Egen lägenhet?

Hej igen! Jag och pappsen gick ut och gick en bra bit. Kollade lite på horor, tragiskt att se faktiskt, men det är också ett jobb, sex och pengar i ett? Jag som ändå inte går i skolan och är så oallmänbildad och vääääärsta s*ampan enligt många av er så borde jag passa som det. Hoppas att ni förstår sarkasmen i det hela haha.. 😀

Jag och pappa har kollat lite på bostadsrätter på Söder och Kungsholme. Hittade några riktigt fina. När jag kommer hem så ska jag börja jobba i en av pappas mataffärer på heltid i några månader, sen så ska jag köpa en fin och öppen etta på söder. Sen så kommer ju blogglönen in också, runt 8-10 tusen varje månad efter skatt (Jag som har betydligt fler annonser än både d & k och tjänar inte ens i närheten av 50.000 jag behöver inte ljuga… Betalar skatt gör jag också, inte alla bloggare som gör det.. Ska bli kul att höra om restskatten dom får. Poor them 🙂 ).

Aja, whatever. Sen så blir det skolan och jobba nästa år. Tror ni att jag fixar det? Det där med hur jag ska kunna ha råd med en bostadsrätt när jag är 16-17… Ja du, jag har snälla päron =), till skillnad från vissa andra som är 19 som bor i en sunkig förort ..

Söder is the shit <3 Skulle kunna säga som andra bloggare hade sagt ”Östermalm, Stureplan blablabla..” Men när dom sen kollar på Östermalm så blir det en liten sketen etta för 5000 i månaden på Gärdet. Visst inget fel med att bo där, men jag trivs bra bland söderpundarna, öldrickande flator och alla söderbönor, yes I do!

Ja, en s.k. söderböna. Googlade på ”Söder”…

Vinn en 32 tums plattskärm och popcorn till varje helg i ett halvår!

Posted in: Livsstil
Kommentarer (46)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *