Varför är brunt finare än blont? Vem bestämmer det, eller är det bara-för-att ? Jag är en person med grov beslutsångest, alltså så kan jag aldrig bestämma mig. Det är därför jag tar så lång tid på mig.

Jag googlar på internet och läser bloggar för att få inspiration till min outfit.

 Ibland så vill jag se ut som en docka, med rosa kläder och stilettklackar. Ibland så vill jag ha sotad ögon och backslick hatt och en döskalletröja och ett par smutsiga converse. Ibland vill jag ha mjukiskläder och rosa uggs. Ibland vill jag vara blek och ibland brun som en pepparkaka.  Ibland så vill jag vara tråkig och blyg. Önskar att jag inte vore så osäker, ibland så är jag rädd för att le och ibland för dålig andedräkt. Ibland så vill jag klippa page ibland vill jag ha hår ner till knäna.

Jag vill sticka ut från mängden, jag har ett par vänner som är brunetter och när man går med dom i stan så ”smälter dom in” så att jag tappar alltid bort dom och i panik ringer när hon står precis framför mig. Inte för att det är något fel, det är bara att jag inte själv valt att se ut så.

Jag är rädd för att inte sticka ut, och jag är rädd för att ta för mycket plats. Jag vill bara ”mittimellan”, men lyckas inte alltid. Nu ser jag ut som vilken-fjortis-som-helst, vilket jag inte vill!

Jag ljuger inte när jag säger att jag vill färga håret brunt. Men nu gör alla det, verkligen alla små fjortisar som färgat blont i hopp om att försöka efterlikna Dessie. Då kanske jag kan sticka ut någorlunda mycket, precis som förut. Så det är min story, allting handlar om beslutsångest. Inte att jag ljuger.

Så här syns jag. Det är därför jag hatar vintern, då man behöver komma ner på jorden och gömma sig i stora jackor. Usch fy blä..

Är jag ensam om min beslutångest? Eller…?

Posted in: Livsstil
Kommentarer (137)
 • Emelie

  Du är så himla vacker 🙂

 • nelly

  Hej!

  Jag är själv brunett och har färgat håret mörkbrunt. Jag tkr du skulle vara skit fin i brunt kort hår. Du blir att se söt och oskyldig ut. (: As fint! <3

  Ha det bra! ^^

  P.S. Blir du ledsen när någon skickar en elak komentar?

 • angelica

  vilken fin bild 🙂 vart har du köpt halsbandet ?

 • emma

  om du färgar bort ditt fjortishår, blir lite mer seriös och slutar använda sju kilo foundation så skulle du nog kunna bli modell.

 • nicole

  Samma för mig , jag kan verkligen aldrig bestämma mig just nu är jag blond men ska tona håret brunt i februari bara för att det ska bli mindre torrt&slitet .

  men ja tycker du passar i blont:)
  love

 • http://elinskamera.blogg.se

  frågestund!!
  skulle alltid vara kul med flera frågor! fråga i vilket inlägg som helst!!
  puss och kram skumbanan!

 • http://elinskamera.blogg.se

  *frågestund*
  kasta in en fråga i min komentarsruta, följ också min blogg via bloglovin’!:D

 • Sanna

  Hej 🙂 Du skulle passa bra i chokladbrun, katanj och glänsande nyans av brunt hår! det skulle se så vacket ut, nästan alla har ju sånt där ”vitt” fjortishår, om du vill sticka ut: färga någon snygg nyans som du passar i

 • emelie

  jag håller helt med dig, man vill inte vara en billig fjortis med dåligt rykte, men man vill heller inte vara rädd för att vara blond eller sminka sig, man vill inte heller se för vanlig och tråkig ut. Man vill vara sig själv mittemellan osynlig och för synlig. Kör på din egen stil paow. 🙂

 • elin

  Heej Jag har nu bloggat ett tag:) Men jag har inte så mucket läsare 🙁 Har du något bra tips ?

  Kolla gärna in den om du har tid 🙂

 • camilla

  Hej, ja förstår hur du menar ja har jämt jättestor beslutsångest, men nu har ja äntligen fattat mod till mig och färgat det mörkbrunt, va tidigare platinablond, men verkligen alla säger att man ser finare ut och att ansiktet lyser upp, ja tänker börja med en annorlunda stil som gör att man inte ser tråkig ut, du kan ju testa det, för ja trodde att man itne skulle få några blickar på sig längre när man gick på stan men jakram får lika mycke fortfarande så det e en skröna att man inte syns^^ ja tycker verkligen du ska färga det för då gör du nått annrolunda och stort och då kommer det skrivas om det och så får du säkert fler läsare då oxå hehe, våga vara annorlunda och stick ut tycker jagD

 • hanna

  läpparna och skorna har två helt olika rosa färger. inte snyggt
  kavajen är inte alls i stil med lackleggingsen. inte snyggt

 • erika

  nej du är inte ensam, jag har också för mkt beslutångest :/

 • hanna

  jag var också vit-blond för en vecka sen ungefär, och idag sitter jag här med kolsvart hår!
  inget jag ångrar, bara kul att prova något nytt.. jag tror inte att du ångrar dig iaf.

 • Anonym

  Du är jättesöt i blondt, man behöver INTE alls se ut som en fjortis bara för att man har blodnt.

 • sveriges nästa stora bloggerska!shamz!

  hej! Va fin du blev! Tro mig, jag vet allt om mode. Möt en muslimsk fashionista!! Läs bloggen

 • ella

  Jag tycker du (verkar!!) äkta , alltså jag ser inte dig som en fjortis direkt ärligt talat 😉
  Men jag förstår vad du menar med hårfärgen, jag har en tid blonderat håret (vilket jag inte kan göra allt för mycket för jag har för mörka ögonbryn haha) men nu i höstas färgade jag det chockladbrunt med rött skimmer vilket jag blev rätt nöjd med (Y)
  och förresetn gillar jag verkligen din blogg, jättefin!!! 😀

  du bah: intresseklubben sprängs av överbelastning ??? till mitt inlägg haha jag är så tråkig ;D haha

 • Anna

  haha nej, jag känner exakt samma ska. 😉

 • Frida & Nike

  eftersom du har ganska så vanligt svenskt utseende så är det svårt att se speciell ut, men du gör du dig bara mer vanlig genom att vara super blond, rakt hår och mycket smink!

 • Pierre

  Helt rätt. Du ska ha den hårfärg du trivs i. Strunt i alla fördomar!

 • malin

  Hej paulina! Själv är jag brunett men får ultra blont under sommaren!
  Om du vill sticka ut eller vara annorlunda tycker jag inte att du ska färga det brunt, tycker dessutom att du passar väldigt bra i blont.

  Kanske pröva på svart ( nej det är inte emo) eller naturligt rödaktigt? 😉 Du har ju typ gröna ögon så jag tycker du ska satsa på rött 😀

  Du kommer defenitivt förlora fjortis stämpeln (tycker dock inte du är särskilt fjortis ändå)

 • Anonym

  Du skulle ju kunna köra på en lite ”rockigare fjortisstil” om du fattar 🙂

 • olivia

  jag är naturligt blond. Inte platina kanske, men ovanligt ljust. Därför klassas jag som fjortis av vissa. Orättvist?

 • olivia

  du borde färga brunt! 🙂

 • Gratis

  ja de är du ensam om, förfan det handlar om en hårfärg och inte om livet jävla äckel!

 • Gratis

  Blondt hår ska blonda tjejer ha de som är födda med det, Samma sak med brunhåriga, de ska ha brunt hår, om de nu inte har jätte ljus brunt hår i verkligheten! du är blond igetnligen så du ska fortsätta ha ditt blonda hår även om du bleker det liksom!

 • Johanna

  Jag känner precis lika. Ibland vill jag vara söt och romantisk och ibland vill jag vara cool och rockig. Svårt det där….

 • Just Another Crazy Blonde - With Just Another Stupid Blog

  Vill du synas så är inte hårfärgen problemet. Det finns större saker än så.

 • Frida

  Jag tror nog faktiskt att du skulle passa bättre med lite slingor i håret.
  Det skulle få dig att sticka ut lite mer, plus att slingor lyfter upp ett hår på ett helt annat sätt. Och då kanske beslutsångesten försvinner lite. 🙂

  Brunt med blonda slingor i olika nyanser är galet snyggt, så varför inte prova?

 • -

  håller helt med, är blond nu, och vill bara blond, men vill ändå färga mitt hår brunt för det är snyggt, men blont är licksom också snyggt. Jag tycker du passar i blont.. 😀

 • Beatrice

  Du är så Otroligt fin i brunt hår Paulina, de är du i blondt också såklart!
  men du ska ha den hårfärg Du vill ha Inte Alla Andra
  det är ju ditt hår? 🙂

 • Anonym

  du är jättefin i blondt hår 🙂 men om du vill färga brunt så tycker jag du ska ta färgen som heter ”color touch 7/7” från Wella! 🙂

 • Anonym

  men herregud, haha

 • Jennifer

  Du är absolut inte ensam om beslutångest! jag är precis likadan! vill hela tiden ändra på mig och se olika ut och är även väldigt osäker på mig själv:/

 • Anonym

  nej du är inte ensam om beslutsångest kan jag lova!
  och man vill inte se ut som alla andra, det är bara allmänt jobbigt.
  som i somras färgade ALLA håret blondt inklusive jag. men sen när ännu fler småsaker började att göra det så färgade jag mörkt underhår bara för att vara annorlunda och sen blev det fler som gjorde det.

  och nu när man har tröttnat på den färgen så vill man färga brunt fast nu är det bara det att alla andra gör det och vid jultiden kommer dom flesta att börja färga blondt igen.

  du någon gång funderat på mörk underhår?
  ja, men du ska veta att du är hur galet fin som helst och en super skön person verkar det som! hoppas du har det bra där du nu är.

 • anonym

  jag tkr du alltid är fin, du borde ha mega bra självförtroende ju? + du är snäll mot dina läsare och att du är osäker och skriver det i bloggen och att du nt alltid mår bäst, det är bra för då tänker vi, shit hon är precis som jag, och då mår man själv jätte bra vilket får en att fortsätta läsa din blogg, jag gillar dig!
  brunt eller blondt det är upp till dig, blondt är ju alltid jätte fint, men du skulle passa SUPER bra till brunt hår, och VERKLIGEN få bort fjortisstämplen.. om du vill sticka ut kan du ju alltid använda lite färggladare kläder eller ngt annat, men du kommer alltid att synas eftersom att du är så vacker!

 • Emilia

  Jag har också beslutsångest..

 • amanda

  du är verkligen inte ensam om det..!

 • JOSEFINE-Meandmymusic

  Jag färgade håret blondare (är eg. mörkblond) för någon månad sen, efter att ha snackat o velat i flera månader. Ville ha kvar det sådär solblekt typ, och det visade siig att det passar skitbra iaf enligt mig. Så nu vill jag färga håret brunt för att prova det också haha.

  Go for it bara, det värsta som kan hända är att du inte passar i det, då ere bara o färga tillbaka , fast iof sliter de ju lite 😛

 • Isabell

  Färga håret rött! Alltså inte vinrött utan mer blond-rött. Det ser naturligast ut och du kommer sticka ut. Do it!

 • Emelie

  Go crazzzzy red!! Då sticker du ut;)

 • sowrong

  du är inte fjortis.. vissa kanske tycker att du ser ut som en, men det är inte bara utseendet som räknas, blont hår & rosa läppar? dem kan inte kalla dig fjortis för dem känner inte ens dig? :S det är ju mest hur man är som person, super sig full och sen ligger man i sägen med en random kille! dem som kallar dig fjortis osv förstår nog inte vad dem pratar om.. Jag känner ju inte dig, men tycker att det är fel att kalla ngn fjortis om man inte känner den personen.

 • matilda

  Jag tycker du ska färga det brunt för du lär sticka ut ändå med din personlighet och hur du klär dig och allt (det är positivt) och du skulle bli så himla fin i det, ditt hår skulle se mycket fylligare ut och om du gjorde massor av slingor skulle det bli ännu bättre, slå till!

 • Alice

  kanske kan färga det ljusljusrosa. det är jättegulligt 🙂 och du kommer sticka ut. funderar på att göra det jag med. hade så i somras!

 • Jag

  Kort och blondt, som du har nu, är inte så där dussinvanligt. Kör på det.

 • MICKAN

  Lustigt, jag känner mej mer som en i mängden när jag har ljusare hår, och att jag sticker ut mer med mörkbrunt.

 • sarabackström

  nej du är inte ensam om beslutångestemn. känner exakt likadant.

 • aaa

  FÄRGA DET BRUNT! DO IT 😀 det är bara att färga om om du inte blir nöjd, eller hur?

 • CARO

  HEEJ!
  PAO DU BORDE INTE ANDVÄNDA LÖÖSHÅR!
  DU ÄR FIN SOM DU VERKLIGEN ÄR…VRF ANDVÄNDA LÖSHÅR FÖR?

 • helena

  jag tkr du är söt ! du är ingen fjortis. men man ser ändå att du sticker ut.
  du är jättefin 😉

 • alexandra

  låter som att du inte riktigt vet vem du är .. :/

 • julia

  Jag fattar precis vad du menar! Skrev ett inlägg för någon månad sedan om liknande saker..
  Har också haft 7 olika frisyrer på två år så jag tröttnar väldigt snabbt haha. Man vill liksom kunna ändra sin stil från dag till dag :)<3

 • :D

  Känner likadant. Vissa dagar går jag omkring i mina uggs och hög midjekjol och vitt linne – skit tråkigt. precis som alla andra.
  Andra dagar har jag skinnkjol med nitar och palestina sjal.

  Har även besutsångest över om jag är party tjejen eller om jag är filmtjejen. Olika varje helg.

  Det gäller att hitta sig själv med tiden. Lycka till 😀

  P.S Du är way more cool än Dessie. Fära brunt och kör på din egna stil! You rock!

 • :D

  tycker du ska gå lite utran löshår här hemma i sverige ibland oxå 😉

 • Amanda

  Sluta oroa dig så mycket, var bara den du är. Du kommer älska känslan av att bli älskad för den du är =)

 • Ciia

  Tror ganska många känner så, även jag.
  Om du vill synas så är det bara att färga håret lila! (;

 • Linn

  nej det är du verkligen inte ensammen om, jag var blond i sommras och framm tills förra veckan, nu har jah typ lite brunt/orange okej det kanske inte låter så fint men. Och jag är med så här att jag inte riktigt vet hur jag ska ha håret/ klädstilen eller hur jag ska vara som person. Men jag får hoppas att man lär sig med tiden vem man själv är annars blir det jobbigt!

 • T O P I

  Vet du vad du skulle passa utmärkt i?! Det hade vart en lösning för dig och du hade inte sett ut som en i mängden!

  Jag tycker att du ska den längden du har på bilden, lite pageaktigt. Du blir tagen mer seriöst men det är även skitsnyggt till fest och så. Problemet med färgen tycker jag att du gör följande: FÄRGA SVART UNDERHÅR! Riktigt skitsnyggt om man gör det hos en professionell frisör vilket jag antar att du skulle göra.

  Alltså – din naturliga hårlängd och blond med svart underhår! Du kan vara både blek och brun som en pepparkaka. Your choice liksom 🙂

 • Anonym

  åh shit. trodde fakiskt aldrig att jag skulle börja tycka om att läsa när du skriver.
  men de gör jag nu. och btw så är du otroligt fin i kort hår! 🙂

 • Anonym

  Jag tror mest att du är osäker.

 • Frida

  MEN FÄRGA RÖTT ELELR NÅGOT DET BLIR SPECIELLT, OCH EN RÖD FIN FÄRG ;D

 • nej

  Du är vackrare än vad din finska zigenare vän DESSIE ÄR

 • deb

  paow. jag tycker att du ska bevisa att en blond eller en brunett kan sticka ut oavsätt hårfärg. bestäm själv i huvudet hur du vill se ut och färga håret som du vill och gör det paowstyle istället.

 • erica

  riktigt fin bild! Jag kommer upp till sthlm i februari, har du några ”tips” på vad man kan göra och så ?

  Btw, vad använder du för läppstift? märke och nr?
  hoppas du kan svara,antingen på min blogg eller email.
  kram

 • taniii

  Jag håller Abslut me dig,JAG HATAR VINTER… de suger 🙁
  gee mig sommar.
  och du är SJUKT SÖÖÖT PAOW :*

 • Marie

  Varför inte färga håret rött? de är ju nå mitt i mellan 😛

 • Vic

  du verkar ju fan lite smart ändå:P

 • Stephanie

  Välj en hårfärg som du känner är du 😀

 • isabelle

  asså helt seriöst , jag skulle kunna dö för att se ut som du, du är så sjukt grymt FIIIN blir så himla avundsjuk så de finns inte =( puss på dig

 • Sandra

  Grymt fin outfit där:) Skulle dock inte ha en sån där knallig färg på skorna personligen, men det passar dig. Have a great day, och bråka inte alltför mycket med dom andra bloggarna, haha!

 • Camilla

  Du är jättefin som du är! Jag själv har mycket beslutsångest som jag inte vet vad eller hur jag ska göra med. Men kan själv säga att du är mycket roligare än ”Dessie och Kissie…”

  Kram

 • Veronika

  Byt stil helt! Bryt dig från din fjortisblogger-stil. Ta på dig svarta jeans, en grå t-shirt med något rockband på och matcha med ett par converse eller så. Håret kan du ha hur du vill.

 • isabelle

  du passar riktigt bra i mörkt hår!

 • Gabbies

  Men nej du sticker inte ut med blont hår heller för alla e ju blonda nu precis som du skriver.. färga det rosa =P

 • sandra

  Att sticka ut har inget med utseendet att göra. Eller okej, till en viss del. Men personligheten gör att man sticker ut 70% mer än utseendet. Man kommer alltid i håg personer som är possetiva eller bara sticker ut från mängden med sin personlighet.
  Jag tycker verkligen att du ska färga håret brunt, chokladbrunt, och A B S O L U T bara ha kort hår, HELA TIDEN. Verkligen mycket finare, trust me.
  Ha inte beslutångest över att du inte längre kommer sticka ut. Det kan du göra med dig själv och med kläder, att sticka ut sitter inte i en frisyr eller hårfärg, KRAM

 • sofia

  Jag ska färga mitt hår blont snart, men jag tänker inte ha den där vanliga blonda orginalfrissen som alla fjortisar skaffat sig utan jag tänker först blondera det och sedan lägga i fina slingor så det blir olika nyanser i håret och sen kommer jag nog klippa det lite annorlunda. Nu för tiden ser ju alla likadana ut så att stå ut är nästan som ett måste! Men färga håret i en rödbrun nyans annars det brukar stå ut lite. 🙂

 • Helena

  Att man har blond eller brunt hår spelar egentligen ingen roll. Det är inte ens hårfärg som gör att man sticker ut från mängden. Man kan tex vara lång, snygg och brunette och ändå sticka ut från mängden. Men som flera har skrivit är det personligheten som gör att man sticker ut. Ju mer personligheten sticker ut ju snyggare blir man tycker jag. Men om man skulle prata om utseendet så tycker jag att dom som sticker ut från mängden är dom som har ett unikt utseende. Och just nu så har ju nästan alla fjortisar blont hår, så jag tycker typ ingen av dom sticker ut.

  Jag tror absolut att du skulle sticka ut mer om du färgade håret brunt och fortfarande har kortklippt. Det visar att du vågar gå imot strömmen. Och det skulle vara jätte fint på dig för du är ju verkligen jätte söt. Sen så borde du även inte ha så mycket smink heller. Du skulle bli mer naturligt söt då. 🙂

 • lelelea

  herregud det är en hårfärg inte en livstil, varför är det så viktigt att sticka ut eller följa mängden? var nöjd med dig själv istället. du är ändå precis som varenda liten fjortisunge? big deal?

 • jenny

  Grow Up. Tänk att man kan bry sig så mycket… :S Ursäkta men du har verkligen konstig syn på allt… När ska du förstå att det inte handlar om någon hårfärg man har? Inte för att vara sån men du ser ganska så random ut för mig. Typiskt utseende. Alla fjortisar ser ut som du ju. Sönder blonderat hår med rosa läppar och leggings från gina tricot. Ni fjortisar tänker likadant med. ”Åh blont är det enda rätta. Varför gillar folk ens brunetter? Vad har dom som inte jag har ååååh paniiiik”

  Jag hade tappat bort dig i en folkmassa för du är så tråkig

 • C

  De är inte hårfägren som avgör om man sticker ut eller inte de är personligheten. Världens sexigaste och vackraste kvinnor är oftast brunetter. Megan Fox, Angelina Jolie, Eva Longoria för att bara nämna några. JAg tycker mörkhåriga är mer mystiskt sexigt medand blond (no offence) är mer easy to gett.

 • mathilda

  känner precis som du, nu är jag ultrablondin..och ibland känner jag att jag vill va det och va brun med rosa kläder, för att sticka ut. Men vissa dagar vill jag va mer naturlig och smälta in mer.. slippa alla blickar och bara inte synas lika mycket som jag gör nu..
  men jag tycker du ska färga ljusbrunt, ha det ett tag och se hur det känns. Om det känns fel kan du ju alltid färga tillbaka liksom, det är inga problem 😉
  men snyggt om du har blont till sommaren 😀

 • Pernilla

  Hej hej 🙂 Alltså jag måste bara säga att jag älskar din blogg! Har läst den nu i några månader bara. I början så trodde jag att du var en såndär ”blåst blond bimbo” som dessie o kissie men shiit va förvånad jag är! Du verkar ju vara en helskön tjej som inte ljuger eller låtsas vara någon du inte är. Så coolt att du också erkänner att du pratar skit ibland om människor. Inte många som skulle erkänna de. Men jag är precis likadan, jag är en snäll människa men jag säger som jag tycker helt enkelt.
  Äh en massa babbel nu men 😀
  Keep up the good work! Du och Kenza är mina favoritbloggar!

  Tycker annars att du skulle nog passa i brunt hår! 🙂

 • hej

  Du behöver inte bli brunett. Jag vet själv hur det känns. Jag gjorde så att jag tonade håret i en varmare nyans ist. Så får man bort den kalla ”bimbofärgen” du behöver ju bara gå ett liiitet steg mörkare och kanske göra många små mörka slingor som smälter in. Jag lovar dej de blir skitsnyggt och hade passat dej såååå bra!!

 • Tiffany

  Jag måste säga att jag känner igen mig i det du skriver. För två år sen hade jag platinablont, långt hår och älskade att få uppmärksamheten det förde med sig tills jag äntligen växte ifrån det. Nu har jag min vanliga, ljusbruna hårfärg och är jättenöjd. När du känner att du inte längre behöver ha blont hår för att ”sticka ut” och känner att du är nöjd med dig själv och inte behöver uppmärksamheten/bekräftelsen som man får automatiskt av det blonda håret, så kommer du att sluta bleka håret. Man behöver inte ha blont hår för att vara unik eller bli accepterad. Ett tips är att du borde sluta bleka håret innan du får alltför dålig hårkvalitet och ångrar dig när du blir äldre. Det är superfint att ha honungsblont hår, du borde kanske satsa på det istället? Det blir inte lika stort steg som till brunt hår..
  Man behöver inte ha blont hår för att vara unik eller bli accepterad. Bara var dig själv så kommer du att sticka ut för du är söt även utan det blonda håret.

 • Karin - LÄS PAOW!!!!!

  Det är inte hårfärgen som avgör om du sticker ut eller inte, det är personligheten. Men det finns mycket man kan göra med både blond & brun hårfärg om du nu vill göra något 🙂

  Brunt hår så kan du ha svarta, röda eller olika bruna nyanser i det. Du kan klippa till en riktigt tuff frisyr som står ut också om du vill.

  Till blont hår kan du ha mörkt underhår, eller mörkare slingor i. Eller en tuff frisyr som sagt!

  Men det allra viktigaste är att vara dig själv.
  BE YOURSELF, EVERYBODY ELSE IS ALREADY TAKEN.
  =) Tänk på det. Det är det man klarar sig längst på, att vara sig själv.

 • L

  våga vara egen kompis! det kommer du längst på. gör vafan du vill. tror bara att du är rädd för att bli ratad av kissie och resten av blondingängen. fuck them. färga håret och bli egen!

 • Caroline

  Vad snygg du var på den där bilden 🙂

 • Tess

  Men paow….prova en hårfärg mittemellan? ”Blondette” som folk kallar det…tex lauren conrad från the hills? hennes hårfärg är to die for enligt mig själv! eller nichole richie… trivs du inte så är det en lätt hårfärg att blondera, så känner du att du vill bli blond igen så är det lätt att fixa. 🙂

 • felicia

  spelar ingen roll vilken hårfärg du har, du är ändå alltid lika vacker 😉

 • Dessie

  Jag är blond, och har exakt samma problem. Jag vill inte bli en i mängden, och inte se ut som en fjortis. Vad kan man mer välja på lxm ? :S

 • Feliiciouz

  jag tycker du ska ha kvar ditt blonda hår ,det är jätte fint. Jag var själv så blond förut men har färgat mörkare och jag trivs idet men du passar verkligen i blont!

 • Gratis

  Grow Up. Tänk att man kan bry sig så mycket… :S Ursäkta men du har verkligen konstig syn på allt… När ska du förstå att det inte handlar om någon hårfärg man har? Inte för att vara sån men du ser ganska så random ut för mig. Typiskt utseende. Alla fjortisar ser ut som du ju. Sönder blonderat hår med rosa läppar och leggings från gina tricot. Ni fjortisar tänker likadant med. ”Åh blont är det enda rätta. Varför gillar folk ens brunetter? Vad har dom som inte jag har ååååh paniiiik”

  Jag hade tappat bort dig i en folkmassa för du är så tråkig

 • monkey

  du är verkligen inte ensam, jag trodde att jag var de när mitt största problem blev vilken hårfärg jag skulle ha? varken platina eller mörkbrunt passade de var för mycket båda två för ljust eller för mörkt. men varje gång ja färgar mörkt blir jag deprimerad efter ett tag. jag vill ha dig som -blondette- underbart söta paulina. de är skönt att vara de. puss

 • C

  Känner igen mig sjukt mycket! Är lika osäker jag.
  Min naturliga hårfärg är mellanbrun, men jag har blonderat det nu igen. Men nu får jag kommentarerna att jag är en fjortis, bimbo, dum som blondin, osv osv… Men jag syns. Det gjorde jag inte i mörkare hår. Fast ändå blir det att jag smälter in ändå, för nu är jag än en gång hon-som-ser-ut-som-vem-som-helst….
  Jag önskar jag hade en egen stil, eller jag blir så trött på att bli placerad i ett fack. Jämt och ständigt.
  Jag gillar din stil, eller kanske ska man säga alla dina stilar 🙂

 • Kariin

  Jag är exakt likadan.
  Ena dagen vill jag ngt, andra dagen har jag ändrat mej helt.
  Sen tänker jag alltid; men tänk om jag ångrar mej direkt!

  Du är jättefin i blont, men passar i brunt oxå – kanske över vintern bara ?

 • malin (a)

  Paulina, du är fin i både, brun&blondt.
  Och Paulina, Använd inte löshår, du är jäättefin utan 🙂
  eller asså, du fååår använda, men du är jättefin utan (:

 • Vera

  Du är inte alls fjortis, mycket sötare!
  Men färga håret tycker jag, för att testa!
  Kanske svart om du tycker alla färga brunt??

 • Emma W

  Paulina, om du slutar med löshår så spelar det ingen roll om du är brunett eller blondin. Jag vill bara säga att du är jättesöt utan plasthåret, det gör dig lixom onaturlig och naturlig är det finaste 🙂

  Skitbra blogg <3

 • Emma W

  Paulina, om du slutar med löshår så spelar det ingen roll om du är brunett eller blondin. Jag vill bara säga att du är jättesöt utan plasthåret, det gör dig lixom onaturlig och naturlig är det finaste 🙂

  Skitbra blogg <3

 • Rozi

  Hur får du håret så snyggt stylat? kan du inte visa? berätta… Jag har din längd.. Love your hair!

 • amanda

  Även om du inte är en fjortis, så betraktas du verkligen som en. Av alla. Ink. vuxna! Och vill man sticka ut så vore ju tips nummer ett, att faktiskt sluta se ut som hälften av alla fjortonåringar.

 • ronja

  vad har du på dina läppar så dom blir så ljusrosa och fina? 🙂

 • Malin

  Jag tycker du ska slinga det, skulle vara skitsnyggt och med kort hår, som förresten är skitsnyggt, sticker du ju redan ut i mängden bland alla fjortisar med löshår.

 • Anna

  Du är verkligen en söt tjej de har jag skrivit tidigare 🙂 Tycker du passar i page men absolut finast är du som brunett enligt mig. Skulle vara trevligt att få se dig som brunett igen.

 • Jasmine - Anything But Ordinary!

  Jag fattar precis vad du snackar om! Jag hade jätte mkt besluts ångest innan jag färgade från blont till brunt, men nu är jag i alla fall brunett, och jag älskar det verkligen. Det gäller att visa att man inte behöver va blond för att lyckas, stick ut bland alla fjortisbloggare Paow! Har sett dig i brunt hår och du passar skitbra i det.

  Sen är det ju inte hela världen, det är ju bara färg? Om du inte gillar det då du färgat kan du bara bleka det sedan..?;) Det är inte så att du måste ha brunt for life då 🙂

  Good luck med valet , kram!

 • -A

  Jag är född naturligt blond men jag har också provat färga brunt och jag trivs mycket mer i brunt.. (jag har samma hårfärg som du har..) =)

  Fin blogg!

 • elin

  HATAR VINTERN! Stora jackor och inte gå i högklackat.. nej sommaren ska det vara när man kan gå en varm sommarkväll med högklackat och en klänning 🙂

 • Anonym

  Jag tror du skulle vara vacker i brunt 🙂 Men tona det i en nyans som inte så många fjortisar har & skulle du trivas i det så kör en permanent? ^^ 🙂

 • Anonym

  Man sticker inte ut för att man har blont hår, man sticker inte ut för att man har brunt hår heller. LÄGG AV! Det handlar inte om hårfärg det handlar om personlighet och utstrålning. Enligt MIG så är brunt hår mycket finare, alla passar inte i det precis som alla inte passar i blont. Men brunt hår är så mycket finare. Och på dej så skulle det vara jätte fint. Du behöver inte gömma dig bakom ”den blonda tjejen”, för du har attityd det märker man ju.
  Sen är det ju förstås en smaksak, du ska ha den färg du känner att ”det här är jag”. Lycka till, Kraamisar 🙂

 • amanda!

  hej.
  jag vill bara säga att jag gillar verkligen din klädstil. tycker du är jätte söt och har mycket fina kläder!
  puss.

 • ida

  jag tror du passar bäst som blondin, men har du inte tänkt på att man inte behöver vara vit i håret för att vara blondin? du kan ju göra olika slingor i håret. blanda mörkblonda, guldiga och ljusa slingor. det är skitsnyggt och det ser naturligt ut.

 • A

  varför färga brunt? färga lite mer naturligt blont istället för platina blont. då stick er du ju ut. annars kan du ju bara färga ljusbrunt med lite ljusa slingor.
  man behöver ju inte färga helbrunt och smälta in som alla andra.

 • Sandra

  Hejsan!
  Jag var väldigt blond naturligt för ett tag sen.
  Jag gick helt enkelt på en håruttagning för en frisörkurs och sa att dom fick göra vad dom ville!
  Det blev kanonbra, stor skillnad men dom färgade i något jag passade i. Mittimellan blond och brun!

  Så mitt tips är -> gå till en bra frisör och be dom hitta en hårfärg som passar dina färger och din hy!
  Kommer bli kanonbra och i stockholm finns det många bra frisörer som kan se vad som passar just dig!
  Tomas Edlund höll i kursen jag blev klippt i, riktigt duktig!!
  ( jag vet att du är utomlands, men när du kommer hem 😉 )

  Kram
  Sandra

 • Nicole Sanzetth

  Nej, det tog mig ett helt år att bestämma mig för att färga mitt blonda brunt. Men jag har inte ångrat mig alls, skitsnyggt med brunt!

  Kram Nicole

 • Anonym

  du kan ju ha svart hår. Fast med typ rosa läppstift/kläder och pepparkaksbrun så blir du en rockig version av barbie;)

 • beka

  jag tycker du e skit fin i blont hår färga inte det brunt o ja jag vet hur det e o ha beslutsångest hahaha 😛

 • Cecilia

  Jag förstår verkligen vad du menar, upplever samma sak. Vet inte riktigt vem jag är..
  Men jag tror iaf att du skulle passa mycket bättre som brunett 🙂 du är dessutom mycket bättre än alla de här andra fortisbloggarna.

 • Nathalie

  vilken är din riktiga (natuliga) hår färg?
  färga brunt tycker jag, skiit fint när man e brun!

 • Maja

  Färga brunt!
  Du passar jätte bra i det (:!

 • Anonym

  Såg dina bilder när du var brunett..och jag måste säga att du var grymt fin i det..KRAM

 • Anonym

  du är jättesöt i ditt korta hår!

 • Felicia

  Men tona håret honungsblont då! Det ser mycket naturligare och finare ut, den där vita, fejkblonda färgen är så 2006!

 • rebecca

  du får inte glömma rött hår!

 • Jen

  not at all……..;) where’d u get those shoes?

 • victoria

  jag tkr om att läsa din blogg, för du står för dina åsikter på ett bra sett,
  bilden på dig är otroligt vacker paulina!

 • Malin

  Blondt är way much snyggare! Fast sen beror de ju på vad personen passar i också..
  Jag gillar att du börjar mogna till och växa upp, keep on darling!

 • L o t t i i i z z

  I feel you girl! När jag va i din ålder trodde jag oxå att ”skönhet” satt i hårfärgen och färgade mitt hår många gånger blont.. när jag fyllde 18 färgade jag det riktigt platina blont! För jag trodde verkligen att jag skulle bli osynlig om jag hade min vanliga hårfärg som är ljusbrun.. jag trodde oxå att jag bara skulle vara ”en” i mängden!.. Jag hade det platina ganska länge, ja ända tills mitt hår faktiskt började att vittra i sönder p g a att jag blonderade det så ofta…

  Jag beslutade mig för att färga tillbaka till brunt och jag ångrar mig inte en sekund! Jag är nu ännu mörkare och trivs som fisken i vattnet! För jag vet du vad? Skönheten sitter inte i hårfärgen!

  Jag LOVAR att du kommer synas ändå! Jag har absolut inte blivit osynlig bara för att jag bytade hårfärg.. jag är ju trots allt jag 🙂

  Kram

 • Johanna

  Hahaha, det låter precis som jag. Det där med beslutsångest. Särskillt med hårfärger. Men där så handlar jag lite annorlunda (om man säger så), utan istället för att fundera på vad jag vekligen vill så är jag vääldigt impulsiv och gör exakt vad jag känner just då. Det är väl också därför jag har färgat från blont till brunt jäätte många gånger (bara under ett år!). Minst 15 gånger, och då överdriver jag inte. ^^
  Men det är nog bra att fundera lite också ibland. 😉 Jag tkr du ska färga brunt iaf. 🙂 Det är ju bara en hårfärg liksom, går ju att färga tillbaka annars.

 • Tina

  Jag var platinablond i somras och sedan färgade jag brunt och nu är jag svarthårig, alla tycker att jag passade asbra i svart och jag själv höll med i ett tag iaf 🙂 Men nu har jag börjat tröttna, ska färga tillbaka till blondt för det är det jag trivs bäst i.
  Jag tycker du borde färga till brunt om du själv känner att du trivs i det (:
  det är det som är viktigast. Sedan kan det alltid vara kul att färga någon ny färg ibland 🙂

 • Karin

  Jag är naturligt mörkbrunett med jättemörka ögon, men jag har kolafärgade slingor snarlika min hudfärg som är ”ljusbrun”. Jag har ljusa slingor för att det känns fräschare, lite jessica alba, om jag vågade hade jag haft lika blont hår som hon har i fantastic four. Haha! det är skitsnyggt med ljust hår, speciellt med bruna ögon och jag tycker du är så jävl snygg i blond page att jag antagligen skulle bli deppig om du blev brunett. så skärp dig och stay blonde

 • manda

  usch va du är fin! & jag älskar din blogg, dina åsikter och verkligen allt.
  fortsätt gumman 🙂

 • Hårspray

  Hårfärgen passar du verkligen i! Vilket hårspray använder du? Volymgivande eller hårspray som ger stadga?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *