Vad tycker ni?

Det ar kul med tavlingar! Om ni fick bestamma priser i en tavling, vad skulle ni vilja ha for vinster da?

Vad ar viktigt? Att det ar en rolig tavling? Att det ar bra (dyra?) priser? Eller att det ar manga olika priser sa att manga vinner?

Jag alskar tavlingar, bade att delta och att ordna dom! Beratta vad ni vill ha!

dell_inspiron_mini_11z_pink

Dell Inspiron Mini 11Z -en drom!

En san har har jag dromt om (ja, jag har en netbook redan, ocksa en Dell, men denna ar hur bast som helst). Ingen som har en tavling dar jag kan vinna en sadan??? Den har ALLT, till och med inbyggd 3G-bredband sa man kan ga runt och surfa var man vill utan USB-pinne…

Skriv nu vad ni vill vinna i en tavling!

Ni som ar Sverige kanske ocksa vill tavla har (jag kan ju inte, jag lider i varmen har i Thailand ;-):

Vill du se New Moon? Tävla och vinn biobiljetter!

Posted in: Livsstil

You might also like

Sandra Lindahl - Tillbaka till vardagslivet Caroline Roxy - DATES Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sandra Lindahl - Hej och godmorgon Sandra Lindahl - Ut me jul och in me vår Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90%

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *