Let’s make a scandal

Imorgon eller i overmorgon sa fargar jag haret brunt, ljusbrunt hade jag tankt. Anledningen till att jag inte gjort det innan ar for att jag ar radd for att vara trakig, for att inte synas, men jag ska bevisa att man kan bade synas och horas utan att behova vara blond.

Bilderna ni sett innan har varit gamla, tank er min sota stil i ett lite morkare farg, min sminking osv? Jag vagar. Eller sa funderar jag pa att farga rodbrunt, inte rott.. Men med lite nyanser av det? Gaah kan inte bestamma mig, men vill inte vara blond langre. That’s it!

blond bye

Posted in: Livsstil
Kommentarer (160)

You might also like

Alexandra Nilsson - Få skräddarsydda skjortor hemma Alexandra Nilsson - Testade en ny behandling idag.. Josephine Qvist - SRILANKA BILDBOMB Alexandra Nilsson - Bad day

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *