hahahaha

Klicka här för att se vem jag lagt ut bilder på i min gamla blogg. http://soblond.blogg.se

Posted in: Livsstil
Kommentarer (29)

You might also like

Alexandra Nilsson - Perfekt höstdag med hundarna Alexandra Nilsson - Daniel betalde 5000 kr för lunchen med mig Josephine Qvist - HELLO LAPOINT Alexandra Nilsson - Bra och mindre bra saker just nu..
 • lois

  Fy fan vad vidrig du är Paow. Så otroligt jävla barnslig.
  Kom inte och säg ”men det är såhär jag är”, för inte fan måste du hålla på SÅHÄR, och det vet du och det vet även alla andra. Det är absolut inte kul, inte någonstans.

  Förresten, de där bilderna är väl inte slampiga? Och SPECIELLT inte i jämförelse med dina (och även Dessies) bilder.

 • C

  Rätt åt henne! Blä.

 • Linda - Livet är rosa!

  Varför lägger du in bilder på din gamla blogg för :o?

 • Anonym

  paulina, du kan bättre än så och de vet du !

 • Lina

  fy fan va låg du är, jävla omogna fjortis!

 • Ludde

  varför bilder på din gamla blogg och inte denna?

 • angelina

  Ett tag trodde man verkligen att du hade mognat, allt som hände med Dessie och så. Kändes som att du hade mognat och kommit ifrån hennes omogna uppförande. Men nu när man ser detta, fattar jag att du fortfarande e precis lika jävla omogen. Så fruktansvärt taskig! Hur orkar du lägga energi på en annan människa så mkt ? Cooome on! Lägg ner energi på att skriva roligare saker i din blogg

 • Just Another Crazy Blonde - With Just Another Stupid Blog

  Stå för vad du tycker och lägg ut foton på den här bloggen istället och riskera att bli anmäld för förtal.

  Att kalla någon för slampa är vidrigt. Usch.

 • lisa

  Fan va skönn du är!!!

 • Linnéa

  Du är ju värre än värst för helvete. Du är en stor jävla fjortis och vem är det som är ett luder? Hon baby s eller vafan hon kallar sig är ju iaf naturlig men du är bara uppblåst och en jävla tönt. Hon bryr sig ju inte det minsta om dig men du kör barnfasoner o lägger ut sånna bilder på din blogg. Och vadå hon får inte synas på min blogg, det där är ju din blogg också! Och du länkar ju ändå till den då kan du ju lika gärna lägga den här? Jävla pucko är vad du är!

 • Anonym

  fan va omogen du är i det här lagret går de inte skylla på din ålder en 10åring vet bättre så hoppas dui blir feting anmäld å får betala skadis

 • Anonym

  Desperat på att få uppmärksamhet och starta ett bloggbråk kanske ?
  haha din jävla tönt XD hon sa ju själv att hon inte ville ha något bloggbråk
  ska inte säga åt dig att växa upp för det lär du aldrig göra
  men du är sjukt VIDRIG
  tack o hej

 • SNYGGA OANVÄNDA KLÄDER TILL SALU

  men så sjukt taskigt och lågt du beter dig som ett barn Paow /:

 • ...............................

  Du är precis som vilken annan människa paow. väx upp. för det har du verkligen inte gjort än. så sitt inte och påstå att du är mer mogen för så du håller på nu kallar man inte någon mogen för. MEN du, ta det lungt dina feta lå kommer när du blir ett år äldre och mognare. SITT INTE OCH LJUG. okej, du är en tjej som säger vad du tycker, men du gör det på ett sånt jävla omoget sätt. du blir den personen som du säger att du inte är. JAG tyckte om din blogg förut men inte nu längre, för du är FAN inte dig själv längre. och du kan inte sjunka lägre. fy fan för dig.

 • Anonym

  fyfan vad du är omogen, paulina du var så jävla bra i somras. vadfan har hänt? nu är du världens jävla bimbo. aliette är skitsnygg och hon kan iaf blogga som en normal jävla människa. du är så jävla uppblåst paulina, ditt jävla fetto.

 • Anonym

  ett par bröst i en bh. Är det att vara en slampa och en hora? Ser precis likadant ut varenda gång man ser en jävla dagens outfit på din blogg. Enda skillnaden här är att de här brösten inte är photoshopade. Jag vet att du bara är 16 men herregud vilken patetisk människa du verkligen är.

 • fghdfdgf

  okej visst det var jävligt onödigt att bete sig så, men vi är ungdommar, vi säger saker vi inte menar, vi klankar ner på andra tillbaka för att inte visa att man blir ledsen, men kom inte och säg att paow är värst av bloggarna, kissie som skriver massa hemskt om blondinbella som aldrig skrivit tillbaka ? det här var självförsvar. paow blir faktiskt sedd som den bättre av bloggarna men det betyder väll inte att hon bara ska ta massa skit från dem andra ? hon kanske är omogen, så ? hon behöver inte växa upp än, hon är bara 16 och är ett barn så låt henne vara. klart hon ska ge tillbaka med samma medel som den där andra bloggaren och inte låta henne trycka ner henne bara utan vidare

 • Anonym

  när jag började läsa din blogg precis innan sommaren tyckte jag att du var bäst ! att du var mycket mer mognare än dessie och kissie och alla dom. men nu tycker jag att du har blivit sjukt omogen. förstår inte ens hur du orkar .det kanske är sant det falsksanning sa att du inte har några vänner.. ?

 • Anonym

  HAHAHAHAHA kan alla bara chilla? det här gjorde min dag, o det gjorde er också erkänn bara 🙂

 • moa ♥

  jo för hon är ju så tjock? ;o snälla.. mogna lite ?

 • Annie

  herregud paow. är de det ända du vill, starta blogg bråk?

 • A

  Grejen med de andra blondinbloggarna är att man fattar att de aldrig är seriösa och att de är elaka och spelar korkade för att provocera. Och även om de vore seriösa är det ingen som tror det.
  Du Paulina, du har däremot verkat seriös och mogen så länge eller i alla fall med jämna mellanrum, att ingen tänker så när det gäller dig. Du har aldrig varit sådär överdriven, utan man har tänkt att du beter dig likadant i verkligheten som i bloggen.
  När du då beter dig såhär vidrigt och omoget, klär dig värre och värre, skriver värre och mer och mer korkade saker, snackar skit, gnäller på folks utseende på samma sätt som Kissie – då tror man fortfarande att du är såhär i verkligheten.
  Okej. Det fanns en tid då många tyckte att du var den som var mogen och din blogg var påväg uppåt att bli seriös på ett sätt som Blondinbella har blivit – förutom att du till och med är mycket roligare och intressantare än hon. Fast jag skulle inte sagt att du är, jag skulle sagt var.

  Det funkar inte att gå från en seriös och mogen image till att bete sig såhär vidrigt som du har börjat med, det funkar bara tvärtom.

 • Elin

  Du har ju spårat ur totalt :S

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *