Dykning

Nu funkar internet som vanligt igen! Skont.

Tog inte med mig min dator ner eftersom vi ska dyka,  eller ja, snorkla. Kl ar 8 pa morgonen har. Min uppdatering kommer nog att vara lite battre om nagra dagar. Nu bloggar jag for att ni ska veta att jag lever. Haha 🙂

Borjar fa farg ocksa. Inte sa mycket, av nagon anledning sa har jag svart att bli brun utomlans medans jag blir skitbrun i solarium och av solen hemma i sverige. Aja, nu ska jag vanta tills solen gar upp ordentligt. Om en timme ska vi snorkla.. Haha kul 🙂

Och ja jag ar tjock som manga av er sager, och ja jag har inte rad med en ny bikini for 200 bath och aker utomlands en gang per ar. Jag har aldrig pastatt att jag ar rik 😉 Gud vad ni ska klaga, dumma manniskor. Nu ska jag sola, bada och bli jattebrun. Ha det bra i kalla ,gra och osoliga Sverige. PUSS!

Klicka här om du vill gå ner i vikt!

Posted in: Livsstil
Kommentarer (140)

You might also like

Alexandra Nilsson - Min älskade, lilla råtta.. Alexandra Nilsson - Jackor jag hade velat ha i höst.. Alexandra Nilsson - VECKANS.. Alexandra Nilsson - Jag är inte svensk!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *