Anonym idiot skriver: ”Haha, såg dig igår precis vid Globen. Du sprang runt med en tröja på huvudet för att du tror att du är så jävla känd.. Som att paparazzis var efter dig. Du trängde dig före ALLA andra för att du tror att alla vet vem du är så du ska kunna gå först. Jag såg hur du sprang och kollade runt dig som att folk ville döda dig fast det inte ens var en människa som la märke till dig..”

Svar: Tyvärr så kan det inte stämma. Jag trängde mig, ja, lite dumt. Men jag är ju Paow.. dah? Haha jag skoja bara. Nej, men hade en vän typ längst fram i kön. Jag hade en tröja på huvudet för att det var svinkallt. Sen ja det där med att jag tror att jag är något.

Om det inte var en enda människa som la märke till mig varför skriver du som du gör nu då?  Eller du kanske inte är en människa utan mer en utomjording, människorna som diggar Pink ser typ inte mänskliga ut. 🙂 Kanske därför vi har svaret, en fet bushbrud med grönt hår och håriga ben. Det kanske var därför du inte frös? Som du förstår så står vi kända människor inte i kö 😉 Haha skämt osido.. Snarare du som tyckte att jag var något eftersom du ägnar din tid åt att skriva om mig?

Posted in: Livsstil
Kommentarer (40)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *