa helt sepe i huvudet, men du är grym!

 • s

  din glugg är ju sjukt söt!

 • Emelie

  Jag har också glugg lalalalalalalalala

 • Anonym

  tycker de e hur gullit som helst med glugg så vrf klaga 😀

 • olivia

  hihi vad söt du är! 🙂

 • Anna

  Folk ska verkligen inte klaga. En söt glugg mellan tänderna är verkligen charmigt, det är nästan så att jag tycker du ska strunta i tandställningen och ha kvar gluggen, för det visar både personlighet och charmighet. I just love it!
  Det är ju iofs bara min åsikt, du kanske ha en annan. Men så du vet så är den sjukt gullig!
  Och inte nog med gluggen mellan tänderna, din röst är helt fantastisk. Lite heshet är sjukt fint!
  Jag rådiggar dig bruden! You go girl!

 • Anna

  Människor som klagar på din glugg har bara dåligt självförtroende, annars behöver man inte hacka ner på någon annan. Så skit i dem!
  Och om rött läppstift är vågat? Njae inte höst direkt eftersom det är rött läppstift som är modefärgen på läpparna denna höst.
  Ha det underbart!

 • jag

  usch, jag har asfula tänder 😮 gula och överbett. men dina tänder är så söta med en glugg där tycker jag (:

 • Sanna [ En blogg om lite vad som helst ]

  vart har du köpt tröjan du har på dig? 🙂
  sjukt söt!

 • Sandra

  En bitchig paow 🙂 Mee like! Du är så otroligt jävla BRA!!!!

 • Roxina

  FRÅGESTUND PÅ BLOGGEN 😀

 • Nathalié

  Jag tycker din ”garageöppning” är jävligt söt 😀

 • Emma

  Du är jätte söt ju! Ser inte alls för jävlig ut! 🙂 Och skit i alla som klagar på din glugg, dom har väll inget annat för sig? idioter!
  Fortsätt som du gör, du är jätte söt och duktig! 😀
  kram på dig!

 • e

  haha när du kastar skon 😀

 • Anonym

  haha oj, vilken bitchfjortis du var idag!

 • anela

  Like it 😀 haha
  Har själv haft en rejäl glugg men om du heelst vill har bort den
  så kan du be tandläkaren att lägga plast emellan det har jag gjort och
  det blev jättee bra! kolla resultatet på bloggen!
  Tror inte tandställning rättar till problemet hihi men men .. 😀
  Lycka till!

 • ELin

  jätte söt glugg passar dig bra och du är jätte fin osv. haha men det är inte det jag la märkte till just i video inlägget utan att du säger att: ”min pappa har en fru som aldrig städar” är han så invalid att han inte kan städa efter sig? skaffa städerska i sånna fall!

 • daniella

  haha du är så charmig <3

 • anna

  vill bara säga att jag alltid velat haft en glugg mellan tänderna! så jäkla gulligt och det ger verkligen ett personligt utseende! så ingen tandställning för dig om jag fick bestämma!
  hur jäkla vacker r inte den här bruden ; http://shop.hm.com/se/shoppingwindow?dept=DAM_UND_BHTOP&shoptype=S
  tredje tjejen! 😉

 • Ebba

  nej ha kvar din glugg den e assöt juu :O

 • Anonym

  Inget fel med din glugg, du e typ världens sötaste! 🙂

 • Emma

  Paow! LÄS HELA ! 😀 Snälla..

  Paow, skit i va människor säger. Jag tycker du är hur fin och vacker som helst, jag tycker du är den finaste av alla storbloggare och jag tycker du ska stå på dig. skit i andra liksom, du har fans som älskar dig för den du är och dom tycker att du är hur vacker som helst. Jag tycker du är super gorgeous och det står jag för. Din glugg? Wth, garageparkering? Va fan, seriöst? Din glugg är ju hur jävla charmig som helst! Lät lite fel men va fan, du passar i tamme fan allting, spela roll hur du klär dig, om du klär dig i 70-tals kläder så passar du i de. Jag tycker det ialla fall.

  Jag diggar din blogg fett mycket och jag vill bara att du ska veta de 🙂

  Puss
  EmmaEriica xoxo

 • paulina

  kastar du alltid saker i dina videobloggar? hhahah (såg den när du kastade mobilen också 😉

 • Tiff

  tandställning? då är vi 2 😉

 • bs

  jag måste bara säga en sak, jag tycker du ska behålla din glugg.
  Den är inte så stor att den är ful, den är bara personlig.
  Det är så tråkigt när alla ser ut om varandra, vilket du inte gör endååån, men jag tycker det är gooolligt som fan med din glugg :d
  den känns väldigt du och den ska vara kvar tycker jag (a)

 • marre

  jag tycker också garageöppningen ska va kvar, den är väldigt personlig 🙂
  coolt faktiskt. BEHÅLL!
  skitsöt är du. & rolig
  satte colan i halsen när du sa ”de skär in i fittan”

  HAHA:D

 • Gardelinan

  Vad är de för fel på din glugg :O? Du är ju så sjukt söt i den, när jag var liten var jag så sjukt avundsjuk på min kompis som hade glugg 😛

 • Karina

  gud vilken gettobrud du är :p

 • rebecca

  jag tycker att du ska ha kvar din glugg, väldigt annorlunda om jag får säga det själv och så tycker jag det är grymt snyggt och charmigt. Du passar grymt i det, ta inte åt dig va andra säger kör din egna stil så kommer du komma långt!

  kisses and hugs

 • Josefine

  Du är den bästa bloggaren av alla andra, Gör bäst videoinlägg iaf. Garageöppningen är söt, personlig liksom. Och du passar så jäkla bra i röda läppar.
  Have a nice day, Puss

 • Anonym

  JAG ÄR RÄDD FÄR DIG!!!!!!!!!!!

 • Matilda

  Neeejj! älskar din glugg! <3 såå söt!

 • frida

  jag tycker att din glugg är jättecharmig :)!

 • tone

  seriöst, du e sjukt grym paow! 🙂
  du utklassar kissie & alla dom andra,
  jag gillar dig skaaarpt! ;D

 • felicia 15.

  alltså, du är så JÄVLA TUFF !
  så himla mycket bättre än kissie och alla , du är så jävla grym och ja..
  du är värkligen the ONE and ONLY , du har en sån jävla frän stil! ser upp till dig,
  ha en bra dag !

 • elin

  Helt seriöst så fattar jag inte varför alla orkar skriva elaka saker och komentera anonymt! varför besöker dom din blogg då? Dom är bara så jävla avundsjuka! Jag ser så mycket hellre ut som du med en ”garageöppning” än många andra! Helt seriöst alla folk tror ni att ni kan sänka Paulina genom anonyma komentarer, ni är så sjukt pinsamma!
  Bara för att Paulina är snygg och tjärnar mycket! Du som komenterar elaka saker anonymt, skit i att ens besöka bloggen så slipper vi idioter här!!!

 • Lovely

  Ja har haft en stooor ”garageöppning” din är liten jämnfört me hur min såg ut! Min va ca 2 cm! Men har fixat den nu med hjälp av plast och massa fix. De är de bästa ja har gjort. Inte så atja mådde dåligt innan men nu behöver ja inte tänka på min glugg eller tycka de är jobbigt att folk tittar. Nu tittar folk mig i ögonen istället för på tänderna när man hälsar eller pratar! Helt underbart i fan va snyggt de är att le på kort, men sparade dock någon millimeters glugg eftersom de är ja =P

 • Anonym

  ojdå va små bröst du fick nu egentligen..tagit bort alla uppstoppade strumpor och fakesilikonen eller? tss fjortis, alltid varit, kommer alltid och va

  -Men SERIÖST??? Hur fan kan det vara så att du inte kan skilja på spegeln och bildskärmen???

 • Josefine

  De är as charmig med glugg mellan framtänderna! Elin kling tex älskar’t 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *