Jag har förstås vetat det ett tag, men det är ganska kul tycker jag. Jag får mail varje dag från läsare i framför allt Finland och Norge, men förra veckan kom det från Italien och för ett par dagar sedan från Tyskland. <3 Jag gjorde en snabb koll och såg att jag varje vecka har tusentals läsare i både Norge och Finland, och hundratals i Danmark, Tyskland och USA. Visst är det fantastiskt? Fick denna kommentar inatt: ”Pernille fra Norge
Postades 2009/11/15 kl 23:45
Hei Paulina <3 Så fint å se at du koser deg i Thailand, jeg skulle ønske jeg var der selv Du er modig som legger ut bikinibilder av deg selv, jeg leser bloggen din hver dag og har virkelig fått et bra inntrykk av deg De første inntrykkene jeg fikk av deg (da du hang med Dessie) var ikke bra.. Så deg først på Youtube, haha. Iaf! Det jeg ville si, var at du virker som en veldig søt jente. Jeg synes du burde tenke på at du har lesere over hele Skandinavia, ikke bare Sverige (landet du nevner i mange av innleggene dine), det hadde vært morsomt for oss i de andre landene å føle oss litt "truffet" vi også Håper du forstår hva jeg har skrevet x) Husk: DU ÄR JÄTTE GULLIG Pusssssss fra Norge (det er snø her!!)"

Så ni som är läsare från andra länder får väldigt gärna höra av er nu! 🙂 <3 nordiskaflaggor

Posted in: Livsstil
Kommentarer (77)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *