Jo, visst var det en muräna, sådana finns det i vattnen häromkring. Det är ingen vacker fisk, det kunde ni se på bilden igår… 🙂

Rätt svar och roligaste tyckte jag var:

Elin med bloggen http://allaboutneni.blogg.se

”Denna fisk (ål egentligen) är yttersk lik vad man kallar Pissiefish för dens brun/orange prickiga hud. Dom lever i gömslen och trånga utrymmen där dom lungt kan attackera förbipasserande fiskar och antingen äta upp dom eller helt enkelt var en riktig pain in the ass med taskiga kommentarer om deras lår.

Pissifish behöver själv inte ta någon skit eftersom den snabbt kan krypa in i sitt gömställe igen gång på gång. Om det är av feghet eller ett sätt att komma undan den riktiga världen där allt inte är perfekt och alla fiskar inte är bruna och fläckiga som en själv, är man inte säker på.

Pissiefish kan också vara ganska glapp i käften vilket kan resultera i många irriterande förbipasserande. Denna hala fisk (ål, för att vara exakt) har heller inga nära vänner då den sällan kommer ut från sin lilla gömställe. Som tidigare bevisat så kommer inte Pissifish ut såvida den inte har någon ”ytterst viktigt” att säga, något ”nyttigt” att äta eller måste skryta om sitt ”stora” rike (kom ihåg att Pissiefish bor under stenar, i trånga utrymmen)

Men är ju ganska roligt att den kan förknippas med Muränan. En ål som även den bor i trånga utrymmen. Muränan och Pissifish är båda ålar, och lika hala också. Svårt att se skillnad men man kan det genom att öppna käften på den. Muränan har nog mest troligt finare mun. Behövs ingen tvål till den inte !”

Här finns billiga och snygga Fruit of the Loom tröjor utan tryck.

Lovisa, med bloggen http://kwiie.blogg.se/

”Det ser ut som en ful fisk som försökt gjort sig finare genom läppförstorning (misslyckades) , näs opration (misslyckades) och en blandning av mussepigg ögon och ålkropp . som forskarna blev att kalla Muräna (eller Kissie fisken).

Ha en bra semester”

Övervikt? Vi hjälper dig klicka här!

Sara med bloggen http://saraochfilippa.blogspot.com/

”Det är väl en sådan där DJ-fisk, typ Alexandium Morenoum på latin, och i folkmun kallad Muräna?”

Testa din pojkvän!

Sist, men inte minst, en bonuslänk till Calle som har webbplatsen http://www.swedishhost.se/ – sajt för er spelsugna…

Posted in: Livsstil
Kommentarer (15)

You might also like

Caroline Roxy - Tabbouli Alexandra Nilsson - Bra och mindre bra saker just nu.. Josephine Qvist - HON ÄR OKEJ ... TROR JAG Alexandra Nilsson - My fav jacket

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *