Blir så j*vla irriterad

Jag verkligen hatar människor som ska leka så j*vla oskyldiga. Som sitter i sin blogg och fjäskar sönder när man i verkligheten är en hemsk människa. Det gör så ont att läsa om falska människor, men hur jag än skriver eller uttycker mig så är det alltid någon som tycker annorlunda.

Såg det Aliette skrev på sin blogg att hon såg upp till mig förut blablabla. Jag kollade in hennes och Olgas blogg jättemycket förut och tyckte dom var värdens ballaste människor,  typ. Olga har en personlighet, alltså ett beetende som kan uppfattas som ”falskt”, inte för att jag tror att hon är det,  men absolut en underbar person.

Aliette går däremot runt och skriker till alla som glor, vill ha uppmärksamhet och är otrevlig mot alla människor hon uppfattar som ”Random”… Har fått reda på lite saker om henne så jag kan verkligen inte uppfatta det som om hon är en bra vän, men vet inte om det stämmer. Hon ogillar mig för att Amir gör det. Det störde jag mig på som fan. Tycker bara att hon är en allmänt pinsam och falsk person. Vad jag uppfattat det som. Hon är helt klart en redig fjortis. Inte utseendet kanske, men absolut beetendet.

Amir han är en trevlig och skön person, man skrattar så mycket så man får magrutor efter någon månad, men samtidigt snackar han skit om alla, och då överdriver jag inte. Han byter vänner ofta och är rätt omogen i vissa handlingar. En person man är kompis med, men absolut inte vän. Han går bakom ryggen på en.

Jag är inte perfekt, men jag sitter inte och låtsas vara mogen. Jag säger exakt vad jag tycker och tänker, skriver vad f*n jag vill. Det jag säger är inte att Kissie är den elakaste människan, men alla är människor alltså mänskliga och är inte perfekta.

Jag går ut med mina svagheter och är ofta rädd för vad folk tycker. Jag säger saker folk inte ens vågar skriva. När människor skriver skit om mig rör det mig inte ryggen, jag försvarar mig bara precis som vem som helst skulle gjort. Jag är en stor skitsnackare jag själv, men det jag vill komma fram till är saker ni aldrig kommer att förstå.

Jag har aldrig i hela mitt liv kommenterat någon på stan så att personen hört. Jag har aldrig varit otrevlig mot någon som varit trevlig mot mig om man inte räknar busringningar, mamma och pappa och mina vänner (på morgonen då), men aldrig ute. Jag är rätt speciell av mig faktiskt, har ett speciellt beetende och är allmänt osmidig. Har inga problem med att bjuda på mig själv och står för allting jag säger.

Bild 222


Få Mons Kallentofts ’Sommardöden’ gratis, inklusive porto! Du förbinder dig inte till att köpa någonting mer!

(Visited 36 times, 1 visits today)

43 Comments

 1. Erica november 11, 2009 at 12:32 f m

  Go Paow!

  Reply
 2. leah november 11, 2009 at 12:37 f m

  Träffat dig en gång och du verkar vara en skön människa! Hur sjukt trevlig som helst, skit i dem som snackar skit. Du förtjänar bättre vänner!

  Reply
 3. Anonym november 11, 2009 at 12:40 f m

  Så rätt och bra skrivet!

  Reply
 4. M' november 11, 2009 at 12:46 f m

  you go girl!;)

  Reply
 5. elise november 11, 2009 at 12:51 f m

  du har en bred tunga.
  åker du till thailnad imorgn? =)

  Reply
 6. michaela november 11, 2009 at 12:53 f m

  Där ser man, utbyten header (y)
  Det är bra att du står för vad du säger. Keep going 🙂

  Reply
 7. Jessica november 11, 2009 at 12:55 f m

  Jag tycker du ska sluta skriva om de här personerna, för ingen av er visar att ni är bättre än den andra när ni håller på så här. Jag tycker du ska skita i dom och satsa på dig själv och ditt eget liv istället, en sådan här sak kommer bara fortsätta, fortsätta och fortsätta tills någon vågar ta klivet att SLUTA skriva om den andra.

  Annars har du en söt blogg, så låt den inte bli sämre pga. massa sån här skit…

  Reply
 8. anton november 11, 2009 at 1:02 f m

  Med tanke på hon aliette så verkar hon vara en riktig tönt! jag vet vem hon e.
  jag har gått på samma skola som henne och är kompis med några av hennes kompisar. hon skryter en del med T ex att hon är från brasilien. hon har bara en brasiliansk mamma men hon är född i sverige och hon har en svensk pappa har jag för mig det gör henne till 1/3 brasiliansk tjej.
  hon är en fake!

  Reply
 9. bengta november 11, 2009 at 1:02 f m

  jag tkr du och amir ska be om ursäkt till varandra

  Reply
 10. freddy november 11, 2009 at 1:09 f m

  Bra skrivet paow! särskilt det där om amir, du kunde inte ha skrivit bättre..

  fan-din blogg är bra! 🙂 😉

  älskar den

  go paow-är på din sida:)

  Reply
 11. Jannika november 11, 2009 at 2:22 f m

  Herre gud, hur orkar ni? Strunta i att snacka skit om varandra istället. Visa att du är bättre än dem andra. Jag älskar alla kända bloggar, det är skit skoj att läsa men sånt här gör bloggen så mycket sämre. Jag menar, är detta vad bloggvärlden går ut på? Sprida rykten och snacka skit? Var dig själv och kör ditt eget race istället, det blir mycket roligare att följa din blogg då! Mycket mer intressantare …

  Reply
 12. Vaan Der Hilton november 11, 2009 at 4:29 f m

  Men snälla gumman. Vad säger du inte om KNARKARN Rahlenfeldt om Amir snackar skit om andra????

  flicka_12 år eller vadå??
  *SUCK*

  Reply
 13. k november 11, 2009 at 4:53 f m

  har verkligen ogillat dig, diarée och kissiebajs tidigare. men jag vet inte… nu när jag kollar igenom din blogg gillar jag faktiskt mycket av det du skriver. äntligen en bloggare som inte provocerar så inihelvetes mycket att halva sverige hatar en, utan du verkar faktiskt vettig och det ska du ha cred för 🙂 forsätt så! va allt jag ville säga

  Reply
 14. Jennifer♥ november 11, 2009 at 7:42 f m

  you go girl;)

  Reply
 15. Just Another Crazy Blonde - With Just Another Stupid Blog november 11, 2009 at 8:52 f m

  Jag måste säga att jag tycker att det är BÄTTRE att kommentera till personen i fråga än att snacka skit bakom ryggen.

  Att man kan stå för det man tycker och tänker rakt ut.

  Tissel och tassel är det hemskaste sättet – ofta en egenskap som tjejer har…

  Reply
 16. elin november 11, 2009 at 8:57 f m

  hatar falska människor,
  det är verkligen det värsta som finns!

  Reply
 17. Julia november 11, 2009 at 9:14 f m

  så jävla RÄTT har du!

  Reply
 18. emelie november 11, 2009 at 9:15 f m

  Dom flesta är på din sida. Jämnför dina kommentarer med Amirs.. haha!

  We are all by your side.
  GO PAOW!

  Reply
 19. carolina november 11, 2009 at 9:47 f m

  hej paow, jag förstår helt,
  jag har en liten fråga och vill gärna ha svaret:)
  jag anar att du och dessie har varit vänner, men är ni inte vänner längre?
  jag är lite efterbliven:P
  / älskar din blogg!!!:):)

  Reply
 20. BRUNETTBELLA november 11, 2009 at 10:31 f m

  Paow, om du ignorerar alla andra så är du en större människa än dom, trots att du är yngre. Gör som Blondinbella, Kissie hoppar på henne gång på gång men hon skriver ALDRIG nåt tillbaka i sin blogg (förutom den enda gången med acne). Det visar hur mogen hon är! Gör samma sak, då blir dom förvånade. Försvara dig inte, skriv inget. Skriv bara om ditt liv 🙂 Ha en underbar resa! Kram Bella

  Reply
 21. minna november 11, 2009 at 10:45 f m

  Rätt bra skrivet paow, men strunta i dem fjortisarna nu…

  Reply
 22. ciias.webblogg.se november 11, 2009 at 10:48 f m

  Starkt! Du har så rätt så. Att kunna stå helt för sina egna åsikter är den bästa egenskapen man kan ha.

  Reply
 23. Anonym november 11, 2009 at 11:17 f m

  ditt löshår är ju gult… och ditt riktiga vit.. jävla fult

  Reply
 24. Hanna/Eder Ordbajsare november 11, 2009 at 11:56 f m

  Jag har läst Amirs blogg sen ja… Långt innan den blev stor. Till en början tyckte jag att han var helt okej, ingen överdrivet rolig blogg att läsa och så där. Men i år har han totalt spårat ur. Jag tycker inte att någon av er ska skriva ut ”hemligheter” om varandra, eller klanka ner på varandra. Men i det här fallet så tycker jag helt klart att Amir som ska föreställas vara den äldre av er två är den som är omogen. För ursäkta mig nu, men du är ändå bara… 16, man förväntas inte vara så jäkla mogen. Men Amir har gått ut gymnasiet och ska leva vuxenliv numera. Men han failar totalt. Det enda han gör är att fika, fika, äta, gå på bio, festa… Fine att man vill göra det. Men det han inte inser är att bloggen inte kommer vara stor för evigt, bloggvännerna kommer inte alltid finnas kvar. Han lever i bloggosfären. Han lever för bloggosfären. Och det är sorgligt.
  Du är den av blondinerna som jag gillar mest. Om man nu måste välja. Helst skulle jag vilja se att hela imperiet som sprider ut skeva ideal (mest Dessie/Kissie) borde störtas och sen grävas ner för evigt.

  Reply
 25. Anonym november 11, 2009 at 1:06 e m

  Du är ju PRECIS en sån person som du säger att Aliette är?
  Du kanske inte förstår hur du beter dig och att de flesta som läser din blogg där du påstår vara ”den oskyldiga flickan som vågar stå för vad hon tycker och är sig själv till 100%”, ser rakt igenom dig.

  Reply
 26. Fia november 11, 2009 at 1:50 e m

  Ja säger barrrra GO PAOW GO PAOW GO PAOW! Står man för va man tkr snackar man för fan inte skit då är de väl bara rena åsikter o ren fakta ? ;D

  Reply
 27. Linn november 11, 2009 at 1:53 e m

  fan vad ful header

  Reply
 28. Sofia november 11, 2009 at 2:38 e m

  Hey! Jag ser att du har hål i tungan och tänkte bara ta tillfälle i akt och fråga om det gjorde ont när du pierca dig och om det är jobbigt efteråt? Lite tips tack! 🙂

  Reply
 29. Ingvild Alette november 11, 2009 at 3:20 e m

  Hei!
  Syns du virker som en mye hyggeligere person enn visse andre ”bloggkjendiser”, det er også en av grunnene til at jeg leser bloggen din. Ikke fordi du provserer eller innbiller andre at du har et perfekt liv eller noe.
  Stå på Paow 🙂
  Klem

  Reply
 30. clara november 11, 2009 at 3:21 e m

  hej, jag säger bara : you go girl ! om du fortsätter göra som du skriver att du gör i detta inlägget kommer du komma långt. men ta det lungt, sup inte så mycket bara 🙂

  Reply
 31. sara november 11, 2009 at 3:36 e m

  paow du är bäst ! 😀

  Reply
 32. Ineess Classy&Fabulous november 11, 2009 at 4:18 e m

  Tycker verkligen det du skrev om Aliette INTE stämmer, för hon är en vän till mig! och hon är ju inte falsk någonstan, och går runt och skriker det gör hon inte heller! .. du har träffat bruden två gånger ungefär, du känner henne i princip inte alls ..Så sluta skriv om hur hon är som person, för like i sad.. du verkar inte veta ett skit!
  Jag som trode du va så mycket mognare än alla andra storbloggare.. nu har du sjunkt lika lågt!

  Reply
 33. olivia november 11, 2009 at 4:21 e m

  söt! =)

  Reply
 34. Kia november 11, 2009 at 4:49 e m

  ”Jag har aldrig i hela mitt liv kommenterat någon på stan så att personen hört. ”

  Du vågar inte säga till en person, öga mot öga, att du tycker den är ful etc.
  Du måste gömma dig bakom en dator och skriva skit om dem, i din blogg, istället. Då syftar jag på när du dissar tjockisar osv, bara för att en viss annan bloggare gör så.

  ”… men hur jag än skriver eller uttycker mig så är det alltid någon som tycker annorlunda.”

  Wow… Du är känd, det är så kändislivet är. Lär du dig inte det så är det lika att lägga ner.

  Reply
 35. Anonym november 11, 2009 at 5:00 e m

  du verkar vara så himla förvirrad :S ibland skriver du massa saker som inte alls hänger ihop. Och allt det sista du skrev gör ingen människa :S och varför skriver du alltid om amir när han verkar ha gått vidare för länge sen`:S

  Reply
 36. Bella november 11, 2009 at 5:14 e m

  Aliette ogillar dig antagligen för att du skriver sjukt taskiga saker om henne i din blogg? och för att du är en elak människa. Och du känner inte ens Aliette, så vrf låtsas att du vet så mkt. sluta dömma folk hela jävla tiden o tro på precis allting du hör.

  Reply
 37. Moa Karlsson november 11, 2009 at 5:47 e m

  Asså shit paow. Vet du, förut då tyckte jag verkligen att du, dessie och kissie var dom tre största loosarna i hela världen. Men jag vet att jag bara tyckte så pågrund av grupptryck. Och jag har själv blivit kallad fjortis typ tusentals ggr, trots att jag inte är det! och nu, har jag följt din blogg ett tag, och jag tkr att du är en fantastiskt människa. Du, kissie och dessie är INTE dumma i huvvet. Ni tkr lika som alla andra – det är bara det att ni är ärligare. Och jag tror att alla kallar er fjortisar för att dom är rädda för vad folk ska tycka om dom går mot strömmen. Jag ska skriva ett inlägg om dig på min blogg, så att alla ska få höra min åsikt. för jag är så jävla less på alla skitsnackare – precis som du är. Jag beundrar dig verkligen.

  Reply
 38. billiondollarbaby november 11, 2009 at 6:12 e m

  Sådär fula bilder brukar jag ta, betyder det att vi ska börja tjafsa om vem som ”uppfann” dem nu eller? Som med rosa läppstift, mjukisbyxor and so on.

  Reply
 39. isabella l . november 11, 2009 at 6:43 e m

  Det här har gått till överdrivt. Hejdå paow.se!

  Reply
 40. Sara november 11, 2009 at 8:17 e m

  SNÄLLA ”PAOW”. sluta för en gångs skull att skriva så mkt skit om andra. man är verkligen less på dig. du kör den här texten nästan dagligen, okej, vi fattar?

  Reply
 41. Anonym november 11, 2009 at 9:43 e m

  Haha xD Du hade ju en mössa?
  Varför ha en tröja på huvet?!

  Reply
 42. Maja november 11, 2009 at 11:00 e m

  Du har jävligt mycket att komma med och skriver det på ett vettigt sätt.
  Bättre än många andra. Goo girl

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *