Let’s make a scandal

Imorgon eller i overmorgon sa fargar jag haret brunt, ljusbrunt hade jag tankt. Anledningen till att jag inte gjort det innan ar for att jag ar radd for att vara trakig, for att inte synas, men jag ska bevisa att man kan bade synas och horas utan att behova vara blond.

Bilderna ni sett innan har varit gamla, tank er min sota stil i ett lite morkare farg, min sminking osv? Jag vagar. Eller sa funderar jag pa att farga rodbrunt, inte rott.. Men med lite nyanser av det? Gaah kan inte bestamma mig, men vill inte vara blond langre. That’s it!

blond bye

Posted in: Livsstil

You might also like

Sandra Lindahl - Ut me jul och in me vår Caroline Roxy - My 14K Rosegold Roxy x V-moda headphones Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sandra Lindahl - Vill ha väldigt gärna Sandra Lindahl - Hej och godmorgon Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90%

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *