Förstår inte vad vissa människor tänker med? Det där med att bögar är falska vet jag. Men folk som utnyttjar mig och bara pratar om min j*vlaa blogg hela tiden? Gaah jag blir så lack.. Jag är en människa okej? Men att stå till sina äldre vänner som frågar en av dom varför han är med mig som är 2 år yngre. Så svarar han ” men dah? hon länkar min blogg”..

Källan är säker, den personen är falsk som inihelvete. Men ljuger gör han inte. Tack och hej nästa ”tjej” ?


Få Mons Kallentofts ‘Sommardöden’ gratis, inklusive porto! Du förbinder dig inte till att köpa någonting mer!

Posted in: Livsstil

You might also like

Caroline Roxy - Destination unknown Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - My 14K Rosegold Roxy x V-moda headphones Caroline Roxy - LA bound Caroline Roxy - Mixin it up Sponsored - Glitter Black Weekend 30%

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *