Goda nyheter!

Ja, jag lever! Det är för j*vla jobbigt att vara blond ibland, om ni bara visste! För det första så har vi fördomarna (som jag bl.a. har hjälpt till och skapa, sorry). Sen så är inte blekningsmedel bra för hjärncellerna, det vet vi ju redan… Om man luktar på det alltså.

Men det jag ville komma fram till, efter 3 dagar på hotellet (jippie!) – det finns internet här! 😀

Interneten blir alltid så seeegt på kvällen, så imorgon kommer det att bli massa uppdatering.

Nu ska jag ut och kolla på horor på Walking Street och dricka 3,5:or. Jippie. Hörs imorgon bitti!

Posted in: Livsstil
Kommentarer (32)

You might also like

Alexandra Nilsson - Min älskade, lilla råtta.. Alexandra Nilsson - Jackor jag hade velat ha i höst.. Alexandra Nilsson - VECKANS.. Alexandra Nilsson - Jag är inte svensk!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *