Today

Hello bitches! Ja, jag lever, inte mycket bloggning idag inte. Har hunnit med sa mycket, borjade med att vakna och at en ja.. hyfsat god fika pa Starbucks. Efter det sa solade jag och blev faktiskt brunare. Yei! Har  nere sa ar jag typ blek om man jamfor med alla feta gubbar som bor har, men om jag jamfor mig med typ Steffi sa ar jag nog ratt brun…? Haha..

Sen sa drog vi in till shoppingcentrumet och jag gjorde en spa behandling och dom sa att jag borjade fa acne.. Fast jag tycker inte att det ar sa mycket fel pa min hy? Ingen Kissie-hy inte, men har 5 kompisar i pannan… Euw. Men man ar ju manniska. Sen sa sprang jag in pa Playboy och kollade lite, och hittade en snygg jacka eller vad man ska kalla det.

Och nu har vi precis vart pa bio, sag 2012, vi kopte VIP eller vad man ska kalla det.. Haha bara 20 pers i ett rum och man kan typ ligga ner i stolarna, och servic! Me like..

IMG_8578

Haha var typ nyvaken och helt inoljad i solkram :p

IMG_8584
Dagens outfit?

IMG_8596

Erbjudande! Välj en pocketbok för 0 kr inklusive porto! Du förbinder dig inte till att köpa någonting mer!

IMG_8600

Haha, pappa titta kandisar.. haha

IMG_8604
Yeey 😀

IMG_8631

Posted in: Livsstil
Kommentarer (39)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *