Somnade om

Hej allihopa! Somnade om och bestämde mig för att sen sitta i mjukiskläder osminkad. Blir nog skönast då. Pallar inte fixa mig när vi inte åker första klass. Känns ju lite onödigt att betala 10.000 mer för att sitta lite större, men när jag sitter bak med fotfolket så vill jag sova och skippa maten. Det är så eeuuw att åka sån klass när man ska åka i 14 timmar..

Fick nyss besök av Ballie som laddat in en massa bögmusik i min Ipod, som jag för övrigt älskar! Är så handikappad när det gäller datorer och sånt haha.. Men att dom kom upp med mitt X när jag var nyvaken och så utan att säga något? Eller vi vara bara tillsammans för att göra en tjej han gillade avundsjuk, sen så fick han  ”känslor” som han fortfarande har.. undrar om det är sant allting? Aja han är snäll iallfall, men hade ingen lust att träffa någon idag!

Bild 245

Trött sliten och risig..

Posted in: Livsstil
Kommentarer (14)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *