Idag

Har solat och bara tagit det lungt idag, kollat lite på en marknad, men hittade inget. Käkade en Papayasallad med alldeles för mycket chili, två chili i, och det brann i munnen så att jag började gråta. Och jag som ändå tycker om starka saker och kan äta betydligt starkare än många av mina vänner.. Och Thailändare har 15 stora chili i.. Usch så hemskt! Sticker i näsan av att ens sitta brevid maten..

Ska början lägga in mer bilder, men har typ haft bort minneskortet.. Aj aj, inte bra! Måste leta nu!

223325
Testa din pojkvän!

Posted in: Livsstil

You might also like

Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - Contact Josephine Qvist - OMG EN UPDATE? Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Hedda Dibinger - flower power We Are One - BJUD IN TILL EN EGEN MYSIG BRUNCH

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *