Kom precis hem från Pink nu. Stod allra längst fram, så jävla grymt. Vi kom dit 40 min innan insläppet, men vi fick stå med en kompis, så schysst !

Konserten hade vissa sega scener, men ”So what”. Scenen. Så jävla grymt, stod där typ helt förlamad. Skön brud säger jag bara. Och Stupid Girls-låten ni vet? Så drev hon med Kendra Wilkinson,  Angelina Jolie och hon som fick typ åtta barn. Gaah finner inga ord. Så grym.. Var tvungen att lämna in en kamera.. För att fick inte ha en ”system kamera” för att vissa artister förbjuder det. It sucks. Men hass ska skicka till mig wiie! 😀


Innan vi gick in. Svinkallt.. Och fråga inte varför jag har en tröja runt huvudet.

Haha.

<3

=)


Få Mons Kallentofts ‘Sommardöden’ gratis, inklusive porto! Du förbinder dig inte till att köpa någonting mer!

Posted in: Livsstil

You might also like

Sponsored - Icon Mirror Sandra Lindahl - 25-års dagen Intervju - Noomi Rapace Alexandra Nilsson - Ny hel och ren väska Alexandra Nilsson - Frågan jag INTE vill ha! Ellinor Bjurström - En hörna är klar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *