Fortfarande vaken.. gaah

Funderar på vad jag ska hitta på idag eftersom jag vart vaken typ as länge? Mattiaz var i alla fall nyss med på The Voice, skitsnygg haha.. Men gaah, nu har jag inget att göra.

Funderade på att sola solarium.. Men kom på att det inte behövdes för jag åker ju till Thailand på onsdag. Så vad ska man hitta på nu då? Nej, nu blir det marsch pannkaka iväg och stoppa huvudet i foundationhinken. Sen så ska jag pallra mig till Annies skola. Sen får vi se vad som händer idag, kanske skulle träffa Mattiaz, sen så skulle Amanda komma. Gah vissa människor är så dåliga på att planera -.-

Bild 141

Posted in: Livsstil

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Ellinor Bjurström - KUBtest vecka 13 Sandra Lindahl - Nya naglar och inflammerat anus Ellinor Bjurström - Alla hjärtans dag Caroline Roxy - MUSIC Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90%

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *