Here we go again

Min dator hann ladda ur for att jag glomde att stanga av den, faaan sa typiskt mig.. Skulle ga ner och  kolla pa min film, Twilight igen… innan jag gick och la mig. Ska ju upp typ kl 6 imorgon! Huh sa hemskt.. Ska lamna den alskade on, min alskade hund, huset och allt 🙁 aja men vi ska till Pattaya och sen vidare till Hua Hin eller vad det heter..

Idag sa har jag bara solat, gjort en skon oljemassage och solat.. Har fatt lite farg, men inte sa mycket som jag borde egentligen. Jobbigt nar ens pappa ar ginger. Haha, men jag alskar hnm anda haha 🙂

paow 014

Precis innan massagen 

paow 015

Twilight-feber! Är du också helt galen i Twilight sagan? Var med i undersökningen och tävla samtidigt om biobiljetter så har du chans att gå på New Moon gratis!

paow 016

Man kan inte alltid vara snygg haha..

paow 018

Ja, varat hotell, det heter tydligen ”Cookies”… Ratt fantasilost faktiskt.

Posted in: Livsstil
Kommentarer (70)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *