Goda nyheter!

Ja, jag lever! Det är för j*vla jobbigt att vara blond ibland, om ni bara visste! För det första så har vi fördomarna (som jag bl.a. har hjälpt till och skapa, sorry). Sen så är inte blekningsmedel bra för hjärncellerna, det vet vi ju redan… Om man luktar på det alltså.

Men det jag ville komma fram till, efter 3 dagar på hotellet (jippie!) – det finns internet här! 😀

Interneten blir alltid så seeegt på kvällen, så imorgon kommer det att bli massa uppdatering.

Nu ska jag ut och kolla på horor på Walking Street och dricka 3,5:or. Jippie. Hörs imorgon bitti!

Posted in: Livsstil

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Ellinor Bjurström - KUBtest vecka 13 Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Ellinor Bjurström - Alla hjärtans dag Ellinor Bjurström - OM ELLINOR Sandra Lindahl - Mer inrednings-wanties

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *