Fiskspa

Idag så gick vi ut och åt KFC och drog senare till Walking Street kollade lite på transor. Och vad ska man säga. Fyfan vad snygga dom är, långa diviga och har skitsnygga former och står och poserar så som Jossan(Josef) brukar göra.. Haha! Ladyboyarna är så mycket snyggare en dom ”vanliga” hororna. Jag tror till och med någon av dom skulle kunna få Mattiaz stragiht?..Kanske.

Aja, sen så blev det fiskspa, visst låter det skumt? Det är tydligen jättepopulärt bland kända och rika människor. Det får igång blodcirukaltionen och huden blir mjuk som en bäbistjärt. Alltså massa fiskar som äter på en, eller ja suger. Valde att bara göra fötterna, och det kändes verkligen avslappnade. Amazing!

thauland 09 igen 048

thauland 09 igen 047

Så ett härligt erbjudande: Välj en pocketbok här för 0 kronor, inklusive porto! Du förbinder dig inte till att köpa någonting mer!

Posted in: Livsstil
Kommentarer (46)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *