Everybody loves Paow…

I alla fall känns det så när man läser sin fanmail och ser alla härliga fanbilder som kommer hela tiden, dygnet runt (sover ni aldrig????).

Jag älskar förstås att läsa alla snälla och roliga saker ni skriver, alla som vill träffa mig och alla som har lagt ned så mycket energi på att göra roliga och snygga fanbilder. Dessutom börjar det nu också komma ganska många bilder på er själva, på fans, och det är också mycket roligt eftersom jag då får se er!

Självklart kommer det även en del mindre roliga saker ibland, men det får man ju ta med en klackspark… Glöm aldrig – jag läser alla mail, ser alla bilder och kollar i princip alla kommentarer (ja, ibland hinner jag faktiskt inte riktigt med så då släpper jag igenom kommentarer olästa).

Kram på er alla! Jag älskar er! <3 <3

Lite egopeppande bilder! Vill ni se alla fanbilder så kika in under Fanbilder, klickan på knappen Fanbilder till höger!

1258131726paow-6

Ja, precis så kändes det idag när jag kollade mina fanbilder!
Testa din pojkvän!

1258208160img_7985_60105134Yes, it’s me! 🙂

1258136948pauliina

Eller hur…?

1258065074paow-idolbild

Oh yes! 😉

Klicka här om du vill gå ner i vikt!

Posted in: Livsstil
Kommentarer (37)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *