Besatt!!

Jag har precis kopt Twilight. Laste ut New Moon i morse. Panik, har precis borjat lasa Twilight igen och sa nu har jag kopt filmen, en dalig kopia for 100 bath.

Men kan inte kolla i min dator eftersom den inte har nagon cd-spelare? Vad ar det for skit? Sitter pa internetcafet och ska kolla pa filmen, lar bli dyrare att kolla pa den an att kopa den. Sen den 20:e sa ska vi in till Bangkok och kolla pa New Moon. Jag dor av gladje! Vi hors efter filmen…

Twilight-feber! Har du räknat ner till premiären av New Moon? Var med i undersökningen och svara på roliga frågor om dig själv och vampyrer. Tävla samtidigt om att vinna biobiljetter så har du chans att gå på New Moon gratis!

Posted in: Livsstil
Kommentarer (98)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *