Hotell

Forlat for igar, men jag madde sa himla illa.. Kanske var det for att jag glomde och andas nar jag tittade pa min alskade film! Och 200 bath var det vart, ska nog kolla pa den ikvall igen! IIe! Ar avundsjuk pa Dess och Ballie s0m fick se den fore mig, det ar inte rattvist!

Men eftersom jag valde att ga ut ur Gratisbio, jag fick 2000 i manaden och skulle ha en banner uppe och skriva sex inlagg i manaden? Eeeh nej tack, det gjorde det inte battre att han som ager det ar porrproducent ocksa (enligt inlagg han gjort pa Flashback)… Det far mig lite acklad. Men aah jag ville se den 🙁 –  ska gora det snart.

Idag sa vaknade jag tidigt och at en harlig frukost pa hotellet, en massa frukt och pannkakor, sen sa drack jag en fruktdrink och solade.. Harligt!

paow 005

Dindel.se Sök Lokalt i hela landet!

paow 003

paow 007

Alla bilder tagna for en timme sen, typ 🙂

Posted in: Livsstil
Kommentarer (52)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *