Hoppla

Drog ju som sagt in till stan och gav en tjej sitt pris från tävlingen ”skatten”. Ni får höra mer om det snart :), sen så drog jag och Anni till Tacobar, och senare iväg till hennes ridning. Jag red ju från 4:an tills 7:an typ, haha det visste ni inte va?

Aja, var rätt tråkigt att kolla på, men jag fick hjälpa till att sadla, borsta o.s.v. Annie är faktikst sjukt duktig. Kanske borde börja rida igen? Paow – den nya hästbloggen *Gnägg*

Picture0907Picture0906Picture0903

Posted in: Livsstil

You might also like

Caroline Roxy - I've got a feeling Hedda Dibinger - district môt Elin Hagberg - Hemdesigners Josephine Qvist - VILL NI HA SPA ERBJUDANDEN? SE HIT!! Sponsored - Like a Halloween Quueen Sponsored - Dagens mest populära kampanjer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *