Förstår inte vad vissa människor tänker med? Det där med att bögar är falska vet jag. Men folk som utnyttjar mig och bara pratar om min j*vlaa blogg hela tiden? Gaah jag blir så lack.. Jag är en människa okej? Men att stå till sina äldre vänner som frågar en av dom varför han är med mig som är 2 år yngre. Så svarar han ” men dah? hon länkar min blogg”..

Källan är säker, den personen är falsk som inihelvete. Men ljuger gör han inte. Tack och hej nästa ”tjej” ?


Få Mons Kallentofts ‘Sommardöden’ gratis, inklusive porto! Du förbinder dig inte till att köpa någonting mer!

Posted in: Livsstil

You might also like

Josephine Qvist - VILL NI HA SPA ERBJUDANDEN? SE HIT!! Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Josephine Qvist - GOTT OCH NYTTIGT?? HOW? Sponsored - Like a Halloween Quueen Caroline Roxy - 365 days Sandra Lindahl - party

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *