Shoppingen

IMG_8606
3 299 baht Playboy

Jag fick en kommentar om vrf jag har vinterskor och jacka o.s.v. i Thailand, det ar ju varmt? Bla bla bla.. Men i varuhusen sa blir det ratt kallt, ni vet nar man ar utomlands sa ar man ute i varmen men sen nar man gar in sa blir det kallt av airconditioningen eller vad det heter.. Brr..

Och att jag var dalig pa att pruta? Jag har kopt riktiga saker eller vad man nu ska saga.. Haha ar inte riktigt klar i varuhusen en, sen blir det marknad 🙂

Shoppingtips för er som är hemma i Norden:

Where pink shit rules – Milajki.com

Posted in: Livsstil

You might also like

Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sponsored - Glitter Black Weekend 30% We Are One - KLÄ DIG RÄTT I RÖTT I HÖST We Are One - GISELA TIPSAR OM BARCELONAS GULDKORN Caroline Roxy - DATES Sandra Lindahl - Hypokondrikern har talat

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *