Twilight

Jag ar kar, helt arligt. I dom dar javla bockerna, hur manga Twilightbocker finns det? Gaah, jag laste precis ut den forsta boken och grat for att den var slut. Sen sa kom jag pa att jag kopte den andra boken ocksa, men da fick jag reda pa att Edward lamnar henne.. Usch vad jag bolade, helt hysteriskt!

Trodde bara att bockerna var sjukt overskattade, men har aldrig last nagon battre bok.. Gaah! Sen sa blev det lite missforstand det ar ngnting med thailandskor som far mig illa till mods.. Aja, men nu ska jag ta ett sista dopp! Imorgon sa ska vi rora oss in mot fastlandet, Pattaya, Bangkok vad som helst. Sa depressing att bara vara pa en o dar det inte hander nagot! Aja, hors om ett par timmar 🙂 kisses

Få chansen att smaka på det stora äpplet!Klicka Här

Posted in: Livsstil
Kommentarer (155)

You might also like

Josephine Qvist - MITT HJÄRTA GÅR SÖNDER Alexandra Nilsson - Halloween närmare sig.. Alexandra Nilsson - Min älskade, lilla råtta.. Alexandra Nilsson - Matchi match

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *