Hej Sverige (och Norge och Finland)! Eller vad vi nu ska kalla det kalla frusna gråa landet?

Har i alla fall det toppen och har precis käkat en god middag på stranden med familjen..

Jag blev uttråkad och började pilla runt lite med foten i vattnet. Tog upp en svart liten ”påse” med sand i ( trodde jag) och satte mig ner i vattnet som ett litet barn och undrade nyfiket vad det var som låg i påsen, men så springer min plastmammas kompis, som jag inte vet namnet på, och puttar bort mig från den. Och Fai förklarade att man tar ben från en död människa, antagligen så bränner man upp det eller så kastar man det i havet.. Och det bringar olycka att öppna den svarta tygpåsen.. Fy fan vad läskigt, måste gå och be om ursäkt till Buddah nu.. Lite scary när vi bor mitt i djungeln typ..

Har solat och badat hela dagen och har fått rätt så mycket färg, men har samtidigt nästan läst en halv bok. -Är förbryllad att jag läser, Dessie höll på att skita på sig av garv när hon hörde det… Haha!

thauland 09 igen 031

thauland 09 igen 029

thauland 09 igen 028

Posted in: Livsstil
Kommentarer (36)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *