Natti natti…

En fördel med att vara på en öde ö är att man får tid över. Jag menar, annars har jag ju fullt upp hemma i Sverige, med allt som man ska hinna med…

Tiden jag får över använder jag för att slappa och för att sitta och fundera på saker. Till exempel vad man kan göra med sin blogg, förutom att förstås skriva allt som händer i den så som jag gör idag…

Jag läser vad ni skriver och många har idéer som är roliga och spännande. Så fortsätt att skicka era tankar om allt möjligt, men just nu funderar jag på om det finns mer saker ni skulle vilja läsa om, andra saker som jag skulle ha med i bloggen…

Imorgon blir det fastlandet och lite mer fart än här på ön. Ha en underbar natt, det är snart morgon här igen.

God natt.

1258294612paow
Sånt här gör att man somnar glad och vaknar lycklig…. 🙂 Mer fanbilder under knappen ”Fanbilder” till höger. Egotrippat? Javisst, men jag måste ju få njuta av alla snälla och härliga bilder!

Posted in: Livsstil
Kommentarer (22)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *