Godmorgon

Lika trött som vanligt. Känner mig typ som en skorpa.. Är så torr. Usch jag hatar Sverige! Tur att jag åker till Thailand imorgon (för er som har missat det), jag kommer att uppdatera med videoinlägg, outfit bilder o.s.v.

Om vi säger att jag nu gör mellan 6-10 inlägg om dagen så kanske jag kommer att blogga 3-5 gånger om dagen, fast då bara när vi bor i vårat hus i Koh Chang. Ni klarar väl er, ni ska ju bara få se en massa bilder på färggladda drinkar, sol, bad, blått vatten och mig i bikini? Jo, ni klarar er 😉 .

Idag så ska jag gå på Pink, måste köa.. Egentligen så skulle vi haft ett eget VIP-rum, men man såg inte så mycket då, eftersom dom var typ längst upp i Globen. Så jag, Mattiaz, hans kompis Diana Bea och Krille ska gå. Fun! Att se sin största idol på så nära håll? Gud jag tjuter av glädje – iiiiih! Men nu ska jag börja packa väskan till Thailand, sen så har jag en intervju. Mitt liv är stressigt ibland.

P.S. Färgerna i bloggen kommer att ändras. Håll utkik 😉

awful-crap-artist-pink

<3

Posted in: Livsstil
Kommentarer (22)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *